olmasına rağmen ve ayarları mediuma çekmeme efektlerin güçlü olduğu bazı yerlerde kasılabiliyor..
Oyun da gayet güzel ama ekran kartını artık yenilemenin vakti gelmiş sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: My Curse
ya arkadaş ben adamı göremiyorum o beni 300 metreden göruyor nasıl iştir bu zaten ramboculuk oyunu hardda iyice oynanmaz hale geliyor.
evet öyle bi sorun var ben adamı arıyom heryerde adam bana yağdırıyo resmen azcık can kalıyo ondan sonra görüyom adamı oyunun o kısmı olmamış
oyunu dün indirdim kurdum şuan 6. bölümdeyim benim hoşuma gitti yalnız bölümler çok kısa 13 dk-15dk bir de çatışma bölümleri çok dandik olmuş
Arkadaşlar ben A Simple Rendezvous bölümünde defend yourself diyor onu nasıl yapıcaz
quote:
Orijinalden alıntı: crazytaxi
Arkadaşlar ben A Simple Rendezvous bölümünde defend yourself diyor onu nasıl yapıcaz
Kendini koruyacaksın bikaç dk başka yapacağın birşey yok ama ben bikaç denemeden sonra sinir olduğum için, adam yere ateş ediyor kurşun bana tam isabet orayı hile ile geçmiştim
Makineli tüfeğin başına geçeceksin orada galiba
Sağolun arkadaşlar ama can barım dolu olamadığından hemen ölüyorum
quote:
Sağolun arkadaşlar ama can barım dolu olamadığından hemen ölüyorum
O bölümü geçene kadar gamecopyworld.com dan bir trainer indir, kullan. Oyunu sevdiysen devam et yani...
İçinde Sniper görevi olan tüm oyunları severim. En kısa zamanda indireyim.
Arkadaşlar şurada kaldım ne yapıcam
oyunun sonu harika ya sırf bu müthiş son için bitirilmesi gereken bir oyun, oynayanlar sakın oyunun sonunu öğrenmeyin kendiniz keşfedin
quote:
Arkadaşlar şurada kaldım ne yapıcam
O pozisyonda biraz solda su değirmeni var altından ilerle.
güzel oyun valla :)
Oynadığım vasat oyunlarda ilk sıralarda kendisi. Adamın yüzü bana dönük değilken adamdan kurşun yiyorum varmı böyle birşey ya ? Adam sağa sola sıkıyor kurşun bana denk geliyor =)
O kadar uzaktan da nasıl isabet ettirebiliyorlarsa ben vuramıyorum adamı adam çatır çatır geçiriyor =)
VASAT...
Arkadaşlar taştan atlamıyorum burdan
Yarın denicem bakalım, güzel bir oyuna benziyor.Severim sniper türü şeyleri.
quote:
Arkadaşlar taştan atlamıyorum burdan
Orada su deposunun altından eğilerek geçmelisin sen farklı bir şekilde geçmişsin geride dönemezsin en iyisi o bölümü tekrarlayıp patikayı takip etmen.
Su deposu yeri nerde
quote:
Su deposu yeri nerde
Oraya etrafı tellerle çevirili bir yerden gelmedinmi içerde baya düşman vardı , o tellerin üzerinden atlamayacaksın resimdeki pozisyonda arkana döndüğünde yukarda depoyu göreceksin altındaki ayakların arasından geçmen gerekiyor. Buda oyunun kötü yönlerinden biri belirlenen sınırların dışına çıkamıyorsun.
m4a1 e dürbün takmışlar diye 10 mermi alıyo şarjör