Şimdi Ara

SNow Flake Ney Acıklama PLs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Aynen o nedir bir de şu stall olayı geldi mi gelmedi mi nerde bu npc stall network kalkmış. Ayrıca Colleciton Book nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Aynen o nedir bir de şu stall olayı geldi mi gelmedi mi nerde bu npc stall network kalkmış. Ayrıca Colleciton Book nedir?

stall olayı gelmiş
    Stall network F tuşundan kaldırılmış bizim itemleri satan amcadan açılıyor network
  • quote:

Orijinalden alıntı: BousterHawk
    bizim itemleri satan amcadan

• quote:

Orijinalden alıntı: sub-zero

quote:

Orijinalden alıntı: BousterHawk
    bizim itemleri satan amcadan

bizim itemleri satan amca derken yeni gelen npc yani consingment merchant juel
  • sanırım server in toplam puanını belirtiyor yukardaki snow flake barı. en çabuk tamamlayan server exp-sp ödülü kazanıyormuş
  • Maya açılmadı gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin_81 -- 21 Aralık 2010; 16:47:54 >
  • Skillerde oynama olmuşmu yok atak düşecek yok bless silah değiştirince kalkacak vs vs diolardı bi değişiklik varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToxicFire

Skillerde oynama olmuşmu yok atak düşecek yok bless silah değiştirince kalkacak vs vs diolardı bi değişiklik varmı ?

hayır hiçbir değişiklik yok.

@Bouster hocam satmak için stall açmak gerekiyor orası sadece satın almak için diye biliyorum ben?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

quote:

Orijinalden alıntı: ToxicFire

Skillerde oynama olmuşmu yok atak düşecek yok bless silah değiştirince kalkacak vs vs diolardı bi değişiklik varmı ?

hayır hiçbir değişiklik yok.

@Bouster hocam satmak için stall açmak gerekiyor orası sadece satın almak için diye biliyorum ben?

Şimdi orada 3 farklı fonksiyon var(Sol tarafta)
    Search : Bildiğimiz Stall Network
    Register : Buraya satmak istediğimiz itemi sürüklüyoruz zaten direk ne kadara satmak istediğini soruyor sana fiyatı belirliyorsun Okeyliyorsun ondan sonra sağ altta register var ona tıklıyorsun onuda okeyliyorsun ve item satılığa çıkıyor
    Settle : sanırım buradanda satılan itemlerin parasını çekiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

sanırım server in toplam puanını belirtiyor yukardaki snow flake barı. en çabuk tamamlayan server exp-sp ödülü kazanıyormuş

Karakterler bu puan toplandığında oyunda değilse yine exp sp gelecek mi acaba. Bu arada şu stall npc'si Hotanda sadece Hotan'daymış üstelik 50 item değil yine 10 item koyabiliyoruz ve normal stall da açılabiliyor ne anladım ben bu işten Joymax yine yüzüne gözüne bulaştırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 22 Aralık 2010; 1:21:34 >
  • Hotanda Değil Jangandada Var Diğerlerine Bakmadım Ama Henüz
    Alexde Yok Ama O Kesin :)
    Traderlerin Yanında Oluyor Hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulh92

Hotanda Değil Jangandada Var Diğerlerine Bakmadım Ama Henüz
    Alexde Yok Ama O Kesin :)
    Traderlerin Yanında Oluyor Hepsi

hotan-jangan ve constantinepoliste var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.