Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu kurdum ilerliyoruz bakalım vasat değil yeterli bir oyun multiplayer korsanla oluyorsa bakarız, grafiğe önem vermem ama battlefield gibi demiş bazı arkadaşlar bc2 ile bu oyunun grafiklerini kıyaslamak ferrari ile sienayı kıyaslamak olur
  • O nasıl bir sondur ya kimsenin aklına gelmez böyle bir son :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Beyler şu ''Escape from camp'' görevinde ne yapıcaz?Durduk yere ölüyorum yav.Etrafta ne asker var ne bişey.

bende burda takıldım napcaz burda ya biri vurup duruyor

arkadaşlar orda devamlı kaçcaksınız hedefe doğru

tam taramalıya geldim ordaki tek atıyor orda bi şey yapamıyorum

• şu oyunu hardda oynamayın hata edersiz başlarım böyle oyuna herif beni görmeden ateş ediyor anasını satım duvarın arkadasından

sildim oyunu deli oldum lan saçmalığa bak

elimde makineli var karşımdaki adamı vuramıyorum ama o beni dandik tüfeğiyle vuruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 2 Temmuz 2010; 23:09:15 >
  • Stabilite sorunları olsada oyunu çok beğendim. Tarz olarak, grafik olarak başarılıydı bikaç şey dışında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

şu oyunu hardda oynamayın hata edersiz başlarım böyle oyuna herif beni görmeden ateş ediyor anasını satım duvarın arkadasından

sildim oyunu deli oldum lan saçmalığa bak

elimde makineli var karşımdaki adamı vuramıyorum ama o beni dandik tüfeğiyle vuruyor

Sakın deli eder resmen, normal de bile adam sağa doğru ateş ederken kurşun beni buluyor hardda kimbilir adam elindeki sigarayla vuruyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

İlk bölümün sonunda napacağız. Birilerini vurmak için arkadaşımızla pusuyoruz ama nöbetçilerden başka adam yok orda, general hep kaçıyor.

HİÇKİMSE İLK BÖLÜMÜN BU KISMINI GEÇEMEDİ Mİ?
  • kaçsın elleme bir gün yakalarsınız
  • update yükledim ancak hala 1.0.0.0 gözüküyor.resmi patch deyilmi ki bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: refsak

update yükledim ancak hala 1.0.0.0 gözüküyor.resmi patch deyilmi ki bu

Orjinalse tabi ki orjinal patch, ama değilse SKIDROW.patch.1
  • skidrow benimki patchde yaptım ancak hala 1.0.0.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi refsak -- 3 Temmuz 2010; 18:08:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Real-Gamer

kaçsın elleme bir gün yakalarsınız

Sonra yeniden başlatıyor aynı yeri, general kaçtı diye.
  • Valla bende de general kaciyor ama oyun devam ediyor. Sanirim senaryo icabi kaciyor o general. :D
  • Bu oyunu nası oynuyorsunuz, yarım saat oynadım krize girdim.
  • oyunu az önce bitirdim oyun fena değil oynanır yani
  • oha süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

Valla bende de general kaciyor ama oyun devam ediyor. Sanirim senaryo icabi kaciyor o general. :D

Bende general kaçınca general escaped mı ne diyo yeniden başlatıyo oha oyunumda sorun mu var ya.
  • Mission 10 da kaldım. The end is near lı bölüm. sanırım generali vurucaz. 3 gündür uğraşıyorum genede geçemedim.Çimlerde eğildiğim halde adam görüp ates ediyor öylece bıraktım oyunu sadece multiplayer oynuyorum artık..
  • ya arkadaş ben adamı göremiyorum o beni 300 metreden göruyor nasıl iştir bu zaten ramboculuk oyunu hardda iyice oynanmaz hale geliyor.
  • güzel oyuna benziyor .
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.