Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu 3 yere c4 yerleştirdiğimiz bölümde 2 yere yerleştirdim c4ü ama 3. bölgeye gidemiyorum.. dereden geçmeyi denedim yok,,, dağa da tırmanıp geçemiyorum:S yardım edebilrmsnz? akşam ss de koyabilrm
  • oyunu indirdim grafikleri çok sağlam
  • 2. update çıktı 736 MB

Fixes:

- Fixed interactions of camouflage system with plants (the
    player will be less vulnerable to enemy sight when hidden in
    vegetation)

- Adjusted AI alertness and seeing (e.g. the player will be
    less vulnerable to enemy sight at long distances)

- Tweaked influence of the players posture and movement speed
    on being spotted by the enemies

- Tweaked AI reactions, better behavior in combat situations

- Removed over 95% of the static AI scripts during stealth
    actions and replaced with the improved stealth system

Multiplayer

- Fixed multiplayer statistics

- Adjusted duration of breath-holding

- Fixed minor multiplayer maps geometry issues

Optimizations and Stability

- Fixed possible random crashes on multi processor systems

- Fixed minor stability problems on several hardware
    configurations

- General Fixes/tweaks

- Fixed registration of internet profile

- Fixed blink after exiting game to menus

Weapons

- Adjusted melee (knife) attack strength

- Adjusted damage, accuracy and range of AI weapons

• quote:

Orijinalden alıntı: shagy24

arkadaslar abim oyunu bugun almıs arkadasdan ama bizde şöyle bir sorun var oyunu kuruyoruz sonra crack yapıp açıyoruz siyah ekran görünüyor arkadan sesler geliyor ama görüntü yok bütün çözünürlüklerde denedik ekran kartının olmadı oyunun setup kısmı falanda yok yüklendiği yerde bir türlü yapamadık ...makina sıfır 1 aylık notebook 1gb ekran kartı 4 gb ram i5 işlemci yani anlamadım gitti ..enran çözübürlüğü 1366*1000 gibi bişi idi masaüstünün gerçi her çözünürlükte denedik düzelmedi ama ..yardımcı olabilecek varmı acaba ?

aynı sorun bendede var malesef, sorunu 1 haftadır uğraşıyorum ama olmuyor yardımcı olurmusunuz
  • Ben abimin laptop'ında aynı sorunu almıştım. Ama kendi laptop'ımda sorun yok. Bu linkte birşeyler söylemişler ama ingilizce.

http://forums.techarena.in/video-games/1349418.htm

quote:

Orijinalden alıntı: s.topaloglu

quote:

Orijinalden alıntı: shagy24

arkadaslar abim oyunu bugun almıs arkadasdan ama bizde şöyle bir sorun var oyunu kuruyoruz sonra crack yapıp açıyoruz siyah ekran görünüyor arkadan sesler geliyor ama görüntü yok bütün çözünürlüklerde denedik ekran kartının olmadı oyunun setup kısmı falanda yok yüklendiği yerde bir türlü yapamadık ...makina sıfır 1 aylık notebook 1gb ekran kartı 4 gb ram i5 işlemci yani anlamadım gitti ..enran çözübürlüğü 1366*1000 gibi bişi idi masaüstünün gerçi her çözünürlükte denedik düzelmedi ama ..yardımcı olabilecek varmı acaba ?

aynı sorun bendede var malesef, sorunu 1 haftadır uğraşıyorum ama olmuyor yardımcı olurmusunuz

• linkte bi yerde yönetici olarak çalıştırmayı veya uyumluluk modundan sp3 ü önermişler. masaüstü çözünürlülüğüne ayarla yı kapat diyende olmuş.
    bir de ooxx12345.cn in önerisi var. gösterilen yolda ki video.src dosyasına kod kopyalatmış. denemeden önce yedek almayı unutmayın
  • Hamachi ağı gelmek isteyen arkadaşlar için şuan boş :)
    Dolmadan gelin ws atıyoruz..

festo-54

123456
  • arkadaşım geldim ama beni görnüyorsun herhalde oyuna daldın...
  • Bu oyuna kötü diyenleri anlamak mümkün değil doğrusu..Oyun dan falan anlamıyorsunuz derim..Grafikler heyecan sniper hissi gerilim had safhada..En küçük bir kasma yok oyunda..3 sn de girip 3 sn de çıkabiliyorsunuz oyundan..(girmesi çıkması zor olan oyunlardan hoşlanmıyorum ( bknz: dirt 2 )
    Arada sıcak çatışmaya da giriyorsunuz..
    Mutlaka edinin son zamanlarda oynadığım en güzel oyun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Budfox -- 7 Ağustos 2010; 22:40:02 >
  • Arkadaslar Lütfen Biri Yardım Etsin bu bölümde kaldım nasıl geçebilirim ?

Bölüm Adı : Show Down Kulubenn ıcınde sniperle Temizledim Askerleri Ama Benim adamlar oldukları yerde duruyorlar videodan izledigimde adamlar gidiodu nasıl geciecegim bilgisi olan yardım ederse sevinirim tşke derim
  • az aksiyon ama fps istedimizde rahat edicez anlasılan :D
  • Oyunu indirip kurdum 5 dk oynayıp sildim.Olamaz böyle birşey
  • oyunu indirdim kurdum ancak oyanayamadım anakartım yandı
  • tunngle da oynamak baya bi zevkli kişisel moda göre.Hergün en az 40 kişi falan bulunuyor...
  • Oyunu indirdim ,3 adet patchi 'de indirdim sanirim 2cinin boyutu biraz buyuktu ,neyse oyuna girdim yarim saat oynadim ,inanilmaz hosuma gitti ,neden bukadar tepki gosterilmis anlamis degilim ,sniper elite'ten sonra super geldi. catisma esnasinda dusmanlari kolay kolay bulamamak-gorememek kotu olmus .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 28 Kasım 2010; 0:09:55 >
  • arkadaşlar a simple rendezvous bölümünde escape the camp görevini tamamladıktan sonra nereye gidersem gidiyim 5-10 sn sonra biri vurup öldürüyo. geri dönüp evin içine de girsem vuruyo açıkta dursamda, oyun hatasımı bu?
  • arkadaşlar bi yardımcı olsanız
  • Çok uzun zaman oldu ama oynayalı,bölüm bittikten sonra makinelinin başından kalkıp koşa koşa kaçman lazımdı sanki öyle hatırlıyorum.
    Googleda Videolarda ara yaparsan daha çok yarım almış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 23 Aralık 2010; 0:18:42 >
  • Sniper sonuçta zevkli olur diye indirdim ama oyunun atmosferi sıfır, 10 dakika dayanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ediz_Donmez

arkadaşlar a simple rendezvous bölümünde escape the camp görevini tamamladıktan sonra nereye gidersem gidiyim 5-10 sn sonra biri vurup öldürüyo. geri dönüp evin içine de girsem vuruyo açıkta dursamda, oyun hatasımı bu?

Updateleri kurdunuzmu hatırladığım kadarıyla oyunda çok fazla bug vardı, hiçbir şekilde orayı geçemiyorsanız trainer kullanarak orayı atlatın.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.