Şimdi Ara

Sneijder ve Drogba geldiğinden beri Galatasaray'ın burnu çöpten çıkmadı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

yazıyı okumadım, ama drogba ve sneijderi takıma monte etmek için uğraşılmasından dolayı gs de değişiklik olduğunu kabul etmeyecek yoktur. pek çok oyuncunun düzeni bozuyldu ve düşüş başladı. ama oyuncuları takıma entegre etme işi başarılı olabilseydi eski halimizden daha iyi olacaktık, ama malesef bunu terim başaramadı, mancini de bu saatten sonra zor yapar gibi.

Hocam aslında herkes geçen sene ye kötü başladığımızı ve zaten 2012-2013 sezonunun başından itibaren ligde kötü oynadığımızı unuttu.

Sneijder ve Drogba gelmedne önce ligde alınan puan 33 (ilk 17 hafta)
    Ondan sonra alınan puan 38 (son 17 hafta)

Biz geçen senenin başından itibaren iyi oynamıyoruz.

Puan cetveline baktığında Sneijder ve Drogbadan sonra takım ligde puan olarak daha başarılı.

Selçuk'un performansı Sneijderdan sonra düştü, Sneijder ve Drogba dan sonra takım bozuldu gibi yorumlar çok ezbere yorumlar.

belki psikolojik bir durum bu bizim dediğmiz. kötü gidişe bahane aramak :) çünkü ne zaman konusu açılsa gs 2 senedir süperdi bu sene niye kötü oldu diye düşünüyor insan. ama işte geçen sene de çok iyi olmadığımızı kimse farketmiyor :)

dün mesela bi tv kanalı adını unuttum, gs şampiyon olduğu iki sezonda bu hafrada yine 22 puandaymış, bu sezon da 22 puanda :) yani kazanma kaybetme olayı aynı :) ama fener geçen sene 20 puandaymış, bu sene 31 :) daha önceki sene ise gs yine 22 puandayken Fener 25miş.

bu seneye bak, gs 22 puanda liderden 9 puan geride ve 5. sırada.

geçen senelerde belki GS çok iyi değildi, rakipler kötüydü :)

• quote:

quote:

quote:

yazıyı okumadım, ama drogba ve sneijderi takıma monte etmek için uğraşılmasından dolayı gs de değişiklik olduğunu kabul etmeyecek yoktur. pek çok oyuncunun düzeni bozuyldu ve düşüş başladı. ama oyuncuları takıma entegre etme işi başarılı olabilseydi eski halimizden daha iyi olacaktık, ama malesef bunu terim başaramadı, mancini de bu saatten sonra zor yapar gibi.

Hocam aslında herkes geçen sene ye kötü başladığımızı ve zaten 2012-2013 sezonunun başından itibaren ligde kötü oynadığımızı unuttu.

Puan cetveline baktığında Sneijder ve Drogbadan sonra takım ligde puan olarak daha başarılı.

Selçuk'un performansı Sneijderdan sonra düştü, Sneijder ve Drogba dan sonra takım bozuldu gibi yorumlar çok ezbere yorumlar.

belki psikolojik bir durum bu bizim dediğmiz. kötü gidişe bahane aramak :) çünkü ne zaman konusu açılsa gs 2 senedir süperdi bu sene niye kötü oldu diye düşünüyor insan. ama işte geçen sene de çok iyi olmadığımızı kimse farketmiyor :)

dün mesela bi tv kanalı adını unuttum, gs şampiyon olduğu iki sezonda bu hafrada yine 22 puandaymış, bu sezon da 22 puanda :) yani kazanma kaybetme olayı aynı :) ama fener geçen sene 20 puandaymış, bu sene 31 :) daha önceki sene ise gs yine 22 puandayken Fener 25miş.

Aynen öyle dostum. Biz 2012-2013 sezonunda ilk yarısında Drogba ve Sneijder gelene kadar daha kötü bir performans sergiledik.

İlk Fatih Terimin geldiği 2011-2012 sezondaki futbol ve puanlar 2. sezonda asla yoktu. Tabi işin Şampiyonlar Ligi boyutu var. 2 kulvarda oynadık.... Fakat bu forumda inanılmaz bir şekilde sanki Sneijder ve Drogba sonrası düşüşe geçtik diye bir durum var. Halbuki puan tablosu bunun tam tersini gösteriyor bize.

