Şimdi Ara

SNOPY DİREKSİYON !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
22.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende snopy direksiyon var oyunda direksiyonu bırakınca tam 180 derece duruyor ama araba yavas yavas sola çekiyor,direksiyonda fiziksel olarak bir kıvrılma olmadan,dümdüz iken bile sola çekiyor çok az,bunu önlemek için herzaman direksiyonu çok az sag tutuyorum,o zaman düz gidiyor,hep saga dogru biraz çevirmekte sıkıyor,yani sorun var,bilen arkadaşlar nolur yrdm edin

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER YANITLARINIZI BEKLİYORUM***

• Calibrate etmen gerekiyor direksiyonu.

Başlat - Denetim Masası - Oyun Kumandaları - Oradan Direksiyonun Marka ve modelini göreceksin sağ tıklayıp Calibrate dersen ekranın ortasında oynayan bir + işareti olacaktır o muhtemelen sola dayalı olur o ekranda söylenenleri sırasıyla yaparsan sorunun çözülebilir.
  • Evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychomic

Calibrate etmen gerekiyor direksiyonu.

Başlat - Denetim Masası - Oyun Kumandaları - Oradan Direksiyonun Marka ve modelini göreceksin sağ tıklayıp Calibrate dersen ekranın ortasında oynayan bir + işareti olacaktır o muhtemelen sola dayalı olur o ekranda söylenenleri sırasıyla yaparsan sorunun çözülebilir.

Bende snopy direksiyon var ama driver kaybetim .Aceba driver nerede bulabilirim yardımcı olurmusunuz
  • ya arkadaşlar bendede snopy dirksiyon var bendede ilk başta ki arkadaş gibi 180 derece geri geri gidiyo ya bakın arkadaşlar ben baktım bi arkadaşta ona cevap vermiş celibrate demiş ama ben başlat - denetim masası-oyun kumandalarına girdim orda direksiyonumun markası var oraya gelip sağ tıkladım ama tıklayınca BU NEDİR geliyo, benim anlatmak istediğim kısa yoldan daha iyi bir şekilde nasıl düzeltebilirim!!! bunun cevaplarını sizden bekliyorum ;

VE ŞİMDİDEN SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

• ya arkadaş ben başlat - oyun kumandaları na geldim direksiyon markamı gördüm dediğin gibi sağ tıkladım ama sağ tıkladığımada BU NEDİR geliyo celibrate gelmiyo napabilirim bana kısa ve öz açıklarmısın.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
  • böle snopyle fln zevk alınmıyor beyler 40-50 vermeyin 1 kez alın sağlam direksiyon alın
    Logitech G25
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    G27 Direksiyon Modifikasyonu?
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaş ben başlat - oyun kumandaları na geldim direksiyon markamı gördüm dediğin gibi sağ tıkladım ama sağ tıkladığımada BU NEDİR geliyo celibrate gelmiyo napabilirim bana kısa ve öz açıklarmısın.

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM
  • arkadaşlar cevap yokmu bu benim için önemli
    Orjinalden alıntı: berk55555
  • biraz önce dün aldığım direksiyonda aynı sorun oldu. Denetim masasında oyun kumandalarına gir adjut yap.
  • Driver ı kaybeden arkadaşım işte linkwww.eyfel.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcatraz-34 -- 5 Şubat 2009; 16:29:41 >
  • arkadaşlar konuyu hortlatacağım ama bunun driverini ve software yazılımını nerden bulabilirim..kullandığım sistem windows 7...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.