Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tellerin orda açıklık var orda koşma tuşuyla hızlı bir şekilde tam karşıdaki sipere kadar koşucaksın.koşarken can enjekte et kendine.sipere girince o olay bitityor 3 dakika kendini koruman gerekli siperde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: refsak

beyler bir bölüm var escape from camp diyor ancak adam olduğu yerde enerjisi azalıyor. Bölüm sabahtan beri deniyorum geçemedim bütün adamları temizledim baraka gibi yere giriyorum yinede azalıyor.

tellerin orda açıklık var orda koşma tuşuyla hızlı bir şekilde tam karşıdaki sipere kadar koşucaksın.koşarken can enjekte et kendine.sipere girince o olay bitityor 3 dakika kendini koruman gerekli siperde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

quote:

Orijinalden alıntı: ricky10

Bu oyun Türkçe yapılabilir arkadaşlar

Dosya sistemi onu gösteriyo

İmzandaki Call of Juarez oyunuyla menü olarak acayip benzerlikleri var. Görünüş olarak değil, işleyiş olarak (save'leme falan)
    Ama biri Ubi öbürü City Interactive, çözemedim.

Valla menüye bakarak bu kanıya varmadım
    Dosya sistemine demosu çıktığında bakmıştık eğer çok sevilirse belki çevrilebilir diye söylemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

Arkadaşlar bu soruma cevap veren olursa çok sevinicem.benim pc nin masaüstünde çözünürlüğü 1440x900..
    oyunu ilk açtım oyunun çözünürlüğüde öyleydi ve tam ekrandı.çözünürlüğü değiştirince oyun pencere olarak çalışıyor.bunun sebebi ne olabilir acaba?

...

Benim de ilk öyle başlamıştı, yönetici olarak çalıştır yaptım düzeldi. Ama save dosyası gitti.
    Oyunun eksileri canımı sıktı, sırf hikayesi için bitireyim dedim ama şak diye bitirmişler. Bende kaldırdım
    haini öldürdüğümüz bölümden sonra

@ricky10

Tabi ki öyledir de, ben sadece bir oyuncu olarak gözlemlediğimi söyledim. İkisini de bu hafta oynadım da..
    Yoksa birşey bildiğimden değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 28 Haziran 2010; 14:15:48 >

• oyunu beğenmeyip kaldıranlarda herhalde oynamayı beceremediler :))
  • ben de beğenmedim ama kaldırmadım da, çok fazla bug var, sesler kötü, silah sayısı az. Tamam grafiklere sözüm yok ama hersey de grafik değil ki. sabredilebilirse sonuna kadar oynanip kaldırılacak bır oyun olmuş. öle aylarca yıllarca pc de yer işgal edecek bır oyun olmamış...
  • Ben bu oyunu çok beğendim. Özellikle sızma görevleri çok zevkli.Bu oyun zaten sniper üzerine kurulu o yüzden çok çeşitli silah aramamak gerek. Buglar bulunmakta fakat onlarda yamalarla düzeltilir. Bu oyunda cod daki gibi bi atmosfer aramakta yanlış. Sniperle pusulacak çok güzel noktalar yapmışlar oyunda. Bu oyunu sakin bir biçimde yavaşca oynicanki zevkini alasın.One shot, One kill olay bu yani
  • aga öyle oynuyozda mesela 4 kişi var 3ünü vurduk birini vuramadık.alarm çalıyo herkes bi anda sana ateş etmeye başlıyo.yani üzerinde kamuflaj var bilmem ne var..en uzaktaki adam sana saydırmaya başlıyo :) en kötü sorunu bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

aga öyle oynuyozda mesela 4 kişi var 3ünü vurduk birini vuramadık.alarm çalıyo herkes bi anda sana ateş etmeye başlıyo.yani üzerinde kamuflaj var bilmem ne var..en uzaktaki adam sana saydırmaya başlıyo :) en kötü sorunu bu bence.

Kardeş onlar sızma görevleri, birini vurduğunda diğerleride alarma geçiyor hemen. O yüzden sızma görevlerinde sadece adamı tek başına herkesten uzak bi yerde yakalarsan öldürecen, genelde yanlarından geçip gidicen. Oyunun tek sevmediğim noktası o kadar kamufle olmuşum karşıda ormanın içinde ağaç kütüğünün altına uzanmışım iğne deliği kadar yerden atış yapıyorum, birini vurunca çat diğeri bana ateş edip indiriyo (sızma görevi olmayan yerde) O zaman nerde kaldı benim sniperlığım adam gözünde gözlük elinde makinalı tek atışta beni indiriyo öyle bi yerden. Ver elini öpim abi demek geçiyo içimden

• Geç de olsa başlayabildim oyuna.Beklediğimden iyi çıktı güzel vakit geçirtiyor.Bu gece bitiririm galiba.
  • Bence fena oyun değil biraz zor ama sabırlı olmak gerekiyor özellikle bazı yerlerde.
  • Böyle bir oyunun yapılması gerekiyordu ileride daha iyisini çıkartacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

Böyle bir oyunun yapılması gerekiyordu ileride daha iyisini çıkartacaklardır.

Katılıyorum, bir düzine bug a rağmen sıkılmadan oynadım diğer büyük oyun üreticilerininde bu işe el atması lazım sniper oyunaları birçok kişi tarafından beğeniliyor.
  • adam resmen 1km uzaklıktan beni çalılıklar arasından görüyor ve silahı havaya doğru olsa dahi beni vuruyor, süper cidden
  • Aslında on numara oyun olabilirmiş,ama aptal buglar adamı çileden çıkartıyor.
  • demosunu bile kastı ... esasını alsak hiç oynayamayacağız herhalde
  • arkadaslar abim oyunu bugun almıs arkadasdan ama bizde şöyle bir sorun var oyunu kuruyoruz sonra crack yapıp açıyoruz siyah ekran görünüyor arkadan sesler geliyor ama görüntü yok bütün çözünürlüklerde denedik ekran kartının olmadı oyunun setup kısmı falanda yok yüklendiği yerde bir türlü yapamadık ...makina sıfır 1 aylık notebook 1gb ekran kartı 4 gb ram i5 işlemci yani anlamadım gitti ..enran çözübürlüğü 1366*1000 gibi bişi idi masaüstünün gerçi her çözünürlükte denedik düzelmedi ama ..yardımcı olabilecek varmı acaba ?
  • Oyunu hiç Multiplayer modunda oynayan yokmu? İnceleyen varsa düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.
  • Ben multiplayer oynadım. Herkesin sniper kullandığı bir multiplayer nasıl olursa bu da öyle olmuş. Herkes pusuda bekliyor, etrafı arıyorsun, adamı bulmaya çalışıyorsun.Bence güzel olmuş ben zevkle oynuyorum.Özellikle haritalar çok güzel yapılmış mekanlar pusuya yatmaya dayalı güzel olmuş. Deathmatch-Team Deathmatch seçenekleri var. Tunngle'dan oynuyorum, herkese tavsiye ederim...
  • bu güne kadar çıkmış en iyi sniper oyunu
    sniper elitei hiç sevmemiştim
    özellikle bullet cam süper ötesi olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.