|
SNR Değeri Minimum Kaç db Olmalı? (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
adsl 15-16mbps civarı maks hız alıyorsunuz, snr dusuk kalıyor haliyle. Santrale orta mesafedesiniz. Testi modeme kablolu bağlı pc ile yapın bakalım. Kopma yasıyorsanız 14 mbps'e dusurun hız kilidini
-
benim 5650 de miladını doldurdu sanırım. gun icinde wifi sacmalıyor 1-2 mbps alamadıgım oluyor ama kablolu 100'ü veriyor. yeni bir seyler bakıyorum
-
hocam merhabalar, modemin kablosuz ayarlarından kanal ayarı değiştirmek hiç değilse geçici bir çözüm olabiliyor, bir dener misiniz. ben hala kanal degistirerek bir nebze/gecici cozebiliyorum. Bir deneyin, Sonucu beraber tartışalım,quote:
Orijinalden alıntı: IsO6benim 5650 de miladını doldurdu sanırım. gun icinde wifi sacmalıyor 1-2 mbps alamadıgım oluyor ama kablolu 100'ü veriyor. yeni bir seyler bakıyorum
-
denedim hocam tum kombinasyonları denedim :) gecici bir sureligine iyilesiyor, sonra yine takılmalar, dalgalanmalar.... gecen airties'in sitesindeki eski firmwire nı yukledim yine olmadı. omru doluyor sanırım
-
Hocam ben de yeni modem almaktansa güzel bir access pointle kablosuz bağlantıyı kurtarabilir miyiz diye düşünüyordum. Hem 5 ghz bağlantı da olur. Yeni modeme 300 400 vermektense 200 liraya tp link archer c20 gibi bir şey ile ucuz yollu sorunu çözebiliriz diye düşünmüştüm. Sizin fikriniz nedir bu konudaquote:
Orijinalden alıntı: IsO6denedim hocam tum kombinasyonları denedim :) gecici bir sureligine iyilesiyor, sonra yine takılmalar, dalgalanmalar.... gecen airties'in sitesindeki eski firmwire nı yukledim yine olmadı. omru doluyor sanırım
-
Teşekkür ederim kablolu kablosuz hep 8.5mbps hız alıyorum.Telekom sitesinde hipernet altyapım olduğunu gördüm 2 kez 35mbps bir kezde 24mbos başvurusu yaptım ikiside sinyal uzaklığı nedeniyle iptal oldu .Santrale uzaklığım 577metreymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Telekom ADSL müşterisiyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de oyle dusunuyorum. ama cihaz konusunda karar veremedim hocam. ap daha iyi daha kisisel bir ürün, her tarafa kurarsın
-
cihaz olarak sizin arada kaldığınız ürünler var mı. Ben tp link archer c20 üzerinde yoğunlaştım. Kestiremediğim tek nokta wi-fi ağının genişliği, kapsama alanı yüksek mı. bunu nasil bilebilirizquote:
Orijinalden alıntı: IsO6ben de oyle dusunuyorum. ama cihaz konusunda karar veremedim hocam. ap daha iyi daha kisisel bir ürün, her tarafa kurarsın
-
cok karısık birkac model var. ama yorumlarda hangisi iyi kestiremiyorum
tenda ac5
archer c50
tenda ac8
redmi ax5
mi ax1800
mercusys mr50g
zyxel vmg8653
-
sizin hat download hat değeriniz düşük, 16 mbps tanımlı olduğu için, hız güncellemesi isteyin, sanıyorum 12 mbps civarı bir değere çekilirse kopma sorununuz olmayacaktır.
-
-
Merhaba, eğer bizden hizmet alıyorsanız aboneliğinizi kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. -
Evet sizden alıyorum müşteri no 1925643 ama bişey yapacağınızı sanmıyorum, ve binada mesh sistemi ile ortak ağ kurmak için araştırma içindeyim İSS ttnet olacak muhtamelen ve verilen en yüksek hızı tercih edicem -
Hattınızı kontrol ettiğimde yaklaşık 17 saat online görünüyor ama farklı cihaz ile deneme yaparak kontrol ettiniz mi? -
Dün akşam kesildi işte gün içinde kesilmemiş olabilir, akşamları sık kesliyor, upload hızı çok düşük uzaktan eğitim verilemiyor gelen ver iyi giden sıkıntı 0,5 mbps upload hızı nedir -
Tekrar sorun yaşadığınızda destek kaydı oluşturarak kayıt numaranızı benimle paylaşır mısınız? Teknik ekibimiz ile kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. -
Yaptım yaptım abone numaramı verdim ordan kontrol edin, sonuç aynı o yüzden turknette son ayım -
Merhaba, hattınız 1 gün 15 saat 51 dakika online durumdadır. Kontrol ettiğimde arıza kaydı bulunmuyor. En son açılan destek kaydı 31.01.2021 tarihine aittir. Sorunu teknik uzmanlarımızın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X