Şimdi Ara

Sniper Elite V2 oyunu oynarken donma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BF3 gibi oynanmamasını sağlayan hataları olan bir oyun daha galiba. Oyunu 5 dk oynadıktan sonra oyun donuyor. Res atmadan kurtulmanın yolu yok. Settings.ini dosyasını sildim. Grafiği ultra yaptım gene aynı. Çözümü bilen var mı?

Not: Setting.ini yi sildikten sonra grafik ayarları ile oynamadım. Yine attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeCommander -- 30 Temmuz 2012; 18:18:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

BF3 gibi oynanmamasını sağlayan hataları olan bir oyun daha galiba. Oyunu 5 dk oynadıktan sonra oyun donuyor. Res atmadan kurtulmanın yolu yok. Settings.ini dosyasını sildim. Grafiği ultra yaptım gene aynı. Çözümü bilen var mı?

aynı sorun bendede var acaba ekran kartından olabılırmı benımkı sapphire 7870 oc senın kart nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeyseSakinim

quote:

Orijinalden alıntı: RevengeCommander

BF3 gibi oynanmamasını sağlayan hataları olan bir oyun daha galiba. Oyunu 5 dk oynadıktan sonra oyun donuyor. Res atmadan kurtulmanın yolu yok. Settings.ini dosyasını sildim. Grafiği ultra yaptım gene aynı. Çözümü bilen var mı?

aynı sorun bendede var acaba ekran kartından olabılırmı benımkı sapphire 7870 oc senın kart nedir acaba?

imzam okunmuyor mu? hd 7850 var bendede sanırım karttan dolayı.
  • bende don ma filan yok driverden olabilir birde son çıkan patch i yüklediniz mi?

bende bi yerde takıldım, sağdaki köprüye dinamit koyup tanklarla birlite havaya uçurdum sonra soldaki geldi ama soldakini nasıl imha edeceğimi bulamadım, aşağı inemiyorum tankın yakınlarında dinamit vs de yok kala kaldım öyle:(

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-79

bende don ma filan yok driverden olabilir birde son çıkan patch i yüklediniz mi?

bende bi yerde takıldım, sağdaki köprüye dinamit koyup tanklarla birlite havaya uçurdum sonra soldaki geldi ama soldakini nasıl imha edeceğimi bulamadım, aşağı inemiyorum tankın yakınlarında dinamit vs de yok kala kaldım öyle:(

donma değilde beyaz ekran çıkıo bende. bazende donup kalıyor. fazla oc yapınca ekranda beyaz çizgiler cıkarya aynen onun gibi karta oc yapmamıstım. bide öyle takılınca dırrrrrr die sesde geliyor.

• 560 GTX TI ekran kartım var ama bende de aynı sorun oluyor.driverı yeniledim fakat sorun aynen devam ediyor bu arada patch le sorunu çözen olursa patch in lnkini pmden atarsa sevinirim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sniper Elite 4 [PS4 ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Sniper Elite 4 [PC ANA KONU]
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.