Şimdi Ara

Soğutucuya ek fan yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende cooler master dizüstü soğutucusu var güzel soğutuyor ama fazla üflemiyor. Ben buna eski bilgisayar kasasından fan çıkarıp ışıklarından birinin kablosunu çıkarıp takabilirmiyim. Eğer takarsam ana pervanin devirinde düşüş olurmu? ya da fan takmıyıp 4 tane ışığı söküp kullansam fanda bir artış olurmu?
    http://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-nbn-5228-gp-johnlone-12---15.4-notebook-sogutucu-%282-port-usb%29/productdetails.aspx?I_ID=41581

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirci447 -- 13 Haziran 2011; 12:52:44 >

• Güzel soğutuyorsa fazla üflemesine ne gerek var? Yine de takviye yapmak isteniyorsa daha güçlü bir fanla değiştirin.
  • tabiki doğru söylüyorsun bende hp dv6 var ve oyunlarda nette falan aşırı ısınıyo soğutucu bile fayda etmiyo onun için istiyorum daha fazla üflemesini
  • yok mu bi yardım edecek akıl verecek?
  • Işıklardan kastın ne ? Led takabilirsin ama bence uğraşmana değmez diyorsanki bilgi edinmek için eyvallah uğraşabilirsin ucuz notebook fanları var aslında lg'nin çok kapsamlı soğutucuları da var ama biraz pahalı olabilir buraya bir bakhttp://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?categoryID=106859
    ama diyosan ki bana soğutucu yetmiyor o zaman buradan klima taktırabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenstate -- 14 Haziran 2011; 16:08:17 >

• aksine ışıkları çıkarmak istiyorum
    4 tane ışığı var soğutucunun çıkarsam acaba fanın hızlanmasına katkıda bulunur mu?
  • Gelen akım sabit 12yse ledlerı cıkarsanda yıne aynı gelır fazla akım gelıyor dıye hızlı donmesın kayidesi yok zannedersem soğutucuyuda havadan aşırı etkilenen biryerde kullanıyorsun masa da kullanırsan senin için daha iyi olacaktır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son bir soum daha olacak (biraz fazla olacak ama :D)
    ana fanın yanına eski bilgisayar kasasının fanını taksam ana fanın dönme hızını avaşlatırmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.