Ayrıca 22 puan olayı çok doğru ama en büyük problem orada en fazla liderin 3 puan gerisine düştük. Şu an ise 9 puan gerideyiz. Sorun burada. Ha Fenerin ikinci yarı fikstürü çok zor ama bunu ancak her maçımızı kazanarak avantaja çevirebiliriz. Kendi sahamızda yine Rize ve Antalya gibi takımlar ile berabere kalarak şampiyon olamayız bu sene.

Medyanın Drogba ve Sneijder'ı karalama çabalarına prim vermememiz lazım.

• Ben şuraya yazıyım da bir mesajda bulunsun.

2012-2013 Drogba ve Sneijder öncesi ve sonrası

1-) İlk yarı Burak Yılmaz 15 maç 9 gol (Drogba ve Sneijder öncesi)
    İkinci yarı Burak Yılmaz 15 maç 15 gol (Drogba ve Sneijder sonrası)

Kısacası Burak'ın performansı düştü Drogba sonrası durumu tamamen yanlış

2-) İlk yarı 17 maç 33 puan (Drogba ve Sneijder öncesi)
    İkinci yarı 17 maç 38 puan (Drogba ve Sneijder sonrası)

Hatta ve hatta detaya girecek isek 18. hafta maçımızda KAsımpaşa'ya 2-1 yenildik. Sneijder ve Drogba daha GS ye gelmemişti.

Sneijder 19. hafta BJK maçı ile GS kariyerine başladı.
    Drogba ise 22. hafta Akhisar maçı ile GS kariyerine başladı.

Hadi ikiside 19. hafta başladı desek

18 haftada toplanan puan 33 (maç başı 1,83 puan ortalaması)
    Kaialn 16 haftada toplanan puan 36 ( maç başı 2,25 puan ortalaması)

Lütfen Sneijder ve Drogba geldikten sonra GS bozuldu diyenlere aldırış etmeyin. Medyanın gazına GELMEYİN!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Galatasarayın defansı kötü ya şimdilerde, bu arkadaşların hiç birisi defansla ilgili bir şey söylemiyor nedense. Sorun takımdaki yıldızlar hep zaten dimi. yoksa defansımızın kevgir olmasının sonuçlara bir etkisi yok

Büyük takimlari defanslari degil hücumlari konusulur. Kimse Barcelona'nin, Bayern Münih'in defansini konusuyor mu? Sen de Türkiye'nin Barcelonasi, Bayern Münih'isin. Önce topla oynaman gerek, oyunu rakip sahaya yikman gerek. Bunlari yapamadiktan sonra istedigin kadar iyi defansin olsun yine gol yersin. 10 tane basarili müdahale yapar, 1 tane hatada gol olur.

Gecin arkadas su defans muhabbetini. Lig sampiyonluklarinin %99'u hücum yaparak elde edilmistir. 2 sene önceki futbolu oynasak inanin bana kimse defansi konusmaz. Sorun baska yerlerde...

Çok ezbere ve düz bir yorum. Tabi ki büyük takımlar için ofans önemli ama saydığın o takımların da çok kaliteli defans hatları var. Semih Dany Hakan Balta ayarında adamlara emanet değil defans hattı.

Vasıfsız defans hattımız tüm takımı tedirgin ediyor. Olmadık pozisyondan gol yiyoruz. Duran toplar bize karşı neredeyse penaltı olmaya başladı.

Kornerlerden çok nadiren gol atıyoruz ama bol bol gol yiyoruz. Kısacası defans önemli.

Ama sen ofansı dolduralım ama Semih, Dany, Balta devam edelim diyorsan tabi o senin futbol bilgin (!)

Bu arada 2 sene önce harika bir defansımız vardı. Semih çok formdaydı. Ujfalusi süper liderdi. Eboue çok formdaydı. Sol bek aksıyordu bir tek. Fakat şu an defans hattımız 2 sene öncesi gibi değil. Bunu görememek çok enteresan.

İki sene oncesine kıyasla aksayan bölge sadece defans degil. Defans takim halinde yapılır. 2 oyuncuyla yapılmaz. Ayrıca en iyi defans topla oynamaktir (fatih terim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

Takimda turk futbolcu yok zaten yabancilari da gonderelim sonra klubu kapatip cikalim.
    Cok mantikliymis kardes.
    Ben Drogba'nin yerinde olsam takima ucan tekme atardim adam az bile yapiyo.

Adam haklı beyler

• quote:

İki sene oncesine kıyasla aksayan bölge sadece defans degil. Defans takim halinde yapılır. 2 oyuncuyla yapılmaz. Ayrıca en iyi defans topla oynamaktir (fatih terim)

90 dakika topla oynamayı mı düşünüyorsun?Fatih Terim o sözü söylerken kalede Taffarel önünde Popescu ile Bülent vardı.

Doğru, defans takım halinde yapılır yalnız bu demek değildir ki defansın sürekli bireysel hatalar yapacak.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle dostum. Biz 2012-2013 sezonunda ilk yarısında Drogba ve Sneijder gelene kadar daha kötü bir performans sergiledik.

İlk Fatih Terimin geldiği 2011-2012 sezondaki futbol ve puanlar 2. sezonda asla yoktu. Tabi işin Şampiyonlar Ligi boyutu var. 2 kulvarda oynadık.... Fakat bu forumda inanılmaz bir şekilde sanki Sneijder ve Drogba sonrası düşüşe geçtik diye bir durum var. Halbuki puan tablosu bunun tam tersini gösteriyor bize.

Ayrıca 22 puan olayı çok doğru ama en büyük problem orada en fazla liderin 3 puan gerisine düştük. Şu an ise 9 puan gerideyiz. Sorun burada. Ha Fenerin ikinci yarı fikstürü çok zor ama bunu ancak her maçımızı kazanarak avantaja çevirebiliriz. Kendi sahamızda yine Rize ve Antalya gibi takımlar ile berabere kalarak şampiyon olamayız bu sene.

Hocam yanlışın var nasıl 15 maç oynamış???

İlk 4 maç cezalıydı burak sonra İnönüdeki BJK maçında cezası bitti ve o maçın da 2. yarısı oyuna girdi

Bir de Hocam Medyada bazı şeyler dillendiriliyorsa her ne kadar art niyetli olanlar varsa da az da olsa gerçekler de dile getirlir.''ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ'' derler hocam.Düşüncene saygılıyım fakat bana göre Burak-Umut olmalı forvet ve Drogbanın oynadığı yerde Burak oynamalı ben bunu savunuyorum.Bu benim düşüncemdir.Rakip kapandığında tamam Drogbanın Burakla birlikte fiziğinden yararlanılabilir.Ama kora kor maçlarda bana göre kesinlikle en uçta Burak olmalı yanında da umut olmalı.Yani Burak her daim olmalı (var zaten)ama başrolde drogba vardı( ileri en uçta )Burak ise sol kanatta figürandı.Bu intihardır.Hem Burak ı kaybediyoruz hem böyle etkili bir gol silahından mahrum kalıp Drogba kısırlığına mahkum kalıyoruz pozisyon bulamıyoruz.Sol kanatta Canavar Burak top ezmekle ıslıklanmakla boğuşuyor duruyor.

Burak'ın ne zaman ne yapacağı belli değil her an pozisyon /gol/penaltı vs olabilir dinamit gibi ele avuca sığmayan bir adam.Hele hele geçen yılki formunu yakalarsa Drogbanın en zirve yapmış( 5-6 sene önceki)haliyle kıyaslanacak iken Burak ı harcamak medyaya yem etmek Sinan engine Ümit özata göbek attırmak YAKIŞMIYOR HOCAM YAKIŞMIYORRRR....

Kısaca bana göre kesinlikle bu takımın 1. forveti her halükarda Buraktır.Umut da onun ekürisidir.Bu takımın santraforu Burak olmalıdır.Drogba ya geçen yılki gibi az gerisinde olacak (Umut'un yerine ) ya kankaları olan Ultraslanın yanında olacak.

Ben böyle düşünüyorum düşüncem beni bağlar katılıp katılmamak size bağlıdır.

• quatrros kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş maçı 2.haftaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yanlışın var nasıl 15 maç oynamış???

İlk 4 maç cezalıydı burak sonra İnönüdeki BJK maçında cezası bitti ve o maçın da 2. yarısı oyuna girdi

Bir de Hocam Medyada bazı şeyler dillendiriliyorsa her ne kadar art niyetli olanlar varsa da az da olsa gerçekler de dile getirlir.''ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN ÇIKMAZ'' derler hocam.Düşüncene saygılıyım fakat bana göre Burak-Umut olmalı forvet ve Drogbanın oynadığı yerde Burak oynamalı ben bunu savunuyorum.Bu benim düşüncemdir.Rakip kapandığında tamam Drogbanın Burakla birlikte fiziğinden yararlanılabilir.Ama kora kor maçlarda bana göre kesinlikle en uçta Burak olmalı yanında da umut olmalı.Yani Burak her daim olmalı (var zaten)ama başrolde drogba vardı( ileri en uçta )Burak ise sol kanatta figürandı.Bu intihardır.Hem Burak ı kaybediyoruz hem böyle etkili bir gol silahından mahrum kalıp Drogba kısırlığına mahkum kalıyoruz pozisyon bulamıyoruz.Sol kanatta Canavar Burak top ezmekle ıslıklanmakla boğuşuyor duruyor.

