Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ben de çekicem gece.

babanlar görmesin

12 / 21 bekliyorumm inşallah bizim onboardla azda olsa oynarız
  • Bende ekledim çekiyorum şuan
  • Bu arada update geldi oyuna bilginize (8 MB) Relase habercisi oldum

Update'nin getirdikleri
    -Fixed several game stability problems
    -Fixed voice-over and texts errors
    -Fixed sound errors (i.e. sound of knife stab)
    -Fixed a few other minor gameplay bugs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 25 Haziran 2010; 0:02:21 >
  • Bunu da listeye ekleyelim.
  • quote:

quote:

Ben de çekicem gece.

babanlar görmesin

• arkadaşlar sneak steal house mouse bişiler yazıyor hani şu evde adam esniyo aşağısı adam dolu nasıl geçiliyor beni buldularmı alarm çalıyor yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Bu arada update geldi oyuna bilginize Relase habercisi oldum

Update'nin getirdikleri

bende oyunu indiriyorum update linki varmı yoksa launcher den filan mı yapıyor?
  • Son parta rapid yetmedi :D neyse sharebase.to akar

quote:

Orijinalden alıntı: arda29

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Bu arada update geldi oyuna bilginize Relase habercisi oldum

Update'nin getirdikleri

bende oyunu indiriyorum update linki varmı yoksa launcher den filan mı yapıyor?

Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 24 Haziran 2010; 23:56:02 >

• şimdi 2. bölümü bitirdim.oyun gayet güzel.demoyu oynamıştım.zaten demodaki gibi.zaman zaman 29-30 ları görüyor frame.pek akıcı değil bende özellikle bi çok adam gelince baya bi kasıyor.post process en çok kastıran onu bi kapadım 60 a çıktı ama o zaman da grafikler hiç güzel değil.ağır aksak devam edecez mecbur.grafikler güzel de o ağır silahla neredeyse sınırsız koşmamız-bi engele,taşa falan takılmadıkça adam tam gaz koştu- ve silah ateşe hazır şekilde sürünmek saçma olmuş.bunlar bi umut demodaki gibi olmaz diyordum ama malesef var.hem sürün hem ateş et koca namlulu silahla..ah ah nerde o coddaki sniper sahnesi.bunlar harici bi gözüme çarpan bi şey olmadı şimdilik.
  • HD4200 on board ile tüm ayarları indirmeme rağmen olmadı FPS 8-10 arası =( Bir kaç adam vurdum zevkliydi sanırım ekran kartı alana kadar oyun yok bize
  • oyun güzel mi bari beyler?
  • ya evin tepede esneyen bi adam var onun tam arkasındaki kayalıkta başlıyoruz oyuna yer adam dolu benni gördülermi oyun bitiyor nası geçeceğim yardım
  • Vasatı aşmayan bir oyun olmuş.
  • Ben demoyu bayağı beğenmiştim. FPS kıtlığı var zaten Crysis'i 246024 defa bitir bitir nereye kadar

Kurdum birazdan gireceğim bakalım tam sürümde iyileştirmeler olmuş mu. Update i de yaptım.
  • yarın oyunu oynarım ancak bu aralar cok oyun cıkıyor hangısını bıtırecegımı sasırdım
  • bakalım nasılmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

ya evin tepede esneyen bi adam var onun tam arkasındaki kayalıkta başlıyoruz oyuna yer adam dolu benni gördülermi oyun bitiyor nası geçeceğim yardım

kimseye ateş etmeden sağdan sürünerek devam et.çalıların içinden sürün.gitmen gereken noktalara sürünerek git sadece.adamların hareketine göre dikkat ederek sürünerek geçtim o bölümü.alarmı çaldırırsan geçemiyorsun.
  • quote:

quote:

Ben de çekicem gece.

babanlar görmesin

• Biraz oynadım güzel oyun bence. Hard'da oynarsanız bayağı gerçekçi ve zor oluyor. rüzgar şiddetini, hedefin uzaklağına göre merminin yer çekimiyle düşmesini hesaplama durumları falan var. Hard'da şuraya nişan al gibi bir işaret de yok, diğer zorluklarda var ve gerçekçiliği baya bi baltalıyor bence.

Vuruş hissi, headshot yapmak falan çok eğlenceli, grafikler de gayet güzel. Oynanış da bir kaç saçmalık dışında (sürünürken silahı göstermesi falan) rahat olmuş. Oynanır bu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Haziran 2010; 2:17:20 >
  • Update linkini atabilirmisiz beyler?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.