Oyunun bazı bölümleri hoşuma gitti şimdi bitirip gelcem sonra detaylı bir anlatım yaparım
Oyunu sonunda bitirdim 4 buçuk saat felan sürmüş oyunun sonundaki istatistiklerde öyle yazıyordu şimdi oyunun içeriğine bakalım:
- Grafikleri gayet yeterli düzeyde bazı yerler çok güzel yağmurlu haritalar felan hoşuma gitti sistemim iyi olmasada ayarları full şekilde oynadım kasma felan olmadı pek sistemi düşük olanlar için ideal...
- Sniper silahları ile oynamak çok zevkli mermiyi takip eden kamera olayı felan güzel olmuş hele bazı yerlerde 1 atış ile 2 adam alıyorum onuda ağır çekimde izleyince harika oluyor, onun dışında mesala koştuktan sonra sniper ile hedef alınca sağ üst köşede kalp ritminizi görüyorsunuz 120-130 larda (vücüdunuza mermi yediğiniz zaman yada ateş ettiğiniz zaman) geziyor taki dinlenmeniz gerekene kadar 80 ideal atış oluyor shift tuşu ile nefesinizi tutabilir böylece daha düzgün head shotlar yapabilirsiniz, 130 larda vurmaya kalkarsanız hedefi yukarı kaldırmanız gerekiyor ancak o şekil biraz zor oluyor tabiki
- Bazı bölümler çok güzeldi heleki Sniper ile kampa girip 50 kişinin arasından ateş etmeden adam öldürmeden (en fazla 2-3) tane vurup çıkmak çok heyecanlı ve zevkli, bazı bölümlerde destek sniper olmanız bazı bölümlerde spot luk yapmanız gerekiyor onlarda güzel olmuş, Assault ile oynadığımız bölümler benim pek hoşuma gitmedi sanki MW2 gibi havası yakalanmaya çalışılmış gibi
- Oyunda ince ayrıntılar mevcut eğer sistemi düşük olan varsa oynasın derim onun dışında pek oyun yok bu sıralar silah oyunu arıyorum diyenlerde oynayabilir...
City Interactive nin bu güne kadar yaptığı en iyi FPS oyunu bu oluyor galiba (daha önce iyisi varmıydı bilmiyorum) ama City firmasının oynadığım oyunlarının arasında en iyisi bu şuan bununlada baya giderler bu firma ilerde büyük işlere imza atacaktır bence....
Beni çok sarmadı nedense bu oyun yaff...
Oyun sıktı ama bitirmeden bırakmak istemiyorum.16. bölümdeyim.Oyunda kaç bölüm var bitiren birisi söyleyebilir mi?
@real-gamer kaç bölümde makineli tüfeklerle ilerliyoruz acaba?
BIRDE DUSMANLAR COK TUHAF DAVRANIYOR :S
Beni de sıktı oyun ama pc'nin kasmasından neden anlamadım.
En son
haini öldürdüm
bundan sonra kaç bölüm var bilen biri haber etsin lütfen.
son bölümdeki herifi vuramadım ya rüzgardanmıdır nedir vurulmuyo en az 70 kere sıktım her yönüne sağına soluna üstüne altına gövdesine ama adam vurulmuyo çözümü nasıl bunun yaw
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
Böyle sonu olan ("olmayan" daha uygun) oyuna devam etmem, kaldırıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 28 Haziran 2010; 6:53:24 >
quote:
Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
Böyle sonu olan ("olmayan" daha uygun) oyuna devam etmem, kaldırıyorum
Sniper olduğumuz bölümlerden sonra, oyun iğrenç bir hal aldı; çok yazık etmişler, adi 3.sınıf savaş filmleri gibi , bu arada oyunu HARD sevyesinde oynamayın adi botlar wallhack kullanıyor ve kafanızı siperden çıkardığınız saniye sizi vuruyorlar
Tuunglede baya adam var oyunu multiplayer oynayan gelin biraz takılalım güzel multisi var. Hamachiyi soran arkadaş vardı konuda. hamachiyi sil Tunngleye takıl orda daha çok adam var
Arkadaşlar bu soruma cevap veren olursa çok sevinicem.benim pc nin masaüstünde çözünürlüğü 1440x900.. oyunu ilk açtım oyunun çözünürlüğüde öyleydi ve tam ekrandı.çözünürlüğü değiştirince oyun pencere olarak çalışıyor.bunun sebebi ne olabilir acaba?
5 saat 7 dakikada bitti oyun..son bölümde generali vurduktan sonra kaçmamız daha iyi olurdu..
önceden söyledim yine söylüyorum.biyerden ateş edince taa uzaktaki adam nası görüyorsa hayretler içersindeyim.kırmızı kıyafet giymiyoruzki anasını selling.ghillie suit'le bile son bölümde adamı vurunca mermi yiyorum.
@_ultima_ o kulede görevin nişancıları tespit etmek zaten yerlerini gösteriyor 2 tane var.biri sağda baz istasyonunun olduğu kulede,diğeride sol alttaki evde..dürbünü aç onların üzeirnde biraz tut ama ateş etme..adam birşeyler söyleyecek.sonra diğerine tut görev biticek.sonra kadından emirleri alıcaz.. uçaklar tam geçtiği anda o nişancıları indiriceksin böylece uçakların sesi tüfeğininkini engellemiş olucak.
oyunun belkide en safsalak bölümü !!! bir bölümde bizim sniper için dürbünle gözcülük yapıp askerleri vurduruyoruz.sonra bi ağacın tepesine çıkıyoruz fakat sadece PISTOL VE DÜRBÜN ! var.otoyoldan geçen adamı vurun diyor kardeşim ben onu neyle vurucam allah aşkına.dürbünle işaretliyorum yine olmuyor..pistolle gidip aşşada 2 adam vuruyorum sonra araca saydırıyorum denk gelirse vurucaz.ne biçim iştir arkadaş ya !
Videolarını izleyince City sonunda adam gibi bir oyun yapıyor demiştik ama City bildiğimiz City, söylenecek tek söz oyun afedersin ama City.. gibi olmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: MirageLord
oyunun belkide en safsalak bölümü !!! bir bölümde bizim sniper için dürbünle gözcülük yapıp askerleri vurduruyoruz.sonra bi ağacın tepesine çıkıyoruz fakat sadece PISTOL VE DÜRBÜN ! var.otoyoldan geçen adamı vurun diyor kardeşim ben onu neyle vurucam allah aşkına.dürbünle işaretliyorum yine olmuyor..pistolle gidip aşşada 2 adam vuruyorum sonra araca saydırıyorum denk gelirse vurucaz.ne biçim iştir arkadaş ya !
orda bende delirdim durbunle araba cintigindan itibaren arabayi takip edeceksin ortalarda biyerde duruyor zaten sen durbunle takip et agactan
Bende oyunu Xbox 360 da bitirdim çok eksisi var ama kısa bir süreliğine zaman geçirmek için oynanabilir.
Bu oyun Türkçe yapılabilir arkadaşlar
Dosya sistemi onu gösteriyo
quote:
Orijinalden alıntı: ricky10
Bu oyun Türkçe yapılabilir arkadaşlar
Dosya sistemi onu gösteriyo
İmzandaki Call of Juarez oyunuyla menü olarak acayip benzerlikleri var. Görünüş olarak değil, işleyiş olarak (save'leme falan) Ama biri Ubi öbürü City Interactive, çözemedim.