Şimdi Ara

Sobafire sitesini yeniliyoruz. Sizler ne görmek istersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Siteyi 1 yılı aşkın bir süre önce sadece oyuncuların build ve rehber oluşturup paylaşmasını sağlamak için açmıştık. Site eski haliyle çok kullanışsızdı biz de sitede köklü değişiklikler yapma yoluna gittik.
    Şuana kadar siteyi tamamen değiştirdik diyebilirim ve değişikliklerin büyük bir kısmı şuan sitenin beta versiyonuna çalışır vaziyette.

Yaptığımız değişikliklerden sadece birini göstereyim.

Eskiden build ve rehber arama sayfası bu şekildeydi, herhangi bir özellik yoktu.

Yeni hali ise bu şekilde. Çok daha şık bir tasarım, profesyonel oyuncuların ve Team Sobafire üyelerinin buildlerinin daha dikkat çekici olması, eski buildlerin eski olarak nitelendirilmesi, buildlerin moderatör onayıdan geçmesi gibi birçok yenilik ekledik.

Bunun gibi değişiklikleri sitenin heryerinde bulabileceksiniz ancak siteyi daha da güzel bir hale getirmek için sizlerden fikirlerinizi almak istiyoruz.

Siz sobafire'da neler görmek istersiniz?

Not: Önerileriniz sadece rehber ve build oluşturma konusu ile sınırlı kalmasın. Videolar, streamler vb. her türlü konuda görüşlerinize açığız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSF Aristona -- 3 Şubat 2013; 10:55:14 >

• Bi kere giriyim demiştim corki buildi aradım zaten bi tane çıktı ona girdim adam corkiye atma Sunfire falan almış bidaha girmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolking.net sitesinin rehber bölümüne bir göz atın derim.
  • İcerik olarak cok yetersiz olsada sonucta boyle turkce bir rehber sitesi olmasi iyi olur bence.Destek verirse herkez guzel seyler olur diye dusunuyorum.Foruma rehber konusu acicaginiza bu siteye acsaniz , yayin yapanlar yayini siteye ekleseler yavas yavas gelisir diye dusunuyorum.
  • 600 elo adam build yazsa ne olacak.profesyonel oyuncuların buildlerini alın solomidden mobafireden lolprodan.guide ları da türkçe ye çevirin anlamayın için daha başarılı bir site olur.
  • Sadece hero rehberleri ile kalmayın. Türk oyuncularda belirli roller(özellikle support) ve oyun mekaniklerinde ciddi sıkıntı var. Bunlar için de rehber koyarsanız bence çok daha iyi olabilir. Mesela Ward neden önemlidir, ne zaman ofansif ne zaman defansif wardlamaya geçmeli vs vs gibi konuları da barındırırsanız daha yararlı olacağını düşünmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

lolking.net sitesinin rehber bölümüne bir göz atın derim.

+1 orasıda yeni açıldı lolkingi takip ediyorum baya, orası çok güzel olmuş. Rehber yapmasıda okumasıda eğlenceli olmuş.
  • Sitenin sağında veya solunda biyere yerleştirilmiş , sürekli online bi bayan streamer. Hadi saklamayın bunu hepiniz istiyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheGeezer

Sadece hero rehberleri ile kalmayın. Türk oyuncularda belirli roller(özellikle support) ve oyun mekaniklerinde ciddi sıkıntı var. Bunlar için de rehber koyarsanız bence çok daha iyi olabilir. Mesela Ward neden önemlidir, ne zaman ofansif ne zaman defansif wardlamaya geçmeli vs vs gibi konuları da barındırırsanız daha yararlı olacağını düşünmekteyim.

Bu konuyu düşündük. Şampiyon rehberleri haricinde çeşitli rehberler de oluşturulabilecek. Bunun için altyapı hazırlandı.

quote:

Orijinalden alıntı: Xenshard*

Sitenin sağında veya solunda biyere yerleştirilmiş , sürekli online bi bayan streamer. Hadi saklamayın bunu hepiniz istiyorsunuz.

Sitenin anasayfasında sadece Türk streamerlerin streamları bulunacak ve streamlar sitemiz üzerinden izlenebilecek. Bunun altyapısı da hazır. own3d.tv kapandığı için sadece twitch.tv desteği vermekteyiz.
    Yapmanız gereken profilim sayfanıza giderek twitch.tv streamınızın linkini girmek. Ondan sonra sistem otomatik olarak sizin streamlarınızı anasayfaya çıkaracak. (İzleyici sayısına göre)

quote:

Orijinalden alıntı: russell26

600 elo adam build yazsa ne olacak.profesyonel oyuncuların buildlerini alın solomidden mobafireden lolprodan.guide ları da türkçe ye çevirin anlamayın için daha başarılı bir site olur.

Türkiye sunucusunda oynayan profesyonel oyuncuların buildleri yukarıda gösterdiğim resimdeki gibi kırmızı şekilde çıkacak. Ayrıca Team Sobafire üyeleride kendi ana rollerine uygun rehberler oluşturacak.
    Diğer oyuncuların buildlerinde ise oylama sistemi var. Eğer kötü bir build görürseniz eksi oy kullanırsınız ve o build hep aşağılarda çıkar.

