Şimdi Ara

Soğutma sorunu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar normalde bütün parçaları 30 - 55 derece arası oyuna girince 70'leri görüyor.Ayrıca mavi ekran verip resetleniyor.Normal internette veya
    film izlerken hiçbir sorun yok.Oyuna girince 5-6 dakika anca oynuyorum.Dediğim gibi 6-7 saat açık oyun oynamadan takılıyorum hiç bir sorun yok.Su soğutma sorunumu çözermi çözerse fiyat/performans şeklinde bir öneriniz varmı ? Ram'lerde çok ısınıyor ekran kartım 1 aylık felan.Şimdiden teşekkürler...

• Mavi ekran verdiği zaman ekranın fotoğrafını çek orda bir kod olması lazım.Hata kodu.Kod ile bilgisayarın ne ile ilgili hata verdiğini anlarız.
  • 0x00000007E adında bir şey yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IronCable -- 20 Ağustos 2012; 4:53:09 >
  • Bıosunuzu resetleyın.
    http://www.tacktech.com/display.cfm?ttid=287 buradan yada baska sıtelerın HDD nızın testını gerçekleştirin.
    Eğer sorununuz duzelmezse Termal macun deneyın.buda sonuc vermezse format atıp suruculerınızı guncelleyın.
    sorununuz drıver yada hdd ıle ılgılı gıbıme gelıyor.
    saygılarla.
  • 3-4 kere format attım düzelmedi.Driverlar güncel ilk geldiğinde böyle bir sorun yoktu.Sonradan oldu. HDD'ye bakacağım ama sıcaklıktan olduğunu düşünüyorum.Bugün 1 saate yakın oynadım sorunsuz sonra tekrar oldu.Arada sırada veriyor.
  • HDD'de tek bir sorun yok.Program ile baktım.
  • Yardım lazım arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuma bak belki yardımcı olur

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=64814309
  • Güç sınırlaması koysana oyunda kasar ama ısınmaz.
  • kardeşım Termal macun dene saglam bı macun dene.
    bıousunuda resetle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byturkuaz

kardeşım Termal macun dene saglam bı macun dene.
    bıousunuda resetle.

Sorunu sanırım buldum.Ramlerle ilgili 4x1 şeklinde slotları değiştirmeyi deneyeceğim.Macun alıcam.Güç sınırlamasınada bakıcam.
  • firebal.nette kampanya var yuzde 30 bayram kampanyası gece 12 ye kadar. ordan alabılırsın macun.
  • Sorunu çözüldü nasıl oldu bilmiyorum ama artık oyunlarada mavi ekran almıyorum.Umarım bir daha da almam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.