Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

önce oyuna girin, grafik ayarlarını bi şekilde ayarlayın kafanıza göre ve kaydedip çıkın, ki orada klasör oluşsun. sonra yukarıda yazdığımı yaparsınız.

He o soruna gelirsek. Grafikleri best performance yapıyorum. Reset at diyor atıyorum giriyorum gene aynı ayarlarla karşıma çıkıyor oyun.
  • oyuna tekrar girme dediğim yerden ayarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Haziran 2010; 15:43:33 >
  • quote:

oyuna tekrar girme dediğim yerden ayarla.

Gene oluşmuyor. Oyuna girince de aynı ayarlarla karışma çıkıyor.

Yönetici olarak girince düzeldi. Saol.

Bir türlü çıkmadı windows moddan ben de sildim, napıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkest earth -- 25 Haziran 2010; 16:05:23 >
  • oyun nasıl arkadaşlar değer mi indirmeye?
  • Arkadaşlar bu ilk bölümde generali indir diye bir görev var sonra görev başarısız oluyor oradan 200 küsür metre ilerdeki yere gitmemizi istiyor ya aşağıdaki herkezi temizledim ama oraya inemiyorumNereden gidecem oraya?

Tamam hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 25 Haziran 2010; 16:58:48 >
  • Oyun grafik ve oynanabilirlik açısından gerçekten güzel..Tavsiye ederim arkadaşlar
  • 5 gün sonra sınırsız net baglatacam o zaman direk indiricem Sniper Elite'den sonra güzel bir oyun daha arkadaşlar bir iki sorum olucak

-Oyunun özelliklerini biliyormusunuz
    -İndirirken özel bir program lazımmı yoksa direk indircekmiyiz
    -Program kullanıyormusunz oyun indirmede çeşitli işlerinize yariyacak ???

Tskler...
  • Yükledim çok güzelmiş gerçekten herkese tavsiye ederim

Video hazırladım izlerseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moltherion -- 25 Haziran 2010; 17:50:11 >

• Oyunu şimdi yükledim ama daha ilk bölümde takıldım.Generali indiriyoz aşağı atlıyoruz ama şağı atladığımızda her yerden saldırıyorlar anında ölüyor bizim adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhapsody99

Yükledim çok güzelmiş gerçekten herkese tavsiye ederim

Video hazırladım izlerseniz sevinirim

Başka müzik bulamadın mı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

quote:

oyuna tekrar girme dediğim yerden ayarla.

Gene oluşmuyor. Oyuna girince de aynı ayarlarla karışma çıkıyor.

Yönetici olarak girince düzeldi. Saol.

Bir türlü çıkmadı windows moddan ben de sildim, napıyım.

keşke silmeseydin ya ben o video.scr yi silip girdim oyuna düzeldi valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper1907

Oyunu şimdi yükledim ama daha ilk bölümde takıldım.Generali indiriyoz aşağı atlıyoruz ama şağı atladığımızda her yerden saldırıyorlar anında ölüyor bizim adam

Dostum direk siper alabileceğin bir yere koş durma.Bir de hepsini indirmek zorunda değilsin önüne çıkanları indir sadece
  • Arkadaşlar, gelin Hamachi ile LAN'dan beraber oynayalım.

Ağ Kimliği: S:GW
    Parola: 123

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 25 Haziran 2010; 20:25:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

Oyunu şimdi yükledim ama daha ilk bölümde takıldım.Generali indiriyoz aşağı atlıyoruz ama şağı atladığımızda her yerden saldırıyorlar anında ölüyor bizim adam

Dostum direk siper alabileceğin bir yere koş durma.Bir de hepsini indirmek zorunda değilsin önüne çıkanları indir sadece

Veya aşağı inmeden önce aşağıdaki herkesi tek tek avla.

Sniper'sın sen unutma

• Rafine basma bölümüne geldim.Oyun birebir MW2 kopyası olmuş.Kapıya gidip slow motion da içeri dalıp askerleri temizlemeyi aynen kopyalamışlar.İlerde neler çıkacak merak ediyorum
  • Bitti oyun sonunda
  • quote:

quote:

quote:

Sniper'sın sen unutma

• Arkadaşlar Shadows ayarını High'a alıyorum OK diyorum oyun restart atıyor uyarı gelip OK dedikten sonra tekrar oyuna giriyorum Shadows ayarı tekrar Normal'e dönüyor. Sizdede aynımı?
  • Multiplayere tunngle ile girdim ama adamlar gözüküyor ama vuramıyorum gidip gidip geliyorlar
  • quote:

quote:

quote:

Sniper'sın sen unutma

Vuruş hissini falan hiç beğenmedim.Silahlarda otomatik manuel sniper olsa daha iyi olabilirmiş.Birde çok çabuk ölüyoruz bunu anlamadım adamlar 2 kere vuruyor pert oluyoruz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.