Birde buildlere moderatör onayı ekledik. Aşırı derecede kötü yapılmış ve metaya uymayan buildler silinecek/troll build sınıfına girecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSF Aristona -- 3 Şubat 2013; 13:39:50 >

• Çok fazla reklam olmasın öle sağda solda her yerde. Buildleri diğerleri oylayabilsin. Evet streamler videolar falan ekleyin daha iyi olur birde siteyi geliştirmek adına büyük sitelerden her champ için en iyi buildi alın türkçeye çevirinki giren sayınız artsın sonra sonra diğer buildleri millet yazar oylar böyle böyle gelişirsiniz. güzel fizz buildiniz yoksa hemen yazabilirim bile bi tane hastanedeyim zaman geçmiyor bari ona uğraşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

Çok fazla reklam olmasın öle sağda solda her yerde. Buildleri diğerleri oylayabilsin. Evet streamler videolar falan ekleyin daha iyi olur birde siteyi geliştirmek adına büyük sitelerden her champ için en iyi buildi alın türkçeye çevirinki giren sayınız artsın sonra sonra diğer buildleri millet yazar oylar böyle böyle gelişirsiniz. güzel fizz buildiniz yoksa hemen yazabilirim bile bi tane hastanedeyim zaman geçmiyor bari ona uğraşırım.

Sponsorların logoları dışında herhangi bir reklam almayı düşünmüyoruz.
    Site daha güncellenmedi, eski haliyle duruyor. Sezon 2 verileri var. Sezon 3 yamasını ekledikten sonra build oluşturmanız daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

lolrehber.com'da olabilir tam hatırlamıyorum da adamın teki afedersiniz "lee sin adamın amına koyar" diye konu açıp %90 küsür puan almıştı :O

• quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

quote:

Orijinalden alıntı: SaiTJerome

lolrehber.com'da olabilir tam hatırlamıyorum da adamın teki afedersiniz "lee sin adamın amına koyar" diye konu açıp %90 küsür puan almıştı :O

Töbe bismillah forum la burası bari kısaltma yapıp yazsaydın mübarek
  • ciddi olarak söylüyorum eskisi çok daha iyiymiş. troll face'in sitede o şekilde ne işi var allah aşkına. tasarımlarınız çok kötü daha profesyonel bir şeyler bulun. o pro oyuncu yazısı sitemynet günlerini hatırlattı bana. o derece kötü.

ve arkadaşların dediği gibi taktik rehberi-makaleleri gibisinden bi yer daha açın. ne biliyim support nasıl oynanır. genel olarak meta. jungler ne yapmalıdır. solo top neye dikkat etmelidir falan gibi.
  • görsel acıdan yardımcı olabilirim buton menü vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

ciddi olarak söylüyorum eskisi çok daha iyiymiş. troll face'in sitede o şekilde ne işi var allah aşkına. tasarımlarınız çok kötü daha profesyonel bir şeyler bulun. o pro oyuncu yazısı sitemynet günlerini hatırlattı bana. o derece kötü.

ve arkadaşların dediği gibi taktik rehberi-makaleleri gibisinden bi yer daha açın. ne biliyim support nasıl oynanır. genel olarak meta. jungler ne yapmalıdır. solo top neye dikkat etmelidir falan gibi.

Arkaplan için tasarımı bozmayacak bir font seçmek istedik. Kullandığımız font tondo. Eğer bildiğiniz güzel bir font varsa onu kullanabiliriz ama arkaplana transparan şekilde o yazıyı geçirmek ve üzerindeki yazıyı bozdurmamak için baya bir uğraştık.

Taktik/rehber konusu zaten yapıldı. Tüm eklentilerin bitmesini bekliyoruz ana siteye geçirmek için.

quote:

Orijinalden alıntı: bikaztr

görsel acıdan yardımcı olabilirim buton menü vs.

CSS3 ve HTML5 konusunda bilgiliyseniz özel mesaj bırakabilirsiniz. Değişmesi gereken bazı bölümler var.

Bu arada bir güncelleme daha paylaşayım sizinle. :)

Eski kayıt sayfası. Herhangi bir özellik yok. Ajax desteği/modal desteği vb. hiçbirşey yoktu

Yeni kayıt sayfası ise çok daha şık bir tasarıma sahip ve eskisine göre 5 kat daha hızlı çalışıyor. :)

Ayrıca önemli bir not:
    Türk streamer arkadaşlar site açılmadan stream linklerini bana bildirirlerse streamer olarak kaydedeceğim. Streamer olan oyuncular stream yaptıkları zaman otomatik olarak Sobafire anasayfasına ve Stream İzleme bölümüne çıkacaklar. Şuan sadece twitch.tv desteği veriyoruz ve sobafire üzerinde video izlemek twitch.tv'ye göre çok daha kolay ve çok daha hızlı. :) (Streamler milisaniyeler içinde değişiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSF Aristona -- 4 Şubat 2013; 16:13:16 >

• Ben size bir soru sorayim gerisi sizin zeka ve yteneginize kalsin.

Zaten olan birseyi tekrar yapmanin anlami nedir ?

(ipucu: own3d ) Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolz 1 3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.