Bildirim
Sniper Elite
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Americas Army var, Urban Terror var Sonra sanırım COD4 korsanlarda da online oynana biliyormuş.Sonra Battlefield serisi var -
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
Americas Army var, Urban Terror var Sonra sanırım COD4 korsanlarda da online oynana biliyormuş.Sonra Battlefield serisi var
Bende Sniper oynuyorum, diğerlerini beğenmedim hiç... Bu çok daha zevkli bence. Biz işyerinde ki arkadaşlar ile 2li -3lü takımlar halinde oynuyoruz. Gayet zevkli oluyor. tavsiye ederim....
Americas Army yi biz açmayı bile başaramadık,vazgeçitk.......
-
Call Of Duty 4 ü tek geçerim...
xfireden orjinal olmasa bile rahatlıkla oynayabilirsin -
quote:
Orjinalden alıntı: nondeux
xfireden orjinal olmasa bile rahatlıkla oynayabilirsin
Hiçmi sorun olmuyor. Oyun oynarken oyunun ortasında kopup atılmaktan nefret ediyorum... -
zamanında bende çok sniper elite oynuyordum ama çok lag vardı o yüzden bıraktım -
quote:
Orjinalden alıntı: bir.ader
quote:
Orjinalden alıntı: nondeux
xfireden orjinal olmasa bile rahatlıkla oynayabilirsin
Hiçmi sorun olmuyor. Oyun oynarken oyunun ortasında kopup atılmaktan nefret ediyorum...
bn oyle birşeyle karşılaşmadım...netten kaynaklanan bişi varsa bilemem tabi bide server adminleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nondeux -- 23 Mayıs 2008; 18:14:46 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.
zamanında bende çok sniper elite oynuyordum ama çok lag vardı o yüzden bıraktım
Biz yaklaşık 5-6 aydır oynuyoruz karşılaşmadık sorunla... -
Call Of Duty 4 -
quote:
Orjinalden alıntı: Lyr0s
Call Of Duty 4
İyi de orjinalse süper, siğer türlü çok lag var........
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X