multisi zevkli sayılabilir ama single oynamadım mazojist bir insan değilim :D city interactive nedense tüm oyunlarında sadece grafik yönüne yoğunlaşıyor madem bu kadar uğraşcaklar animasyom film yapsalar daha çok kazanırlar
Oyun berbat hiç hoşuma gitmedi grafik falan hikaye oynanabilirlik olmadıktan sonra yemişim grafiklerini. Özellikle sniper olmayan bölümler rezil yahu. Updateleri indiriyorum oyuna bir şans daha vereceğim.
arkadaşlar bu oyunun save dosyaları nerede acep bulamadım bi türlü?
bu oyunu herkes sevmez, bu oyun cod gibi hızlı oynanmaz, sniper gibi yavaş yavaş oynanır. Sniper olmayan bölümle sıkıcı evet ama, bu kadarda kötülemeyin, ben bu oyundan coddan daha fazla zevk alıyorum sadece sniper üzerine kurulu olduğu için :) coddada en sevdiğim bölümler 2 li sniper görevleriydi zaten. multiside çok zevkli ben sniper seven herkese şiddetle tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 11 Nisan 2011; 0:38:11 >
Oyunu bitirdim.Baya hoş bir olmuş City diye çoğu arkadaşımız biraz ön yargılı yaklaşmış diye düşünüyorum. Cod 5 ten sonra kendini tekrar eden yapıya sahipp olan bi CoD serisini oynayıp yere göre sığdıramayanlar bu oyundanda biraz zevk alır sanırım. Oyunda bişey dikkatimi çekti bazen siper alıyorum ama aldığım siperde kaçacak delik arıyorum o mermilerin nerden geldiğini bi türlü çözemedim:):) Ama yinede zevkli oyundu oynanır
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Oyunu bitirdim.Baya hoş bir olmuş City diye çoğu arkadaşımız biraz ön yargılı yaklaşmış diye düşünüyorum. Cod 5 ten sonra kendini tekrar eden yapıya sahipp olan bi CoD serisini oynayıp yere göre sığdıramayanlar bu oyundanda biraz zevk alır sanırım. Oyunda bişey dikkatimi çekti bazen siper alıyorum ama aldığım siperde kaçacak delik arıyorum o mermilerin nerden geldiğini bi türlü çözemedim:):) Ama yinede zevkli oyundu oynanır
evet çok saçma siper alan pusuya yatan avantajlıdır ama sen sabitsin saklanmışsın senin yerini fark ediyorlar sen sniper ile vurmakta zorlanırken adamlar AK ile koşarak ateş ediyorlar ve senden daha iyi isabet ettiriyorlar. yapay zeka saçma sapan
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Hiç sanmıyorum.Eline silahı alıp 87987897 kişiyi tarayıp ilerleyeceklerini sanıyorlar
Oyunun 2.si çıksa artık ya şöyle daha gelişmiş fizik ve kan efektleriyle... orman değilde New York gibi bir yerde felan olsa süper olur bence...
Oyun da deniz fenerine ıkıp 2 tane düşman sniperinın yerini bulduktan sonra 2 uçak geçiyor ve ben ölüyorum hemen orda ne yapmam gerekli bilen varsa yarım lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: levyeli
Oyun da deniz fenerine ıkıp 2 tane düşman sniperinın yerini bulduktan sonra 2 uçak geçiyor ve ben ölüyorum hemen orda ne yapmam gerekli bilen varsa yarım lütfen.
Uçak geçerken birini vuracaksın o seste vurduğun duyulmayacak.Diğer uçaktada diğer sniper'ı vuracaksın.
@sentez anladım şimdi saolasın kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
quote:
Orijinalden alıntı: levyeli
Uçak geçerken birini vuracaksın o seste vurduğun duyulmayacak.Diğer uçaktada diğer sniper'ı vuracaksın.
ramazanda sahura kadar yapacak birşey yok oyunu kuruyorum takılırım bari (:
oyunun optimizasyonu sıfır. sistemim 9500 gt 1gb. core 2 1.80 1.25 gb ram windows xp
bu ssitemde ortalama 20-25 fps arası mediumsa crysis bitirdim.bu kıytırık oyunda 800-600 çözünürlük herşey lowda çamur grafiklerle 20 fps alıyorum
oyun okadar kötü değil o sistemden çok şey bekeleme zaten
quote:
Orijinalden alıntı: svstrgmr
oyun okadar kötü değil o sistemden çok şey bekeleme zaten
oyun kötü mü iyi mi bilmem çünkü oynayamıyorum kasmaktan.
sistemim eski olabilir ama crysis'i bile daha akıcı oynuyorum.oyunda optimizasyon sorunu olduğu açık ve net
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.hani bi bölüm war denizden bot ile bırakıyorlar sonra halat ile tırmanıyoruz. orayı bir türlü gecemedim. bilen varsa anlatabilir mi?
MERHABA ARKADAŞLAR Sniper: Ghost Warrior Gold Edition DİYE FARKLI BİR MODELİ VAR BİR BİLGİNİZ VARMI.
EVET BEN DİĞER SÜRÜMLERLE BİRLİKTE BU SURUMU YUKLEDIM FARKLI OLARAK SU ÖZELLİĞİN FARKINDA OLDUM MULTİPLAYERDE ( Capture the Flag ) VAR BİDE FAZLADAN SİLAHLAR VAR.