Burak'ın ne zaman ne yapacağı belli değil her an pozisyon /gol/penaltı vs olabilir dinamit gibi ele avuca sığmayan bir adam.Hele hele geçen yılki formunu yakalarsa Drogbanın en zirve yapmış( 5-6 sene önceki)haliyle kıyaslanacak iken Burak ı harcamak medyaya yem etmek Sinan engine Ümit özata göbek attırmak YAKIŞMIYOR HOCAM YAKIŞMIYORRRR....

Kısaca bana göre kesinlikle bu takımın 1. forveti her halükarda Buraktır.Umut da onun ekürisidir.Bu takımın santraforu Burak olmalıdır.Drogba ya geçen yılki gibi az gerisinde olacak (Umut'un yerine ) ya kankaları olan Ultraslanın yanında olacak.

Ben böyle düşünüyorum düşüncem beni bağlar katılıp katılmamak size bağlıdır.

Burak'ın 2012-2013 sezonu GS forması ile oynadığı resmi lig maçları. Tff.org sitesinden alınmıştır.

İKİNCİ YARI

GALATASARAY A.Ş. 2-0 TRABZONSPOR A.Ş. 18.05.2013 19.05 Spor Toto Süper Lig
    FENERBAHÇE A.Ş. 2-1 GALATASARAY A.Ş. 12.05.2013 20.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 4-2 SİVASSPOR 05.05.2013 20.00 Spor Toto Süper Lig
    GAZİANTEPSPOR 0-1 GALATASARAY A.Ş. 28.04.2013 20.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 3-1 SANİCA BORU ELAZIĞSPOR 19.04.2013 20.00 Spor Toto Süper Lig
    KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 0-1 GALATASARAY A.Ş. 13.04.2013 19.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 3-1 MERSİN İDMANYURDU 06.04.2013 19.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 2-0 İSTANBUL BBSK 30.03.2013 19.00 Spor Toto Süper Lig
    KAYSERİSPOR 1-3 GALATASARAY A.Ş. 17.03.2013 16.30 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 0-1 GENÇLERBİRLİĞİ 08.03.2013 20.00 Spor Toto Süper Lig
    ESKİŞEHİRSPOR 0-0 GALATASARAY A.Ş. 02.03.2013 19.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 4-2 ORDUSPOR 25.02.2013 20.00 Spor Toto Süper Lig
    AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR 1-2 GALATASARAY A.Ş. 15.02.2013 20.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 2-0 MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 10.02.2013 20.00 Spor Toto Süper Lig
    KASIMPAŞA A.Ş. 2-1 GALATASARAY A.Ş. 18.01.2013 20.00 Spor Toto Süper Lig
    İLK YARI

TRABZONSPOR A.Ş. 0-0 GALATASARAY A.Ş. 23.12.2012 19.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 2-1 FENERBAHÇE A.Ş. 16.12.2012 20.00 Spor Toto Süper Lig
    SİVASSPOR 1-3 GALATASARAY A.Ş. 08.12.2012 19.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 1-1 GAZİANTEPSPOR 30.11.2012 20.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 1-3 KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR 16.11.2012 20.00 Spor Toto Süper Lig
    MERSİN İDMANYURDU 1-1 GALATASARAY A.Ş. 11.11.2012 17.00 Spor Toto Süper Lig
    İSTANBUL BBSK 1-3 GALATASARAY A.Ş. 02.11.2012 20.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 3-0 KAYSERİSPOR 27.10.2012 19.00 Spor Toto Süper Lig
    GENÇLERBİRLİĞİ 3-3 GALATASARAY A.Ş. 19.10.2012 20.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 1-1 ESKİŞEHİRSPOR 06.10.2012 19.00 Spor Toto Süper Lig
    ORDUSPOR 2-0 GALATASARAY A.Ş. 28.09.2012 20.00 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 3-0 AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR 23.09.2012 20.00
    MEDİCAL PARK ANTALYASPOR 0-4 GALATASARAY A.Ş. 15.09.2012 20.30 Spor Toto Süper Lig
    GALATASARAY A.Ş. 3-2 BURSASPOR 02.09.2012 20.30 Spor Toto Süper Lig
    BEŞİKTAŞ A.Ş. 3-3 GALATASARAY A.Ş. 26.08.2012 21.45 Spor Toto Süper Lig
    Not: Profesyonel lisanslı futbolcuların oyuncu hareketleri sorgulama sonuçları, 1990-1991 sezonu ve sonrası bilgilerini kapsamaktadır.

