Şimdi Ara

snes oyunları.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar snes oyunlarını ds te çalıştırabiliyormuyuz acaba?? bi fikriniz varmı?

• Açıkçası bende merak ettim.
  • Emulatorü var . İsmide de ahanda bu SNEmulDS ...
  • peki nasıl çalıştırıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpetter

peki nasıl çalıştırıyoruz

Hafıza kartına SNES diye dosya aç. Rom'ları o klasöre at. Bu kadar!
  • anladım teşekkürler..
  • Dediğin gibi, programı indirdim, bir rom sitesinden de snes romları bulup koydum, SNES klasörünün içine ama, klasörün içindeki oyunu gördüğü halde çalıştırmıyor. Oyunun uzantısı .smc . başka bir şey yapmak gerekiyor mu, ya da sen hangi rom sitesini kullanıyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O sorun romdan veya homebrew den kaynaklı.İkisini de değiştirmeni öneririm.
    Aslında onu da önermem
    SNES arşivimden orjinal olarak oynadığım için emu olayı bana çok dandirik geliyor

Ama dediğim gibi siteyi de,emu yu da değiştirin
  • sonunda becerdim snes oyunlarını ds imde oynayabiliyorum oley
    sorunun klasör isminden kaynaklandğını farkettim büyük harflerle SNES diye bir klasör yaratıp içine romları atıyormuşuz.
    nasılmı ?
    http://dl.qj.net/Super-Nintendo-SNES-Emulators-Nintendo-DS-/catid/236 buradan alpha versionu indirdim.
    klasörden çıkan dosyaları read me hariç diğerlerini kopyala yapıştır tekniği kullanarak r4 ün içine attım. (dikkat edin r4 ün içinde klasör açmayın nds oyunlarının bulunduğu yere atın) romlar için ise SNES (dikkat! büyük harflerele SNES) diye bir klasör yarattım r4 ün içinde. ve bu klasörün içine romları kopyala yapıştır tekniği kullandım. oyunlarda save oluyor denedim.ama bu yoshi island snes versiyonu neden çalışmadı yha

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.