Şimdi Ara

Soğutucudan ümidi kesmeli miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben artık bıktım yeter yani ne yapıcam bilmiyorum. Şöyle ki benim sorunum ısınma sorunu, hemen git soğutucu al falan demeyin boşuna öyle böyle değil. Soğutucum var ama 20 liralık bişey pek iyi değil plastik. Zaten tek yaptığı bilgisiayarın kapanmasını önlemek(ısı kaynaklı kapanma). Serbest durumdayken 70 derece, Oyun oynarken 95 derece. Oynadığım oyunda World of Tanks yani sistemimi zorlamıyor. Her oyunda kasıyor en düşük ayarlarda oyunlar(LoL,WoT,Gmod) hep 20-30 fps. Laptop'un garantisi dolmadı bu nedenle içini açmak istemiyorum. 1 yıllık bu arada. Garantiye götürmek istemiyorum 1 ay bekleticekler. Her Neyse sistemim;

Acer V3-571G
    İşlemci: Intel Core i5-3230m 2.6ghz Turbo Boost ile 3.20ghz
    Ekran kartı: Nvidia GeForce GT 730M | 4gb Birde ggdr3(ggdr diye yazılıyordu sanırım)
    RAM: 12GB DDR3
    Harddisk: 1TB Toshiba 5400rpm

Mesela yani soğutucu alsam düzgün bir tane(zalman) çözüm olurmu ?
    Ha soğutucu çözüm değil kardeşim sen aç şu laptobun içini, Termal macun zımbırtısını falan temizle yenile fanını temizle mi dersiniz ?

Oyunlarda ilk beş dakika;

5 dakika sonra;

Oyun kasıyor oynayamıyorum dediğimde 'Bi git noob' cevabını alınca;

Yardım edin...

• Cevap yokmu :( yapmayın... Yazı yazarken terliyorum. Bu arada birkaç ekleme yapayım, Youtube'a Acer V3-571G yazarsanız Bf3 oynayanları görürsünüz hiç kasmadan oynuyorlar. Ben Bf3 almaya cesaret edemiyorum. Başka yöntemler ararken WoT'in tek işlemci kullandığını öğrendim. Arkadaşın dediği gibi yaptım ama sonuç aynı kasmaya başlamayı 5dk. geciktiriyor sadece

Yardımlarınızı, yorumlarınızı, önerilerinizi, düşüncelerinizi İletin Bekliyorum...
  • servise yolla termal macun değişsinler
    veya tornavidanın ucuna ince bez sar vidalar aşınmasın termal macunu değiş kim anlayacak
  • 730M öyle kötü bir kart değil wot lol gibi oyunları lowda oynayasınız sizin sorununuz macun sorunu belli garanti dahilinde ise yetkili servise bakım adı altında yollayın ısı şikayetim var macun ve temizlik isteyin para alırsalar 15-20 tl birşey alırlar
  • Laptopların hepsinde bu sorun olur. 2 sene felan kullandıktan sonra laptopun içindeki soğutucu ızgaralarının içini toz kaplar ve tıkanma yapar. Buda hava sirkülasyonunu bozup soğutmayı önler. Eğer bilgisayardan anlıyorsan içini aç, soğutucuyu çıkart ve ızgaralarının içindeki tozları temizle. Bunu yaptıktan sonra sorun %100 hallolacaktır. Ama yapamayacaksan bir bilgisayarcıya ver o temizlesin. DİKKAT=Eğer yapamayacaksan hiç karışma derim direk servise veya bılgisayarcıya ver. Laptop sökmek her yiğidi harcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sleep-_- -- 28 Temmuz 2014; 10:31:25 >
  • quote:

bnym97

Bencede kötü bir kart değil arkadaşım 710M ile bf3 oynuyor.
    Şu an garanti kapsamında söylediğiniz gibi garantiye götürücem sanırım.

quote:

Sleep-_-

Bana kalırsada öyle değil. Zaten benim laptop'um alt tarafından açılmıyor yani altından vidaları söktüğünüzde laptop'un klavyesi ve touch pad'i gevşiyor. Pek o işlere girmek istemiyorum.

Cevaplarınız için teşekkürler, İyi forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.