Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tatbkath

Hamachiden multi denemek isteyen gelsin;

Ağ Adı:SniperghostTR

Şifre:1234

Hocam 3-5 kişi ile zevksiz oluyor. birini bulana kadar 3-4 dk geçiyor. biz 4 kişi denedik cidden sıktı yani. Şöyle 20-30 kişi olacak ki daha güzel olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 16 Haziran 2010; 2:21:56 >
  • Oyun oynanır iyi vakit geçirtirmi bilmem..Ama öyle sağlam sizi şaşırtacak bir yapım beklemeyin.Animasyonlardan tutunda seslendirmelere kadar amatörlük akıyor.Ben beğenmedim..Nickname mimide gözönünde bulundurursanız sniper olayının benim için çok önemli olduğunu anlarsınız.Oblivionda ok atmak bile bundan daha zevklidir...
  • Üye olduğum yere bakarsanız benim içinde sniper çok önemli. Oyunu beğendim. Bu zamana kadar oynadığım tüm oyunlarda demo ile oyunu bir tutmamak gerekir bunu öğrenmişim. Bu sadece ön bilgi.

Yalnız demo oyunda kuleye çıkıp 2 sniperdan uzakta olanı indirdiğimde sorun yok ama yakında olanı vurduğumda hemen sireni basıyorlar. Nasıl geçeğiz bulamadım bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edmun_Dantes

Yalnız demo oyunda kuleye çıkıp 2 sniperdan uzakta olanı indirdiğimde sorun yok ama yakında olanı vurduğumda hemen sireni basıyorlar. Nasıl geçeğiz bulamadım bir türlü.

İlk önce yerlerini belirleyeceksin vurmadan üstte çizgi çekecek göreve daha sonra uçak seslerini takip edeceksin uçak geçtiği an birini indireceksin ikinci uçakta diğerini
  • Oyun oynananış olarak pek hoşuma gitmedi, bazen önünüzdeki ufacık bir taşa bile takılabiliyorsunuz.Ölme animasyonlarda pek güzel olmamış ,vurduğumuz adamlar gerçek dışı ölüyor( takla ata ata).Bir diğer olaysa yapay zeka, gerçek dışı hareketler ve oyundaki gizlilik unsururun tam atmosfere yansımaması durumu ama oyunun ana konseptini çok etkilemiyor,sonuçta herkezin beklediği olay uzak mesafelerden adamları armut gibi düşürmek(pardon bu oyunda su şişesi gibi vurup taklalar attırmak olacak)yada ben beklediğimi alamamış olabilirim.Oyun için notlarım şu şekilde(tabiki bunun bir demo olduğunu unutmamak):

oynanabilirlik 10/6.4
    ses 10/7.4
    grafik 10/7.6
    atmosfer 10/6.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi experienced -- 17 Haziran 2010; 9:30:26 >

• arkadaşlar ikinci sniper nerde ya bulamadım? :D

edit: buldum hemen yanımdaymış uzaklarda arıyorum bende :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustz -- 17 Haziran 2010; 18:07:22 >
  • Demo'yu biraz oynadım, türü Sniper Elite tarzı olduğu için denemeye değer.
  • Gameplay videosunu izledim en azından City Interactive'nin bu gelişmesinden ve sniper türü olduğundan dolayı denemeliyiz.Adamların önceki oyunlarını hesaplarsak o kadar ahım şahım bir oyun da beklememeliyiz
  • Xbox için piyasaya düştü.PC'yi bekliyoruz
  • demosu çok güzeldi bence. city için bence harika :) XBOX a düştü. PC ye de bekliyoruz en kısa zamanda :D
  • Demo'da adamı kolundan da vursan bacağındanda vursan adam aşağı iniyordu. Umarım tam sürümde bu yoktur. Farcry2 deki gibi adam yaralansın yanındakiler yardıma gelse daha güzel olur. Birde çimlerin arasından bile gördüler bazen ilk bölümde o kadar güzel gizlenmeme rağmen. ben hiç kimseyi göremiyordum adam (3-4 sıra çalılığın ardından) beni görüyordu.
  • Oyun çıktı 4148 MB.İlgilenenlere duyurulur
  • Çekiyorum bakalım.Bu gece ya da yarın sabah yorumlarımı yazarım.
  • 2 tane oyun kaldı çıkmayan Darksiders ve Syberia 3.Onlarda gelir herhalde yarına kadar.
  • Hemen dalıyorum oyuna 3 oyun oldu. Bolluk güzel gidiyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Hemen dalıyorum oyuna 3 oyun oldu. Bolluk güzel gidiyor şu an

ben de Singularity'i bitirdim sabah indirmiştim. Kaldı Fallout 3, Far Cry 2, Transformers WfC, Dead Space. Off Off
  • Nerde la bolluk. Oyun filan yok hiç. Zazunda'daki inmiyor zaten.
  • Ben de çekicem gece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Ben de çekicem gece.

babanlar görmesin
  • 1 bölüm geçtim güzeldi ağır çekim head shot güzel oluyo :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.