Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neden sniper temalı oyunları adam gibi bir firma yapmazki
  • Twitter'da bugün yazdıklarına göre videoda göremediğimiz tek mermi ile birden çok kişiyi öldürme olayı oyuna eklenmiş.Ayrıca merminin yerçekimine göre hareketi ve rüzgar etkisi üzerinde biraz daha ayarlamalar yapılarak oyunda daha gerçekçi hale getirilecekmiş.
  • görüntü felan güzel.
    bana kalırsa güzel bi hikaye olursa oyun çok güzel olabilir.
    sniper elite den sonra adam akıllı sniper oyunu olmadığından ortada büyük bi boşluk var.adam gibi senaryosu olursa ki grafiklerde güzele benziyo. oyunun tutma şansı yüksek olur.tabi burda başka başka etkenlerde var yapay zeka en önemlileriden biri oluyo bunlarda önemli. inşallah güzel olur
  • bence bızı eglendırecek en buyuk etken gorevler olacaktır
    oyle gorevler olmalıkı oyunda hem strese gırmelıyız hem gergınlık yasamalıyız hem korkmalıyız
    bıze bu tarz duygusal tepkıler yasatan gorevler ve oynanıs sunarlarsa gercekten eglendırecektır oyun bızı
  • Gene pek umutlu değilim.Arkadaşların dediği gibi farcry 1 den öteye geçemez.(Ama inşallah geçerlerde güzel bir sniper oyunu oynarız.)
  • videolar oldukça etkileyici özellikle merminin saplandığı yere göre düşmanın vücudundaki tepki fizik motorunun fena olmadığını gösteriyor. bence tutabilir özellikle operation flashpoint gibi bir faciadan daha iyi olacağına eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Grafikler çok güzel, hoşuma gitti.. kötü bile olursa bence denenmeyi hakediyor.

Katılıyorum
    Ki bence ön yargıyla yaklaşmamak lazım
    Bakarsınız kaliteli bir yapım olur
    Dün videosunu seyrettim ve çok hoşuma gitti ama biraz Hitman havası sezdim sizce?
  • o kadar kötü mü bu adamlar ya herkes görünce kaç demiş umarım bu sefer iyi bi oyun yapmışlardır
  • evet çıkardıkları oyunları oynamamışssın anlaşılan
  • ya konuyuda tesadüfen gördüm ama iyi bişeyler bekliyorum bu oyundan her ne kadar eski oyunlarını oynamadıysam
  • Arkadaşlar yeni Resimler yayınlamışlar işte burada

http://www.facebook.com/SniperGhostWarrior

hemde beğenerek onlara destek olabilirsiniz !!!
  • Resimler fena değil gibi.Çıksın da deneriz.
  • Grafikler çok hoş duruyor oyun da öyle olur umarım.
  • City İnteractive hahaha:) yok arkadaş bu adamlar oyun dünyasını katletmek amaçlı oyun yapıyorlar sanırım ama videoyuda beğenmedim değil :)
  • Sniper: Ghost Warrior - Multiplayer Debut Trailer

Youtube'a giremeyenler için;

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-multiplayer-sniper-ghost/100138

• Videolar Çok güzel !
  • Merminin slow motion gidişini izlemek hoş olur :)

City Interactive yapımlarından Code of Honor 3: Desperate Measures, Alcatraz, Crash Time III: Highway Nights, Dark Sector beğendiklerim. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz...
  • off multiside güzele benziyo alınası bi oyun gibi duruyo. city nin oyunları genelde pahalıda olmuyo
    bi çıksın bakalım nolur
  • 25 mayis da cikiyormus, ama daha önce leblebicilere düser herhalde
  • çıkmışmıdır abaca
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.