Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr oyunda VSYNC ayarını bulamadım... bulan var mı? ve ya yapabilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Arkadaşalr oyunda VSYNC ayarını bulamadım... bulan var mı? ve ya yapabilen?

options--video--max refresh rate
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

Orijinalden alıntı: melihmercan

quote:

Şu ilk bölümde. 2. Adamı öldürdükten sonra gitmemiz gereken yere gidemiyorum bir türlü...

yardım edebilecek var mı acaba? geçemiyorum diğer tarafa

Dostum generali indirme görevi diyorsun sanırım hani orada başarısız oluyor görev.Orada 6 ya basıp oradaki ağaç dalına fırlatacan kancayı.Sonra da aşağıya inecen.

Zaten olay orda aşağı indikten sonra biraz yürüyorum her yerden mermi yağdırıyolar anında ölüyorum sinir oldum.

Tamam orayı biraz geçtim ama oyun çok saçma olmuş.Sniperla bölge basıyoruz saçmalığa bak adamlarda avlıyorlar hemen bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobaruon -- 26 Haziran 2010; 11:17:09 >

• sonuc olarak oyun guzel ama multiplayer ı daha mı guzel?

indircemde multiplayer kotuyse indirmiyim diyorum
  • kaç gb ?
  • Oyunun multi modunu hiç beğenmedim.Düşmanı göremiyorum yav.

quote:

Orijinalden alıntı: :::KR@L:::

kaç gb ?

4Gb civarı.
  • Oyun mükemmel olmuş işlk oyun gibi..
  • Oyunu çekmeye başladım oynadıktan sonra izllenimlerimi yazarım
  • quote:

quote:

quote:

Şu ilk bölümde. 2. Adamı öldürdükten sonra gitmemiz gereken yere gidemiyorum bir türlü...

Dostum generali indirme görevi diyorsun sanırım hani orada başarısız oluyor görev.Orada 6 ya basıp oradaki ağaç dalına fırlatacan kancayı.Sonra da aşağıya inecen.

Yok Oraya Gelemedim Daha Ki :)
    Bu İlk Bölüm One Shot Bilmemne Bölümü Arkadaşım.
    3e Kadar Sayıyorum Diyor. Üsttekileri İndiriyoruz beraber.
    Space e Bas Diyor. Atlıyorum Ordan Gösterdiği Yere Gidiyorum. Çömel Diyo Çömeliyorum Adam Geliyor. Onu İndiriyorum Susturucuyla. Güzel Diyo. Ondan Sonra Gösterdiği Yere Geçemiyorum Bir Türlü... En Mantıklı Yerlerden Geçişi Denedim Ama Görünmez Duvar Var Sanki Geçemedim Bir Türlü...

• Offf 2 Kere Eğilebiliyormusuz... :) Demoyu Bitirdim Hiç Sürünmeden Ben... Şimdi Farkettim. Hallettim Saolun.
  • Bir türlü ısınamadım oyuna neden bilmiyorum
  • oynanmaya deger mi bu oyun?multiplayer falan.
  • Sistem gereksinimi nedir oyunun acaba ?
  • arkadaşlar ben daha önce hiç tungle adlı program kullanmadım oyunu multiplayer oynamak istiyorum multi oynayan arkadaşlar tungle dan nasıl yaptığını açıklarsa çok iyi olur daha önce hamachi de kullanmadım o yüzden bu tür programlarla alakalı hiç bir bilgim yok ama dediğim gibi ark. açıklarsanız bizde multi oynayabiliriz çünkü story mode hiç hoşuma gitmedi
  • 1 saatte indirdim :) şimdi kuruyorum, multisi iyi çıkarsa orj. alacağım, bsc veya dh incelemesini bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayff

Bir türlü ısınamadım oyuna neden bilmiyorum

dandikte ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

quote:

quote:

quote:

Zaten olay orda aşağı indikten sonra biraz yürüyorum her yerden mermi yağdırıyolar anında ölüyorum sinir oldum.

Tamam orayı biraz geçtim ama oyun çok saçma olmuş.Sniperla bölge basıyoruz saçmalığa bak adamlarda avlıyorlar hemen bizi.

Benim de en sinir olduğum şey o kadar kamufle oluyoruz,susturucu kullanıyoruz ama adamlar 1 adamı öldürünce direk yerimizi anlıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 26 Haziran 2010; 16:17:30 >

• vasatı aşamamış oyun oyna at çöpe aklımada gelmez daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre544

quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Arkadaşalr oyunda VSYNC ayarını bulamadım... bulan var mı? ve ya yapabilen?

options--video--max refresh rate

max refresh rate 60 hz olduğu halde yine 60 ı geçiyor.. oradaki 60-70-75 sanırım monitörün kaç hz de çalıştırmak istediğini görüntülüyor..

bulamadım gitti..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.