Neden sniper temalı oyunları adam gibi bir firma yapmazki
Twitter'da bugün yazdıklarına göre videoda göremediğimiz tek mermi ile birden çok kişiyi öldürme olayı oyuna eklenmiş.Ayrıca merminin yerçekimine göre hareketi ve rüzgar etkisi üzerinde biraz daha ayarlamalar yapılarak oyunda daha gerçekçi hale getirilecekmiş.
görüntü felan güzel. bana kalırsa güzel bi hikaye olursa oyun çok güzel olabilir. sniper elite den sonra adam akıllı sniper oyunu olmadığından ortada büyük bi boşluk var.adam gibi senaryosu olursa ki grafiklerde güzele benziyo. oyunun tutma şansı yüksek olur.tabi burda başka başka etkenlerde var yapay zeka en önemlileriden biri oluyo bunlarda önemli. inşallah güzel olur
bence bızı eglendırecek en buyuk etken gorevler olacaktır oyle gorevler olmalıkı oyunda hem strese gırmelıyız hem gergınlık yasamalıyız hem korkmalıyız bıze bu tarz duygusal tepkıler yasatan gorevler ve oynanıs sunarlarsa gercekten eglendırecektır oyun bızı
Gene pek umutlu değilim.Arkadaşların dediği gibi farcry 1 den öteye geçemez.(Ama inşallah geçerlerde güzel bir sniper oyunu oynarız.)
videolar oldukça etkileyici özellikle merminin saplandığı yere göre düşmanın vücudundaki tepki fizik motorunun fena olmadığını gösteriyor. bence tutabilir özellikle operation flashpoint gibi bir faciadan daha iyi olacağına eminim
quote:
Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar
Grafikler çok güzel, hoşuma gitti.. kötü bile olursa bence denenmeyi hakediyor.
Katılıyorum Ki bence ön yargıyla yaklaşmamak lazım Bakarsınız kaliteli bir yapım olur Dün videosunu seyrettim ve çok hoşuma gitti ama biraz Hitman havası sezdim sizce?
o kadar kötü mü bu adamlar ya herkes görünce kaç demiş umarım bu sefer iyi bi oyun yapmışlardır
evet çıkardıkları oyunları oynamamışssın anlaşılan
ya konuyuda tesadüfen gördüm ama iyi bişeyler bekliyorum bu oyundan her ne kadar eski oyunlarını oynamadıysam
Arkadaşlar yeni Resimler yayınlamışlar işte burada
City Interactive yapımlarından Code of Honor 3: Desperate Measures, Alcatraz, Crash Time III: Highway Nights, Dark Sector beğendiklerim. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz...
off multiside güzele benziyo alınası bi oyun gibi duruyo. city nin oyunları genelde pahalıda olmuyo bi çıksın bakalım nolur
25 mayis da cikiyormus, ama daha önce leblebicilere düser herhalde