Şimdi Ara

Sniper:Ghost Warrior Önemli Noktalar. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
21.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mumak

bide oyun hatalarından arınsa süper olacak.yapay zeka inanılmaz saçma

Alıntıları Göster
    oyun iniyor yararlı olacak bu bilgiler sağol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Love_For_You

oyun iniyor yararlı olacak bu bilgiler sağol.

Alıntıları Göster
    Oyun gayet iyi ama zor geldi bana. Birini kafadan indiriyorum 50 kişi geliyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul H. Landers

Oyun gayet iyi ama zor geldi bana. Birini kafadan indiriyorum 50 kişi geliyo.

Alıntıları Göster
    Bana çok basit geldi, bitti oyun çabucak. Sanırım counter-strike oynadığımdan olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobo.

Bana çok basit geldi, bitti oyun çabucak. Sanırım counter-strike oynadığımdan olsa gerek.

Alıntıları Göster
    eyw saol ama zaten dürbnünü açınca namlu yerinde kırmızı bi yüvarlak çıkıyo ona göre ateş edilebilir....
  • evet ama zorluk artinca o kirmizi nokta cikmiyor.yapaz zeka olayi malesef cok kotu aninda goruyolar.en uzaktan adam sana saydiriyor,daha biz adami goremeden xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirageLord

evet ama zorluk artinca o kirmizi nokta cikmiyor.yapaz zeka olayi malesef cok kotu aninda goruyolar.en uzaktan adam sana saydiriyor,daha biz adami goremeden xd
    şu anda oyunu hard modda oynamam gerektiğini fark ettim üstteki yorumdan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

Alıntıları Göster
    oyunda shıfte bastımmı tam kafadan vuruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just Silence

Alıntıları Göster
    Hiçbir oyun iyimi kötümü anlaşılmaz yorumlardan.Neyse bi gameplay videosu izleyeyim bari
  • valla ben oyunu cok begendim.o kusurlarida umarim bi yamayla duzeltilir.
  • quote:

valla ben oyunu cok begendim.o kusurlarida umarim bi yamayla duzeltilir.
    Teşekkür ederim. Yardımcı oldun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc-system1

Teşekkür ederim. Yardımcı oldun.

Alıntıları Göster
    Askerde keskin nişancı mıydın mübarek insan?? Mühendis gibi hesabı kitabıda biliyo teşekkür ettik.
  • daha 17 :) john plaster'in ultimate sniper diye bi kitabi vardi.Merakli olanlar okusun.Ama cok teknik xD
  • quote:

daha 17 :) john plaster'in ultimate sniper diye bi kitabi vardi.Merakli olanlar okusun.Ama cok teknik xD
    Arkadaşlar burda takıldım beyaz noktaya gitmeye çalışıyorum ama gidemiyorum neden seçtiğim güzargah mı yanlış acaba
    http://img203.imageshack.us/img203/9033/adsznfv.png
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReKi

Arkadaşlar burda takıldım beyaz noktaya gitmeye çalışıyorum ama gidemiyorum neden seçtiğim güzargah mı yanlış acaba

Alıntıları Göster
    Sniper:Ghost Warrior

bu oyunun oynanış süresi ne kadar? kaç saat de biter en zor seviyede 10-15 saat ise download edicemde

• quote:

Aynen bende bulamadım ayrdım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MUHAMMET45

quote:

Alıntıları Göster
    Yapay zeka gerçekten çok iğrenç.En zorda oynamama rağmen daha zor olmasını beklerdim yapay zeka hataları bitiriyo adamı adam 500 mden bana saydırıyo.Adam havaya bakarak bana vuruyor ölüyorum falan piyasaya sürmeden önce bir kere oynayıp bitirselermiş keşke :D
    Sadece bullet cam olduğu için indirdim ve oynuyorum büyük ihtimalle bitmek üzeredir oyun.Pek çözemedim nerde bitiyo kaçıncı bölümdeyim falan bilmiyorum ama :)

Bu arada verdiğiniz resimin olduğu yeri tam çözemedim ama geçtim sanırım.Elinizde ip var mı 6 ya basıp ipi seçin belki ip atacağınız biryer falan vardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi procaptain -- 23 Mayıs 2011; 18:35:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MUHAMMET45

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bilgiler için teşekkürler.
    bu oyunu oynuyorum ve öyle bi bölüme geldim ki haala çözemedim:) bi kule üzerindeyim ve haritadaki keskin nişancıları öldürmem gerekiyo. öldürüyorum ama bu seferde sirenler çalıyor ve deşifre oluyorum. burayı bilen varsa bana yardımcı olurmu lütfen. teşekkürler:))

• quote:

Orijinalden alıntı: muro38

arkadaşlar bilgiler için teşekkürler.
    bu oyunu oynuyorum ve öyle bi bölüme geldim ki haala çözemedim:) bi kule üzerindeyim ve haritadaki keskin nişancıları öldürmem gerekiyo. öldürüyorum ama bu seferde sirenler çalıyor ve deşifre oluyorum. burayı bilen varsa bana yardımcı olurmu lütfen. teşekkürler:))

Alıntıları Göster
    orada uçaklar geçerken kuledeki sniperlara ateş edeceksin havada f16 lar geçiyor o gürültüde ateş etmen lazım öyle hatırlıyorum bu arada rüzgar müzgar hesaplamadan oyunu bitirdim hepte hs vurdum oyun çok kolay gerek yok rüzgar hesaplamaya.. yada sniper olayında iyiyim ondan olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mertugur

orada uçaklar geçerken kuledeki sniperlara ateş edeceksin havada f16 lar geçiyor o gürültüde ateş etmen lazım öyle hatırlıyorum bu arada rüzgar müzgar hesaplamadan oyunu bitirdim hepte hs vurdum oyun çok kolay gerek yok rüzgar hesaplamaya.. yada sniper olayında iyiyim ondan olabilir

Alıntıları Göster
    Önyargılı olarak başladığım fakat çok beğendiğim bir oyundu.
    Bilgiler için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ocb

Önyargılı olarak başladığım fakat çok beğendiğim bir oyundu.
    Bilgiler için teşekkürler

Alıntıları Göster
    yapay zeka berbat , silah mermilerin nereden geldiği belirsiz vs vs kırdım attım oyunu..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.