Bildirim
Sohbet Edemiyorum. YARDIM :(
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kitapla degil de ortamlara gir kardes kendi cabanla kaynasmaya calis anca oyle acilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mal gibi kalıyorum hocam işte sorun orda. susuyorum -
İçinden ne geliyorsa söyle işte çekinme. Bunun kitapla alakası yok bence. Utanma söyle herşeyi
quote:
Orijinalden alıntı: Muhafız-
İçinden ne geliyorsa söyle işte çekinme. Bunun kitapla alakası yok bence. Utanma söyle herşeyi
''Utanma söyle herşeyi''
yav he he -
quote:
Orijinalden alıntı: KartPostal7
mal gibi kalıyorum hocam işte sorun orda. susuyorum
La mal gibi kalmaman icin gir ortamlara diyom kendim den ornek verim okulun ilk zamanlari hic konusmam hoca soru sorarsa anca ama sonra gidip ben konusuyorum iclerine giriyorum sen gitmeden sana gelmezler yani konusmalara dahil ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranus_97 -- 28 Eylül 2016; 18:41:36 >
quote:
Orijinalden alıntı: -İstanbullu-
quote:
Orijinalden alıntı: Muhafız-
''Utanma söyle herşeyi''
yav he he
Niye haksız mıyım
Evet, haksızsın. Öyle adamlar anca kekolar arasında barinabilir. Bi seviyesi olmalı insanın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kendine güvenin yok kitapla olacak iş değil seni kendini kötü hissettirecek insanların yanında neden onlara yaranmaya çalışıyorsun birde, sevdiğin insanlarla birlikte ol o zaman konusacaksın -
quote:
Orijinalden alıntı: HerGiyotineBurnunuSokma
Evet, haksızsın. Öyle adamlar anca kekolar arasında barinabilir. Bi seviyesi olmalı insanın.
Tamam hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X