Şimdi Ara

Sniper Elite

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir süredir iş arkadaşlarımla SNIPER ELITE oyununu online olarak oynuyorum. Online oynaması en rahat oyun diyebilirim. Şifre yok orjinal almanıza gerek yok fakat biz artık sıkıldık önerisi olan olursa sevinirim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasahvip -- 21 Mayıs 2008; 0:26:16 >

• Americas Army var, Urban Terror var Sonra sanırım COD4 korsanlarda da online oynana biliyormuş.Sonra Battlefield serisi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: murtix7

Americas Army var, Urban Terror var Sonra sanırım COD4 korsanlarda da online oynana biliyormuş.Sonra Battlefield serisi var

Bende Sniper oynuyorum, diğerlerini beğenmedim hiç... Bu çok daha zevkli bence. Biz işyerinde ki arkadaşlar ile 2li -3lü takımlar halinde oynuyoruz. Gayet zevkli oluyor. tavsiye ederim....

Americas Army yi biz açmayı bile başaramadık,vazgeçitk.......

• Call Of Duty 4 ü tek geçerim...

xfireden orjinal olmasa bile rahatlıkla oynayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: nondeux

Call Of Duty 4 ü tek geçerim...

Hiçmi sorun olmuyor. Oyun oynarken oyunun ortasında kopup atılmaktan nefret ediyorum...
  • zamanında bende çok sniper elite oynuyordum ama çok lag vardı o yüzden bıraktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bir.ader

quote:

Orjinalden alıntı: nondeux

Call Of Duty 4 ü tek geçerim...

Hiçmi sorun olmuyor. Oyun oynarken oyunun ortasında kopup atılmaktan nefret ediyorum...

bn oyle birşeyle karşılaşmadım...netten kaynaklanan bişi varsa bilemem tabi bide server adminleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nondeux -- 23 Mayıs 2008; 18:14:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.

zamanında bende çok sniper elite oynuyordum ama çok lag vardı o yüzden bıraktım

Biz yaklaşık 5-6 aydır oynuyoruz karşılaşmadık sorunla...
  • Call Of Duty 4
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lyr0s

Call Of Duty 4

İyi de orjinalse süper, siğer türlü çok lag var........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.