Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci resimdeki yerden karşı kıyıya geçip bir kaç adam daha öldüreceksin. Belki son uçaksavarı atlamışsındır. Sonra suyun sığ olduğu yerden karşıya geçip patikadan tırmanacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 1 Temmuz 2010; 4:09:28 >
  • Oyunun "The Showdown" bölümünde bug oldu sanırsam Youtube videosunda adamlar dümdüz ilerliyorlar ve bölüm bitiyor bende ise oldukları yerde bekliyorlar.Nasıl geçicem şu bölümü bir yardım edin.
     Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI]
  • ¨€ ¨€ Sniper: Ghost Warrior Update 1
    ¨€ ¨€ ==============================
    ¨€ ¨€
    ¨€ ¨€ Fixes:
    ¨€ ¨€
    ¨€ ¨€ - Fixed several game stability problems
    ¨€ ¨€
    ¨€ ¨€ - Fixed voice-over and texts errors
    ¨€ ¨€
    ¨€ ¨€ - Fixed sound errors (i.e. sound of knife stab)
    ¨€ ¨€ ¨
    ¨€ ¨€ - Fixed a few other minor gameplay bugs

multi için orjinalmi gerekiyor deneyen varmı arkadaşlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanlızkurt_35 -- 1 Temmuz 2010; 13:09:07 >

• oyun bence cok super olmus city aştı kendini:D
  • City İnteractive'nin en iyi oyunu ama grafiksel buglar var mesela pustuğumda el kutunun arasına girmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

City İnteractive'nin en iyi oyunu ama grafiksel buglar var mesela pustuğumda el kutunun arasına girmişti

olur o kadar yavas yavaş pro olcaklar:D
  • ya grafikler neysede o aim problemi ne be kardeşim öle yaw oyun içinden çıkılmaz bi hal almış özelliklede asult bölümler bu konuda rezalet
  • yaw grafikler fena değilde

oyunda mallık çok, adamlar pussam saklansam bile bana her yerden ateş ediyolar vuruyolar hep. snipera geçmişim kuleye. adam ta 500 metreden otomatik silahla vuruyo beni. üstelik sağ sola ateş ediyolar hep sana geliyo .

böyle salak bi oyun yok arkadaş
  • 4sa 25dk da bitti oyun : )
    Genel itibariyl gorseller yeterli , silah kullanımı iyi , mermiyi izleme filan tat katmıs oyuna .

Bazı grafik hataları oldugu dogrudur . Konusudada iyi sayılmaz ama City nin yaptıgı en iyi oyun bana gore . Ayrıca piyasada yeterli sniper oyununun olmaması bu oyunu cekici kılıyor.

Umarım bu tarz oyunların devamı gelir .
  • Oyun gerçekten mükemmel arkadaşlar.Yani snipçiler adına söylüyorum.Snipciler için yapılmış özel bi oyun bana göre sadece yakın çatışmayı niye koymuşlar ona sinir oldum yoksam pusmak,çok uzak menzilden vurmak beklemeyi bilmek sabretmek bizim için sıkıcı deil.Tam istediğim oyun.

Bu arada oyunu 1024 çözünürlükte açıpta sistemim kasıyor diyenler varsa onlara çözünürlüğü düşürülmüş olarak ayarlayabilirim.Kendimde obhd3200 var 800x600 üstünü pek desteklemiyor böyle yollarıda buluyoruz.Sistemi zorlananlara yardımcı olurum. ;)
  • beklediğim kadar iyi cıkmadı ama oyunda şeytan tüyü mü var nedir. bi oturuşta bitirdim 5 saat filan sürdü

oyunda ekip ile girilen çatışmalarda (snip dışı) cok başarısız. yapay zeka vasat. oyunda en cok eglendiğim nokta ise yalnızca tabanca ve dürbün ile keskin nişancı elemana yön vermemiz yolu onun için gözetlememiz filan baya aksiyon. oyun cok iyi değil ama oynamaya değer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Beyler şu ''Escape from camp'' görevinde ne yapıcaz?Durduk yere ölüyorum yav.Etrafta ne asker var ne bişey.

bende burda takıldım napcaz burda ya biri vurup duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Beyler şu ''Escape from camp'' görevinde ne yapıcaz?Durduk yere ölüyorum yav.Etrafta ne asker var ne bişey.

bende burda takıldım napcaz burda ya biri vurup duruyor

arkadaşlar orda devamlı kaçcaksınız hedefe doğru
  • Grafik olarak gerçekten güzel oyun ama bugler olduğunca fazla.2km uzaktaki adam rasgele mermileri sallıyor hepsi bana geliyor:) güzel şekilde çimlerin içinde uzanmışım ama adam 500metreden beni nasıl görüyor:) ama graifkleri harbi hoşmuş.
  • İlk bölümün sonunda napacağız. Birilerini vurmak için arkadaşımızla pusuyoruz ama nöbetçilerden başka adam yok orda, general hep kaçıyor.
  • Aslinda idare eder bir oyun !!! pek begendigimi soyleyemem ama yinede oynuyorum oyun yok cunki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Merminin hedefe yol alışını görmeyi her zaman sevmişimdir. Bir bölümde takıldım iki tarafta sniper var jet uçakları geçince onları vuruyoruz. Daha sonra uyuşturucu satıcısını vur diyor, ama vurmama rağmen görev başarısız diyor.

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI]

sağ kuledeki adamı vur ve hemen eğil. seni görmemeleri lazım. sonra biraz bekle telsizden sana vurman gerektigi zaman söylicek sol kuledeki adamıda vurup eğil.Uçaklar geçtigi zamanda o gürültüde indir adamı.

• Hamachiden oynamak isteyen arkadaşlar varsa ağ oluşturalım oynayalım .. saat vs..
  • serial'ı olan var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentHill III

İlk bölümün sonunda napacağız. Birilerini vurmak için arkadaşımızla pusuyoruz ama nöbetçilerden başka adam yok orda, general hep kaçıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.