Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu çok beğendim gm m8000 saolsun her atış tam isabet

Meydana atlamadan önce etrafı bi temzileyin çabuk ölüyor diyenler.
  • oyunu açıp videoları geçtikten sonra profil ekranında neye basmak gerekiyor ? kaldım orada basacak tuş yok

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 26 Haziran 2010; 19:01:17 >
  • Oyunu 2 kez yükledim ama hep aynı hatayı alıyorum çözümü bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

oyunu açıp videoları geçtikten sonra profil ekranında neye basmak gerekiyor ? kaldım orada basacak tuş yok

Ekranın sol alt köşesinde dikey bir çizgi var, beyaz ince..
    Orada "Create a New Profile" gibi yazı çıkması lazım sende yok.

• üzerlerine gelince ortaya çıkıyolar da bütün oyunu öyle oynayamam driver güncellemeyi deniyim

son driverı yükledim bir şey değişmedi. oyunu oynamaya çalıştım, adam vurunca 3-4 saniyeliğine donuyor oyun(trainingde bile) bi patch daha çıksın öyle oynarım bu oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 26 Haziran 2010; 19:51:22 >
  • Oyun her açıdan iğrenç.sildim.
  • Sniper: Ghost Warrior Multiplayer Lan oynamak için, Hamachi ağımıza gelin.

Ağ Kimliği: S:GW
    Parola: 123
  • Beyler şu ''Escape from camp'' görevinde ne yapıcaz?Durduk yere ölüyorum yav.Etrafta ne asker var ne bişey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

quote:

oyunu açıp videoları geçtikten sonra profil ekranında neye basmak gerekiyor ? kaldım orada basacak tuş yok

Ekranın sol alt köşesinde dikey bir çizgi var, beyaz ince..
    Orada "Create a New Profile" gibi yazı çıkması lazım sende yok.

Çözünürlüktendir.

• ben oyunun%60 ına falan geldim oyun açılmamaya loadingde donmaya başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3bron

quote:

Çözünürlüktendir.

yok yok çözünürlükten değil sadece yazılar kayboluyo mousela üzerine geldiğinde ortaya çıkıyolar

• Az önce bitti oyun.Bu kadar basit bir sonla bittiği için genelde oyun sonunda yapımcılara saygımdan isimlerini es geçmezdim , ilk defa bu oyunda bozdum kuralımı.Son zaten belliydi de , hani bir video vs. bekliyor insan.The End yazdı çekti gibi şaka gibi
  • Grafik hataları dolu oyun. Eleman sol tarafa yönlenmiş haldeyken dağa taşa ateş ediyor ama ne hikmetse mermiler beni buluyor

Aklıma Wanted oyunu geldi. Mermi bükme falan
  • hamachi ağı sölermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1mmEN.s3

Sniper: Ghost Warrior Multiplayer Lan oynamak için, Hamachi ağımıza gelin.

Ağ Kimliği: S:GW
    Parola: 123

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Grafik hataları dolu oyun. Eleman sol tarafa yönlenmiş haldeyken dağa taşa ateş ediyor ama ne hikmetse mermiler beni buluyor

Aklıma Wanted oyunu geldi. Mermi bükme falan

Evet garip bir durum bende karşılaştım ayrıca adam düz yolda yürürken biyere takılıyor ama etrafta hiçbişey yok

• arkadaşlar bi yerde takıldım.şu diski verdikten sonra sezsizce girdigimiz kamp var resimdeki yere geliyorum sagımdaki kapıdan çıkınca alarm ötüyor..her taraftan denedim olmuyor..bilenler lütfen yardım..

Uploaded with ImageShack.us

http://img37.imageshack.us/img37/1842/sniperex.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercandemir76 -- 27 Haziran 2010; 1:36:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ercandemir76

arkadaşlar bi yerde takıldım.şu diski verdikten sonra sezsizce girdigimiz kamp var resimdeki yere geliyorum sagımdaki kapıdan çıkınca alarm ötüyor..her taraftan denedim olmuyor..bilenler lütfen yardım..

http://img37.imageshack.us/img37/1842/sniperex.jpg

Orda iki adamın yanında başlıyorsun sanırım.Orda hareket etmeden sağdaki ayakta duran adamı , iki kuledeki adamları ve tam karşında açık olan prefabriğin penceresindeki adamları vuracaksın.Sonra sola gidip (ilk başladığın yerden sola,yeşilliklerin arasından)ordan elemanları temizleyeceksin , sonra ordaki traktörü patlatacaksın uzağa geçip kalanları temizleyeceksin.Ben bu şekilde geçmiştim.Dikkat etmen 3 tane adam var orada , traktörün arkasında saklanan adam , orta 2. prefabriğin içindeki adamlar ve sağ 2. prefabriğin en ucunda gezinen adam.Birde sol köşedeki prefabrikten bir tane adam çıkıyor , ortadaki 1. ve 2. prefabriğin arasındaki kutunun arasına geçip saklanıyor eğer zamanında vurmazsan.Baya illallah dedirtmişti o da bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 27 Haziran 2010; 1:53:54 >

• Oyunun on numara olduğu tek bir yer var, o da dandikliği.
  • Geçtim sonunda.Oyun cidden çerezlik.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.