Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Avrim

http://www.youtube.com/watch?v=S-qmUzJLxx4

Buradan tüm resimlere bakabilirsiniz.

http://www.facebook.com/photos.php?id=103027609734141

ohaa fena

• singularity ve ghost warrior u aynı anda yükledim singularity daha çok sardı onu bitirdikten sonra buna bakasım gelmedi. adamlar beni nerden görüyorda öldürmeye başlıyor anlamıyorum, bulasıya kadar ya ölmüş yada çok az bi can kalmış oluyor, pek sevmedim. grafikleri de daha iyi yapılabilirdi, motorunun pek iyi olduğunu düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_blade

quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

arkadaşlar durup dururken sebebsiz alarm ötmesi adamların size gelmesi kısaca anormal olan tüm şeylere karşı çareyi buldum oyunun yaması çıkmadı ama bazı gruplar tarafından fixlenmiş exe yayınlandı kullandım gayet başarılı bir fixti.. daha fazla detaya girmesemde olur anladınız siz onu

Nerden bulabiliriz o fixti paşam

Geçtim o bölümü arkadaşın dediği gibi soldan değilde en sağdan ilerleyerek..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

Oyunu yükledim ama bi sorun var şöyle ki; oyun ilk açıldığında masaüstü çözünürlüğüm gibi 1600x1200 çözünürlükteydi fakat ben bunu düşürmek istediğimde oyun pencere moda geçiyor ve bunu kapatmam için de bir ayar yok 1600x1200 çözünürlükte de kasıyor oynanmıyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa nasıl çözdüler bi yardım lütfen..

Oyunu kurduğun yere git. Game/out/settings/video.scr

bu scr uzantısını txt yapıp aç, resolution kısmına hangi çözünürlüğü istiyorsan o değeri gir kaydedip çık ve txt den scr ye geri çevir uzantıyı.

Hocam bende de aynı sorun varda. Game den sonraki klasörleri bulamadım.

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI]

Bu uzantıları nasıl degıstırcez söylermısnız sımdıden tesekkurler

• Oyun oynadım chrome motoruyla süslenmiş çakma bir oyun..Oyundaki saçmalıklar şöyle..
    1990 yıllarındaki oyunlar gibi haritada belli bir çizgiyi geçince adamların belirmesi..Yoktan varouluyorlar yada yok olıyorlar..Adamların nereden ateş ettiğini kestiremiyorsun bir şekilde görüyorlar seni 3. gözleri sayesinde.Oyun durup dururken bitiyor.Yapay zeka yok bazen adamların uçtuğunu gördüm.Sonunda koptum gülmekten durup dururken the end yazdı..
  • Valla oyunu bitrdim oyun grafik olarak dehşet olmuş zati Call Of Juarz: Bound in Blood grafikleini kullanmş güsel olcak tabi velhasıl kelam oyunda aynı problem benimde başıma geldi yani herifin sırtı bana dönükken benim anlımın çatında vurabilmesi çok ilginç tabi ama şu pc oyunları için kısır geçen ayda (singularity hariç) çerezlik bi oyun
  • Arkadaşlar hepinize merhabalar

Benim oyunda takıldığım bir yer varda oyunu bıtıren arkadaslar yardım ederse sevınırım

1. Bölümde bir yerde hanıs sey dıyorya 6 ya bas kancayı agaca fırlat dıyor ordan sanırım asagıya ınıyıoruz fakat ben ordan asagıya ınemıyorum ya dusuyomuyum yoksa onlarmı vuruo nolusa oluyorum ondan once ılerleyıp dıer arkdasımın yanına gıdıp dıer adamlarımı oldırıcem yoksa adamları oldurmedenmı yapıcam yanı anlatırsanız sevnırım resımde koymak ısterdım ama sımdı hatırlayamadım ama ıstersenız resımde koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirga1234

Arkadaşlar hepinize merhabalar

Benim oyunda takıldığım bir yer varda oyunu bıtıren arkadaslar yardım ederse sevınırım

1. Bölümde bir yerde hanıs sey dıyorya 6 ya bas kancayı agaca fırlat dıyor ordan sanırım asagıya ınıyıoruz fakat ben ordan asagıya ınemıyorum ya dusuyomuyum yoksa onlarmı vuruo nolusa oluyorum ondan once ılerleyıp dıer arkdasımın yanına gıdıp dıer adamlarımı oldırıcem yoksa adamları oldurmedenmı yapıcam yanı anlatırsanız sevnırım resımde koymak ısterdım ama sımdı hatırlayamadım ama ıstersenız resımde koyarım

