Şimdi Ara

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
469
Cevap
0
Favori
46.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ana sayfalarındaki Shutter Island'i izleyin; oyun adventure sanırım ve şöyle bir bilmece var;

9-6=3

10-4=6

• quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Oyunun çıkış tarihi Haziran ayına ertelendi.

Yeni yayınlanan resimler;

Sniper: Ghost Warrior [ÇIKTI]

resimler harbi muhteşem !!!

• evet, grafikler acayip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aerospace -- 2 Nisan 2010; 12:21:02 >

• Youtube'a giremeyenler için;

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-debut-sniper-ghost/64044

• Bayadır bu tarz oyun çıkmıyordu.İyi olmuş diyecektim ki ..

quote:

City gördünmü kaççaksın arkadaş.Ben çok iyi anladım onu.Okadar takoz oyunlar yaptılarki artık tövbe ettim city den

• Adamlar çalışıyor belli Video hoşuma gitti güzel hazırlamışlar takım halinde ilerlenicek galiba oyunda umarım orman dışındada farklı bölümler vardır City Interactive bu sefer piyasada ismini iyi otutturacak galiba
  • Evet böyle bir oyuna ihtiyaç vardı inşallah iyi bişey olurda güzel güzel oynarız
  • City Interactive ise bir kere daha düşünmek lazım. Ama yine karamsar olmamak lazım. Benim tek isteğim gerçekçi olmasıdır. Gerçekçi olsun grafikler benim için önemli değil. Çünkü sniper yani bu. Adamın kendine özgü bir kimliği var sonuçta.
    Ayrıca oyunda gözcümüz yok galiba. Madem oyun rüzgar, yerçekimi gibi mesafe gibi hassasiyetler barındırıyor ozaman yanımızda bize yardım eden gözcümüz olmalıydı.(bknz.Shooter) Yada "ultimate sniper" belgesel serisini tavsiye ederim.
    Karakter tarzı konusunda saçmalamasınlar bana yeter. Trailer daki ortam, telsiz konuşmaları, takım arkadasımız, kamufle olma, ateş etme güzele benziyor. Ama trailer işte. Oyun çıkınca neyin ne oldu belli olur.
  • city dedi mi bi uzaklaşcan abi ama bu tarz bişey aradığım ve piyasadada olmadıı için mecbur buna kaldık bakalım zaman ne gösterecek
  • ne var bu City Interactive ' de anlamadım ki açıklar mısınız
  • piyasada yani oyun piyasasında böyle bir oyunun boşluğu bilinen bir gerçek biz sniper severler o yüzden hangi şirket çıkarırsa çıkarsın en azından oyunu denenmemiz gerekir diye düşünüyorum
  • ınsan sabırsızlanıyor
  • Grafikler çok güzel, hoşuma gitti.. kötü bile olursa bence denenmeyi hakediyor.
  • Yayınlanan yeni görseller;

• http://www.youtube.com/watch?v=S-qmUzJLxx4

Buradan tüm resimlere bakabilirsiniz.

http://www.facebook.com/photos.php?id=103027609734141

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 25 Nisan 2010; 19:19:08 >

• City bu sefer kendini aşmış gerçekten kutlamak lazım Ee bi yere kadar kötü oyun yapılabilir. Videodan görüldüğü kadarıyla kameranın mermiyi takip etmesi, nefesi tutarken oluşan efekt fln hoş olmuş grafikler zaten 10 numara şu adamların grafik motorunu alsa küçük firmalar çok güzel işler çıkar ortaya
  • Ekran görüntüleri fena gözükmüyor.
  • ekran görüntüsünden oyun anlaşılmaz derim herzaman, artı City oyun yapamaz 5-6 senelik Farcry kadar olursa iyidir. COD gibi falan beklemeyelim hiç.
  • Bence oyunun tek eksiği tek mermi ile 2-3 hatta 4 kişiyi indirememek. Tabii bunu videodan görüyorum. İnş. oyunda bu tür bir olay olmaz. Fotokopi makinası açık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamteam

Bu tarz sniper oyunlarda tek Sniper Elite güzeldi umarım bu oyun güzel alternatif olur.

Sniper oyunlarından favorim Sniper Elite.Tek geçerim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.