Oyunun 2.si çıksa artık ya şöyle daha gelişmiş fizik ve kan efektleriyle... orman değilde New York gibi bir yerde felan olsa süper olur bence...
Evet o da güzel olur. Ormanın da kalabalık bir şehrinde zevki ayrı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
Böyle sonu olan ("olmayan" daha uygun) oyuna devam etmem, kaldırıyorum
Bu ne böyle yav. İndiriyordum kapadım direk.
Ben de yeni kurdum şimdilik idare eder ama dürbünün açık kalması için sağ fareye basılı tutmak pek hoşuma gitmedi
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.oyunu rusca indirdim ayarlardan dil bölümüne giremiyorum Ruscam olmadığı için Menüden sıralamaları yazıp yardımcı olabilirmisin?
Çıkmaz olaydı arkadaşım mekan tasarımları felan iyi güzelde oyunda kendini hiç sniper gibi hissetmiyorum bu oyunun yapay zekası çok kötü.
Güzele benziyor
arkadaşlar bu kırmızı gösterdiğim. tam dürbünün ortasında olması gerekmiyor mu ? neden o kırmızı yuvarlak sürekli hareket ediyor ve bazen kayboluyor ?
beytepeli06B
kullanıcısına yanıt
o hadise düşük zorluk seviyelerinde çıkıyor. mesafe ve rüzgara göre merminin düşeceği yeri gösteriyor. bence en zorda oyna o zaman gözükmez. zorla kolay arası da öyle ahım şahım bir fark ta yok yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme