Şimdi Ara

Çadırda Yaşayabilir miyim Emekli Olasıya Kadar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çadırda Yaşayabilir miyim Emekli Olasıya Kadar?

Fotoğraf temsilidir.

Çadırda 10-20 yıl boyunca yaşamak nasıl olur? Evdeki eşyalarımın hepsini satsam kıyafetlerim ve birkaç eşya haricinde, işe giderken çadırı vs. söküp yanımda taşısam, iş çıkışında istediğim parka veya bölgeye çadırı kursam, fitness salonuna üyelik ile duş sorunumu halletsem, kıyafet yıkamasını kuru temizlemede halletsem, nasıl olur? 

Kirada oturduğum ev satıldı, yeni ev sahibim diyor ki oğlum için satın aldım, eve tebligat göndertmiş, itiraz edecem fakat en fazla 1 yıl daha bu evdeyim büyük ihtimal, kiralık dairelere bakıyorum fiyatları en ucuzu asgari ücret zaten, asgari ücreti kiraya versem ben ne yeyip içecem, faturaları nasıl ödeyecem, böyle ücret mi olur. Çadırda yaşamak fikri ağır basıyor...

• neredeyse her yerde çadır kurmak yasak. kamp alanları pansiyon ile aynı fiyatı istiyor tek çadır için.

biz arkadaşla bi keresinde geze geze çadır kuralım dedik. baktık ki kamp alanları ateş pahası, gece hava kararınca plajlarda çadır kurduk ve sabah erkenden topladık. otomobil olduğu için sivil gezdik gün içinde ama otomobil yoksa eşyaları nereye bırakacaksın. hatta Cunda adasında ormanın içine sürüp kimsenin olmadığı yerde çadır kurduk. sadece 5 gün kadar yaptık ve bi keresinde köy kenarında çadır kurduğumuz gece köpekler saldırdı ama sadece çadırların etrafında havayıp döndüler, şükür ki girmeye çalışmadılar ama çok korktum.

çadır demek sokakta yatmak demektir. kamp alanı demek neredeyse hiçbir hizmet almadan (çoğu kamp alanında sıcak su bile yok hatta sabun yok tuvaletlerde) ateş pahası para ödemek demektir.

kısacası çadır çözüm değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye'yi yıllarca sürecek bi barınma krizi bekliyor. ABD'deki gibi homeless'lar çıkacak ortaya.

şimdiden Karavan'lara hayvan gibi park ücreti almaya başladılar her yerde çünkü karavan yaygınlaşıyor.

tiny house'dan sonra da çadır yaygınlaşacak. çünkü çözüm yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.