Önce etrafı tamamen temizle sonra kancanı at aşağıya bakarak in yoksa biyerden illa vururlar seni.
  • yaz zamanı takılayım dedim, hani salak oyunlar vardır ya öğle falan değil ondanda beter yapay zeka sıfır 2 adam dipdibeyse birini vurduunda hbr i oluyor ama 3-5mt öteki elemanlar kafaya göre takılıyor silah sesi falan adamı etkilemiyor, sonrabi catı görevi var atlıyamıyosun catnın sağı solunda arkasına sadece inilcez biyeri varmış zazor buldum sadece oradan ilerliyor vs... iğrenc ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

Arkadaşlar hepinize merhabalar

Önce etrafı tamamen temizle sonra kancanı at aşağıya bakarak in yoksa biyerden illa vururlar seni.

Tamam gittim herkesi temizledim ıste telsızden konusmalar falan oldu sonra gerıye gıttım agaca kancayı atıyorum asagıya ınerken sen öldün diyor veya general escaped diyor

Anlamadım gitti birde şu sorunum var ki önemli hızlı bir şekilde inemiyorum dallara takılıyorum falan yani bir püf noktası varsa rica ediyorum iyi geceler

• tunngle de sniper ghost warrior a tikliyorum bir sey olmuyor yardim ilk defa kullaniyorum ve beceremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainBosche -- 16 Temmuz 2010; 12:33:23 >
  •  Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI]

Arkadaşlar geçemediğim yer burası aşağıdaki askerleri öldürdüm ama ben inemiyorum hızlı bir şekilde ya ölüyorum yada tam inmeye calısırken vanquezmidir nedir o adam cıktı dıyor bır yardım edin size zahmet biraz indikten sonra aşağıyamı atlıyıcağım ne yapacağım yani çok şaşırdım
  • @kadirga1234

6 ya bas kancayı al ağacın dalına at aşağı in.
  • Tamam dostum denıyorum fakat öldürüyorlar yada ölüyorum gosterdıgı agaca atıyorum kancayı ama ınılmıyor malesef
  • yardim lütfen mp de adamlar takiliyormus gibi bir asagiya bir yukariya gidiyor hic vuramiyorum
  • Netten videosunu izledim anladım şimdi deneyeceğim İNŞALLAH sağolun kardeşler yine büyük ihtimal sorunla karsılasırsam yazarım size
  • quote:

Netten videosunu izledim anladım şimdi deneyeceğim İNŞALLAH sağolun kardeşler yine büyük ihtimal sorunla karsılasırsam yazarım size

bende baya bi ugrasmıstım ordan inebilmek icin ama sonunda basardım
  • Arkadaşlar hepinize teşekkürler

Oyunu bitirdim gerçekten bana göre fıstık gibi oyun yorumlara bakmayın sniper ı seviyorsanız oyunu deneyin derim beyenemzsenız sılersınız ama bence Süper
  • arkadaslar abim oyunu bugun almıs arkadasdan ama bizde şöyle bir sorun var oyunu kuruyoruz sonra crack yapıp açıyoruz siyah ekran görünüyor arkadan sesler geliyor ama görüntü yok bütün çözünürlüklerde denedik ekran kartının olmadı oyunun setup kısmı falanda yok yüklendiği yerde bir türlü yapamadık ...makina sıfır 1 aylık notebook 1gb ekran kartı 4 gb ram i5 işlemci yani anlamadım gitti ..enran çözübürlüğü 1366*1000 gibi bişi idi masaüstünün gerçi her çözünürlükte denedik düzelmedi ama ..yardımcı olabilecek varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shagy24

arkadaslar abim oyunu bugun almıs arkadasdan ama bizde şöyle bir sorun var oyunu kuruyoruz sonra crack yapıp açıyoruz siyah ekran görünüyor arkadan sesler geliyor ama görüntü yok bütün çözünürlüklerde denedik ekran kartının olmadı oyunun setup kısmı falanda yok yüklendiği yerde bir türlü yapamadık ...makina sıfır 1 aylık notebook 1gb ekran kartı 4 gb ram i5 işlemci yani anlamadım gitti ..enran çözübürlüğü 1366*1000 gibi bişi idi masaüstünün gerçi her çözünürlükte denedik düzelmedi ama ..yardımcı olabilecek varmı acaba ?

Net Frame Work 3.5 midir nedir bunun son sürümünü kurarsan düzelir sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.