Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dante

Biraz oynadım güzel oyun bence. Hard'da oynarsanız bayağı gerçekçi ve zor oluyor. rüzgar şiddetini, hedefin uzaklağına göre merminin yer çekimiyle düşmesini hesaplama durumları falan var. Hard'da şuraya nişan al gibi bir işaret de yok, diğer zorluklarda var ve gerçekçiliği baya bi baltalıyor bence.

Vuruş hissi, headshot yapmak falan çok eğlenceli, grafikler de gayet güzel. Oynanış da bir kaç saçmalık dışında (sürünürken silahı göstermesi falan) rahat olmuş. Oynanır bu oyun.

ben de normal zorluk seviyesinde başladım bir bölüm sonra hard da tekrar açtım.yalnız dikkatimi çekti normal seviyede bile 100 metre ötede başka tarafa bakan düşmana namluyu doğrultup kafasına zum yaptığımda anında farkedip bana doğru dönüyor.zaten otların içinde sürünürken metrelerce öteden bizi görmeleri de cabası.hatta sipere girdiğimde siperin arkasından bile hasar aldım kaç kere siperde nereye hareket etsem adamlar da o tarafı tarıyor görmeden.sanki yapay zeka counterdaki gibi walla hack kullanıyor ama zorlayan bi yapay zeka çok sardı.aptal aptal bakınan adamlar yok iyi ki.zorluk seviyesi sadece aldığımız hasar miktarını değiştiriyor gibi geldi bana.yapay zekanın belki tek sorunu bazı adamların bizi farkettikten sonra siperlerinden çıkıp tarlada yürür gibi direk koşup yanımıza gelmeleri.tabi gelene kadar yolda indiriyorum.böyle açık hedef olmaları belki tek olumsuzluk.onun harici yapay zeka gerçekçi

• Zoom yaptığımda öyle bir durum olmadı ama çalıların arasında farkedildiğim oldu benim de.

Bu arada demoda olan bir hata ile ilgili güzel bi haber var. Düşmanları kolları ayakları vs. gibi yerlerinden vurduğunuzda tek vuruşta ölmüyorlar. Hard'da böyle en azından.
  • quote:

Biraz oynadım güzel oyun bence. Hard'da oynarsanız bayağı gerçekçi ve zor oluyor. rüzgar şiddetini, hedefin uzaklağına göre merminin yer çekimiyle düşmesini hesaplama durumları falan var. Hard'da şuraya nişan al gibi bir işaret de yok, diğer zorluklarda var ve gerçekçiliği baya bi baltalıyor bence.

Vuruş hissi, headshot yapmak falan çok eğlenceli, grafikler de gayet güzel. Oynanış da bir kaç saçmalık dışında (sürünürken silahı göstermesi falan) rahat olmuş. Oynanır bu oyun.

Merdivene çıkarken el kullanmaması sürünürken silah göstermesini bence sallayın bunlar önemli etkenler değil. Oyun oynaıyormu adam gibi o önemli. : Oyun demoda biraz sıkıyordu sanki hep aynı şey bekle öldür. Bu önemli bir etken işte. Normal oyunda nasıl görecez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 25 Haziran 2010; 11:32:42 >

• cok güzel gzüküo indirip bi denemek lazım
    konuyu acan arkadasa teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ben de çekicem gece.

babanlar görmesin

• Bi bakalım şu oyuna nasılmış, ne zamandır bu tip bir oyun oynamamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ben de çekicem gece.

babanlar görmesin

Tövbe tövbeee
  • süper oyun
  • city oyunları böyle olmazdı ama adamlar bu sefer başardı
  • Oyunu multiplayer oynamak isteyenler Tunngle indirsin. Garena- Hamachi gibi bir program ama Tunngle'da Sniper: Ghost Warrior adlı bölüm açıldı şuan 50 kişi var hepsi de oynuyor tavsiye ederim , bir deneyin isterseniz
  • Bikaç bölüm ilerledim çok güzel gerçekten. Hard'dan aşağı oynamayın bence yoksa klasik vur ilerle oyuna dönüyor zevki kalmıyor. Hard'da gerçekten sabır istiyor ve güzel yerlere pusu kurup adamları tek atışta avlamanız gerekiyor. Farkedilirseniz işiniz çok zorlaşıyor. Bu da acayip zevk katmış. City firmasının oyunlarını bilmiyorum ya da oynamışımdır da hatırlamıyorum ama bu oyun "olmuş"
  • Ben bugün çıkacak sanıyordum, dün çıkmış meğerse.Ekledim listeye.Yarına iner.
  • 2 aydır bekliyordum bu oyunu şimdi çekiyorum. Sniper Elite'deki mermi sahnelerini özledim valla. Eğer bu oyun sarmassa Sniper Elite i tekrar yüklerim Ya da CoD MW..
  • Assault Rifle kullandığımız bölümler iğrenç olmuş.
  • İdare eder bir oyun olmuş, grafikler güzel, düşman yapay zekası kötü sayılmaz, fakat insansı hareket etmiyorlar, kamuflajlı keskin nişancıyı hareket etmesenizde görebiliyorlar, sizi görüyorlar; namluyu size çevirmeden ateş ederek size doğru dönmeye başlıyorlar. Keşke tam simulasyon yapsalarmış ama standart fps olmuş. Vakit geçirmek için oynanır.
  • videolarda dikkat ettim hep tam otomatik tüfekler var, oyunda hiç yarı otomatik (boltaction) tüfek yokmu? bugün yarın alacağım steamdan...
  • Oyunu yükledim ama bi sorun var şöyle ki; oyun ilk açıldığında masaüstü çözünürlüğüm gibi 1600x1200 çözünürlükteydi fakat ben bunu düşürmek istediğimde oyun pencere moda geçiyor ve bunu kapatmam için de bir ayar yok 1600x1200 çözünürlükte de kasıyor oynanmıyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa nasıl çözdüler bi yardım lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

Oyunu yükledim ama bi sorun var şöyle ki; oyun ilk açıldığında masaüstü çözünürlüğüm gibi 1600x1200 çözünürlükteydi fakat ben bunu düşürmek istediğimde oyun pencere moda geçiyor ve bunu kapatmam için de bir ayar yok 1600x1200 çözünürlükte de kasıyor oynanmıyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa nasıl çözdüler bi yardım lütfen..

Oyunu kurduğun yere git. Game/out/settings/video.scr

bu scr uzantısını txt yapıp aç, resolution kısmına hangi çözünürlüğü istiyorsan o değeri gir kaydedip çık ve txt den scr ye geri çevir uzantıyı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

Oyunu yükledim ama bi sorun var şöyle ki; oyun ilk açıldığında masaüstü çözünürlüğüm gibi 1600x1200 çözünürlükteydi fakat ben bunu düşürmek istediğimde oyun pencere moda geçiyor ve bunu kapatmam için de bir ayar yok 1600x1200 çözünürlükte de kasıyor oynanmıyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa nasıl çözdüler bi yardım lütfen..

Oyunu kurduğun yere git. Game/out/settings/video.scr

bu scr uzantısını txt yapıp aç, resolution kısmına hangi çözünürlüğü istiyorsan o değeri gir kaydedip çık ve txt den scr ye geri çevir uzantıyı.

Hocam bende de aynı sorun varda. Game den sonraki klasörleri bulamadım.

• önce oyuna girin, grafik ayarlarını bi şekilde ayarlayın kafanıza göre ve kaydedip çıkın, ki orada klasör oluşsun. sonra yukarıda yazdığımı yaparsınız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.