yoo bütün serverlarda olması gerek All server diyordu
Alıntıları Göster
deneyek hemen hücum nasıl savaş bu kartopu mu atıcaz millete onlar dmage verio mu yafff
quote:
Orijinalden alıntı: metemen
deneyek hemen hücum nasıl savaş bu kartopu mu atıcaz millete onlar dmage verio mu yafff
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: metemen
evet sundriesden alacaz birbirimiza atacaz
ama onlar vurmuo 10 vuruo :D
quote:
düşünsenize lvl 70 warrior 3k healt bide 1500 buff 4.5 k healt450 tane kar topu lazım
quote:
quote:
Hp ler 100 oluor zaten dün bi topic açmıştım kaldırılmış nedense
quote:
Alıntıları Göster
1 .serverler sadece :(
quote:
Orijinalden alıntı: NewEfsane34
quote:
Hp ler 100 oluor zaten dün bi topic açmıştım kaldırılmış nedense
Alıntıları Göster
saat 11,30 da olcak notice geçti
quote:
Alıntıları Göster
quote:
bütün canavarlara 10 dmg çooook yüksek değilmi 1500 bufflı adamı nasıl öldürceksek
quote:
Orijinalden alıntı: Tomur
quote:
bütün canavarlara 10 dmg çooook yüksek değilmi 1500 bufflı adamı nasıl öldürceksek
Alıntıları Göster
artık sabaha kadar kartopu atarız birbirimize
quote:
Orijinalden alıntı: Psycho.Sensei
birinci olana 100 er tane ağaç itemi veriolarmış 3 ünden de 1. serverda olduu için katılamıoz biz premiumsuzlar yani
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ozmocan
birinci olana 100 er tane ağaç itemi veriolarmış 3 ünden de 1. serverda olduu için katılamıoz biz premiumsuzlar yani
KARDEŞ DEMİN GM BÜTÜN SERVERLARDA SAVAŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
quote:
Orijinalden alıntı: 350Taner
quote:
Orjinalden alıntı: ozmocan
KARDEŞ DEMİN GM BÜTÜN SERVERLARDA SAVAŞ OLDUĞUNU SÖYLEDİ
Alıntıları Göster
aga tam savas baslıcak dediniz .. bir lag old Ve dc yedim simdi giremiorm .. :( Su pre sizligin gzü kor olsn :D
quote:
Orijinalden alıntı: 5kursun
aga tam savas baslıcak dediniz .. bir lag old Ve dc yedim simdi giremiorm .. :( Su pre sizligin gzü kor olsn :D
Alıntıları Göster
notice geciord lunar walley mi ne orda basladı :D falan gittim 55 tane kar topu aldım gittim gate in oraya Dc yedim
quote:
Orijinalden alıntı: 5kursun
notice geciord lunar walley mi ne orda basladı :D falan gittim 55 tane kar topu aldım gittim gate in oraya Dc yedim
Alıntıları Göster
karşıdan warrior geliyo hp buffsız 4,5k bu adama biri hayrına undying bassa 7,2k can öldürmek için 720 snowball sallamak lazım adam pot basmadan savaşı bitirir be