Şimdi Ara

şoförlük mülakatı uygulama sınavı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, marmara üniversitesinde maliye 2. sınıf öğrencisiyim bu sene kpssye zevkine girmiştim, iyi bir puan aldım. Bölümümü çok sevdiğim söylenemez iş durumuda ortada işte bu nedenlerden dolayı İstanbulda bir adliyenin kadrolu şoför alımı ilanına başvurdum 4 kişi alacaklar ben 3. sıradayım kpss puanında bu haftada mülakat var mülakatta uygulama sınavıda varmış transit kullanacakmışız. 18 yaşımdan beri sürücü belgem var yaklaşık 3 yıllık ama daha önce hiç transit gibi araç kullanmadım traktör ve b sınıfı otomobil kullandım.Soruma gelecek olursak bu minübüsleri kullanırken nelere dikkat etmek gerekir, püf notaları var mıdır cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• up
  • Mülakat = Torpil çok heveslenme.
    transit gibi araçlarda aynalar çok önemlidir, araca hakim olmak en önemlisi, önceden pratik yapma şansınız varsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymetu

Mülakat = Torpil çok heveslenme.
    transit gibi araçlarda aynalar çok önemlidir, araca hakim olmak en önemlisi, önceden pratik yapma şansınız varsa iyi olur

aynen dediğiniz gibi oldu 93 puan alan adama 60 72 alana 100 verdiler.
  • KPSS'den 93 alan adam aracı kötü kullanmış, 72 alan adam iyi kullanmış olabilir mi?
    Ayrıca 93 alan adam mülakat anında sorulan sorulara panik halinde cevap vermiş,
    72 Alan adam net ve sakin bir şekilde cevap vermiş olabilir mi?
  • O tür araçların görüş hakimiyeti daha kolay daha rahat kullanılıyor panik yapma rahat ol hiçbir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

KPSS'den 93 alan adam aracı kötü kullanmış, 72 alan adam iyi kullanmış olabilir mi?
    Ayrıca 93 alan adam mülakat anında sorulan sorulara panik halinde cevap vermiş,
    72 Alan adam net ve sakin bir şekilde cevap vermiş olabilir mi?

uygulama puanımda sıkıntı yok mülakat sorularında da 2 soru sordular ikisini de sakin bir şekilde cevap vererek bildim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edebiyat sorumluluk sınavı
    7 ay önce açıldı
    Kpss öğretmenlik sınavı
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.