TFF.org
    Ligler
    Süper Lig
    Arşiv.

Buaradan bakabilirsin. 2. hafta BJK - GS maçında Burak oynadı 2012-2013 sezonunda. Hatta penaltı yaptırmıştı.

Hocam ateş olmadan yerden duman çıkmaz haklısın. Ama ateşi yakanda medya çoğu zaman. Kendi ateşlerinin dumanını haber yapıyorlar.

Ayrıca Burak sol açık ta oynuyor gibi gözüksede Mancininin ona verdiği görev "Wide Striker"... Mancini kendi ağzıyla dedi. Kısacası Kanat gibi oynatmıyor. Ve bu sezonda bir çok pozisyona girdi özellikle Sneijder ne paslar verdi ama Burak çoğunu 1e1 de kaçırdı. En iyi yaptığı şeyi bu sezon yapamadı ta ki son Sivas maçına kadar. Wide Striker yani Kenar Forveti gibi oynadığında da gol pozisyonu buluyor. Fakat top tutamıyor yinede. Bize ileride top tutan adamda lazım. Drogba paha biçilmez bir nimet. Mutlaka rotasyon olacaktır ama. Olmalıdırda. Drogba her maç 90 dakika oynayamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0971

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Galatasarayın defansı kötü ya şimdilerde, bu arkadaşların hiç birisi defansla ilgili bir şey söylemiyor nedense. Sorun takımdaki yıldızlar hep zaten dimi. yoksa defansımızın kevgir olmasının sonuçlara bir etkisi yok

Büyük takimlari defanslari degil hücumlari konusulur. Kimse Barcelona'nin, Bayern Münih'in defansini konusuyor mu? Sen de Türkiye'nin Barcelonasi, Bayern Münih'isin. Önce topla oynaman gerek, oyunu rakip sahaya yikman gerek. Bunlari yapamadiktan sonra istedigin kadar iyi defansin olsun yine gol yersin. 10 tane basarili müdahale yapar, 1 tane hatada gol olur.

Gecin arkadas su defans muhabbetini. Lig sampiyonluklarinin %99'u hücum yaparak elde edilmistir. 2 sene önceki futbolu oynasak inanin bana kimse defansi konusmaz. Sorun baska yerlerde...

abi bu nasıl bir mesajdır yahu.
    insan resmen dumura uğruyor.

Dumura ugranacak bir durum yok. Gayet net bir bilgi veriyorum. 3 puanlik sistemde sampiyon olan takimlar hücum yaparak sampiyon oluyor. Lig sampiyonlarinin neredeyse hepsi en cok golü atan takim. Fenerbahce bu sene son derece basarili görülüyor. Süper defans yaptigi icin mi? Tam tersi iyi hücum ettigi icin. Asagi yukari bizim kadar gol yemisler ama Fenerbahce'nin degil Galatasaray'in defansi konusuluyor.

Varmak istedigim nokta defansimizin iyi oldugu degil. Sampiyonluga oynayan bir takimin defansinin konusuluyor olmasi. Bu iyiye isaret degil. Bence asil konusulmasi gereken nokta topa sahip olup, oyunu rakip alana yikamamiz. Eger bunu yaparsak 4-2'lik Kayseri maci gibi sahsi hatalara ragmen maclari aliriz. Yani anadolu takimina %60 topla oynama sansi verip, atak yapmasina imkan taniyip, sonra da "ama defans hata yapiyor" diye bahane bulmak Galatasaray klasmanindaki bir takima yakismaz.

Önceligimiz topla oynadigimiz oyunu gelistirmek olmali. Zaten Mancini de buna ugrasiyor. Sanmayin ki en büyük derdi defans. Bu forumda yazilanlar gercek dünyadan genellikle farkli.

