arkadaşlar nordsıg heavy water bölümü war ve onu bir türlü geçemedim nolur bana yardımcı olun bi yerlere bomba koymam lazım ama nereye çözemedim oynayanınız varsa yardımcı olun
Bölümü hatırlayamadım.Eğer resim koyarsan yardımcı olurum.
rehinelerin tutulduğu yer miydi orası
evet resim koy
Bölüm adı vs. bilemiyorum ama eğer iki katlı fabrika gibi olan yerde isen en son yerde(haritada işaretli) alt ve üst katlarda saç levha ile kaplı kapılar var onların önüne zaman ayarlı bomba koy(zamanı belirtiyor) ve gelen askerleri hakla yani hayatta kal,patlama olunca açılan kapıdan içeri gir.Burası değilsede önemli değil:) resim koy.
quote:
Orjinalden alıntı: Geppettous
Bölüm adı vs. bilemiyorum ama eğer iki katlı fabrika gibi olan yerde isen en son yerde(haritada işaretli) alt ve üst katlarda saç levha ile kaplı kapılar var onların önüne zaman ayarlı bomba koy(zamanı belirtiyor) ve gelen askerleri hakla yani hayatta kal,patlama olunca açılan kapıdan içeri gir.Burası değilsede önemli değil:) resim koy.
evet bana da sanki burası gibi geliyor. dediği gibi bombaların zamanını iyi ayarla. yanılmıyorsam 5 dk olacaktı galiba. başka bir zamana kurarsan rehineler ölüyor ve görev başarısız oluyo
teşekkürler arkadaşlar bahsettiğim yer orası ancak bombaları koyuyorum ama failedoluyo anlayamadım 4 dakika heralde birde bütün kapılara mı koyacağim birde onu yazarsanız sevinirim çok teşekkürler
Kaç dakika olduğu envanterde yazması gerek,saatli bombayı gördüğünde sağa sola tuşları ile zamanı istenen dakikaya ayarla ve ayrı ayrı 4 saç kapıyada koy,patlamalarını bekle.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme