Şimdi Ara

Social Fixer tavsiye olunur...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Social Fixer, 1 hafta önce nette takılırken rastlamış olduğum bir facebook eklentisi. Facebook'u kişiselleştirme adına gerçekten işe yarar bir uygulama. Arkadaşlarınızdan kimler hesabını dondurmuş kimler sizi silmiş gösteriyor. Uygulama internet tarayıcılarının bir eklentisi gibi çalışıyor. Güncel hemen hemen tüm tarayıcılarla uyumlu. Ben firefox ile kullanıyorum. Eklenti ingilizce ve birkaç yabancı dilde. Facebook ile ilgili sorunları olanlara yardımcı olabileceği kanaatindeyim. Tavsiye olunur

• quote:

Orijinalden alıntı: camo

Social Fixer, 1 hafta önce nette takılırken rastlamış olduğum bir facebook eklentisi. Facebook'u kişiselleştirme adına gerçekten işe yarar bir uygulama. Arkadaşlarınızdan kimler hesabını dondurmuş kimler sizi silmiş gösteriyor. Uygulama internet tarayıcılarının bir eklentisi gibi çalışıyor. Güncel hemen hemen tüm tarayıcılarla uyumlu. Ben firefox ile kullanıyorum. Eklenti ingilizce ve birkaç yabancı dilde. Facebook ile ilgili sorunları olanlara yardımcı olabileceği kanaatindeyim. Tavsiye olunur

nasıl kullanılıyo? ingilizce olduğu için kullanamadım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.