• Adam doğru diyor. Galatasaraydaki 10 futbolcu; Drogba oyundayken 90 dakikanın her dakikası pas atabilmek için Drogbayı arıyor.
    Egemen ve Drogba meseleside doğru.
  • drogba konusunda haklı niye anlamak istemiyorsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • drogbanın son adam olma egoistiliğinden kaynaklı herşey geçen yıl kaç kere gol attik drogba yaşlı ama tecrübeli en iyi ayağında top tutan kolay kolay kaptırmayan bi adam.

ha biz onu topla buluşturmayı taktiksel olarak yapamıyoruz .daha önde olmalı stoperlerden kurtulmalı. o zaman sneijderdan bile iyi top dağıtıyor.yeterki drogbaya aktar topu ama son adam olunca o kadar boşluk birakmıyor rakip defler.aynısı sneijder içinde geçerli .

bu da maç kadrom

Sneijder ve Drogba geldiğinden beri Galatasaray'ın burnu çöpten çıkmadı
  • sneijder günümüzde izlediğimiz en iyi orta saha oyuncularından bir tanesi... müthiş bir kariyer, dünya kupası finalleri, şampiyonlar ligi finalleri, müthiş..
    şimdi bu selçuk inan denen zat.. kim oluyor, hangi başarısına güveniyor da sneijder olmayınca performansı artıyor?
    kastamonuspor mu lan burası? oynayacak futbolcuyu başka bir futbolcu mu seçecek..
    o olursa iyi oynarım bu olursa kötü oynarım diyecek..
    bir takımda didier drogba varsa o takımın lideri drogbadır arkadaş selçuk inan değildir burak yılmaz değildir cristiano ronaldo değildir...
    çünkü drogba liderlikle özdeşleşmiş bir oyuncudur...
    36 yaşında, profesyonelliğini okullarımızda futbol akademilerinde, alt yapılarda çocuklara ders diye okutmamız gerekir...
    bir tarafa 36 yaşında dünyanın en iyi savunma oyuncularına sahip juventus takımına 1 tane hava topu bırakmayan didier drogbayı, diğer tarafa 28 yaşında tek başına top sürerken sahada takla atmayı başarabilen burak yılmazı koyup işte çocuklar ne olmak istediğinizi seçin dememiz gerekiyor...

adam bir maçta sonradan oyuna giriyor 5 dakikada 2 oyuncu attırıp bir penaltı yaptırıyor...
    neymiş efendim drogba penaltı atmasınmış frikik atmasınmış..
    lan armut.. drogba oynasın da takım frikik golü atmayıversin..

• Burak ve Selçuk u bitirdiler bu doğru.

• Drogba Burak'ı
    Sneijder Selçuk'u bitirdi bu kısım doğru. Gerisi ise 70 yaşında aksi bir ihtiyarın saçma sözleri.
  •  Sneijder ve Drogba geldiğinden beri Galatasaray'ın burnu çöpten çıkmadı

bugünkü fotomach

• Bence Hamit sakatlandıktan sonra bir daha doğrulamadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

drogbanın son adam olma egoistiliğinden kaynaklı herşey geçen yıl kaç kere gol attik drogba yaşlı ama tecrübeli en iyi ayağında top tutan kolay kolay kaptırmayan bi adam.

ha biz onu topla buluşturmayı taktiksel olarak yapamıyoruz .daha önde olmalı stoperlerden kurtulmalı. o zaman sneijderdan bile iyi top dağıtıyor.yeterki drogbaya aktar topu ama son adam olunca o kadar boşluk birakmıyor rakip defler.aynısı sneijder içinde geçerli .

bu da maç kadrom

Sneijder ve Drogba geldiğinden beri Galatasaray'ın burnu çöpten çıkmadı

Bu en doğrusu ama Burak tan en uçta asla vazgeçilemez ne olursa olsun yalnız ben

SELÇUK

UMUT
    BURAK

3 lüsünden yanayım.

• dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    kariyer maç kazandırmıyor .

çocuklara örnek olcak tek adaqmda selçuktur .istese her frikikte tartışmaya girer ballack gibi drogbayla bunumu istiyorsun Selçuk efendi biri yaşına hürmetten bişi demiyor.herkes kimin hakkı olduğunu biliyor .ha sen birilerini hakkını yiyeni örnek olarak gösteriyorsan o ayrı bişey. maç 3-0 olsa muslera atsın umrumda değil ama maç 2-1 ken en iyi kim atiyorsa o atacak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.