arkadaşlar bende oyunu indireyim dedim ama 3. bölümden sonra hep makineli tüfeklerle mi ilerliyoruz yoksa birkaç bölüm makineli tüfek kullanıp tekrar sniper kullanmaya devam mı ediyoruz? bitiren arkadaşlar yardım ederse sevinirim
Ben bir türlü oyundayken ses alamıyorum.Yüklerken galiba bir hata oluştu 4 5 tane eksik dll dosyası dedi fakat netten onları bulduktan sonra şimdide ses yok dll dosyalarıdna biride audio filandı.Acaba bu olayın çözümü varmı.
quote:
Orijinalden alıntı: octavarium
Oyunun on numara olduğu tek bir yer var, o da dandikliği.
+1 Bende fazla dayanamadım ve sildim oyunu
hamachiden nasıl oynanıyor , anlatabilirmisiniz?
bende o prefabriklerin olduğu bölümde kaldım 2 saattir felan uğraşıyorum adamlar hep görüyor.. Birde oyunun en salak yanı: üzerinizde Ghillie Suit olduğu halde alarm çaldığı an adam ne uzaktan size ateş etmeye başlıyo yav hadi önümüzdekiler gördü sen nerden görüyon be adam !
@@Bu Arada Mesajlardan Alıntı Yapamıyorum Üye Olmalısınız Diyor Acep bi Hatamı Var ??
arkadaşlar bu oyun hamachiden nasıl oynanıyor biri anlatabilirmi S:GW adlı ağa katıldım ama bir türlü oynayamıyorum bi anlatın detaylı bir biçimde
Arkadaşlar pm den biri full download adresini atabilir mi?
ya arkadaşlar şu kule gibi bir yer var en tepeye çıkıyoruz adamımız orda birinin arkasından gelip boğazını kesiyor.Elimizde sniper var locate enemy sniper cart curt bişe diyo orda takıldım ne ypasam öldürüyorlar ne yapmam lazım orda gizli bir sniper fln mı var
arkadaşlar hamachiye giriyorum ağa katılıyorum sonra napıcam açık olan arkadaşlara çift tıklayıp oyuna giriyorum lan a tıklıyorum find game diorum ama bulamıyo nolur yardııım
nasıl bişey bu arkadaşlar... hedefi bul gebert gibi ilerliyor birazda simule sanırım başka bişe varmı ?
adamlar öylesine oyun yapmış hiç bi albenisi yok oyun biterken bile the end yazıp bitio direk ne görsel bişe ne video hiç bişe yok the end yazdı sonra yapımcıları yazmaya basladı biraz modern warfare 2 ye özenmiş kapının yanlarına gidip kapıyı kırıp slowmotion ateş etmeler felan nese çerezlik bir oyun olmuş sildim gitti
Bencede etrafı temizle ilerle gibi. Ayrıca kolay zorluk seviyesini seçip hedef aldığımızda çıkan kırmızı nokta bence biraz daha gerçekçi bir hava yakalıyor. Şöyle açıklayayım; bir sniper ın yanında herzaman bir GÖZCÜSÜ olur.(bknz.SHOOTER) Bu gözcü hedefin uzaklığını, rüzgarı vs. herşeyi hesaplayıp atıcısına nereye atması gerektiğini söyler. Mesela 2 derece sol ve 1 derece üste at gibi. Ben o kırmızı noktayı sanki gözcümüz varda bize yardımcı oluyor gibi akılma getiriyorum. Çünkü hiçbir zaman gözcüsüz bir prof sniper olmaz. Keşke oyunda bir gözcümüz olsaydı.
Oyun iyidi bence bundan daha güzel sniper oyunları varmı varsa yazın. Birde "oyunu sildim gitti" diyenlere aferin demek istiyorum bekliyorlar bence bunu.
oyunda benden başka menü yazılarının gözükmemesi, ateş edince 3 saniye donma sorunlarını yaşayan yok mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes
Arkadaşlar pm den biri full download adresini atabilir mi?
Arkadaşlar bilen yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: D®èâM
adamlar öylesine oyun yapmış hiç bi albenisi yok oyun biterken bile the end yazıp bitio direk ne görsel bişe ne video hiç bişe yok the end yazdı sonra yapımcıları yazmaya basladı biraz modern warfare 2 ye özenmiş kapının yanlarına gidip kapıyı kırıp slowmotion ateş etmeler felan nese çerezlik bir oyun olmuş sildim gitti
Söylediklerinde haklısın ama bir şeyi düzelteyim city interactive yaptığı oyunların neredeyse hepsinde slow motion mekan basma olayı vardı, yani modern warfere 2 den çok daha önce yapıyorlardı bu işi, özentilik bir durum yok
beyler bir bölüm var escape from camp diyor ancak adam olduğu yerde enerjisi azalıyor. Bölüm sabahtan beri deniyorum geçemedim bütün adamları temizledim baraka gibi yere giriyorum yinede azalıyor.
o bülümde hızlıca beyaz noktaya koş koşarken dediğin gibi canın azalıyor iğne vur hemen oraya ulaşınca düzeliyor bikaç dakika orada kendini savunacaksın