Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Celtic

bi allahın kulu uğramaz mı buraya ya herkes mi tatilde bi soru sorduk havada kaldı..

filmi izlemedim ama imdb düşük puan vermiş bu filme : 5.9

http://www.imdb.com/title/tt0441761/
  • ben filmi indiriyorum yorumumu da kendim yapacam
  • 3 kaynaktan 3 kb ortalamayla çekiyorum başıma bela oldu bu film %86.2'de şu an
    neyse, hep hayalini kurduğum Yüzüklerin Efendisi serisinin kırpılmamış versiyonlarını peşpeşe izleme fantezisini bugün gerçekleştirmeyi planlıyorum 21:00 gibi başlayacam inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 22 Temmuz 2008; 22:26:34 >
  • @Celtic uzatılmış sahnelerle her film nerdeyse 4 saati buluyor dayanabilirsen seni ayakta alkışlayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

@Celtic uzatılmış sahnelerle her film nerdeyse 4 saati buluyor dayanabilirsen seni ayakta alkışlayacağım

filmler elimde hocam biliyorum ama değer Y.E.'ne
  • dostlar merhaba bir kitap alacağım donanımhaber ailesine danışayım dedim olasılıksız(improbable) kitabını okuyanınız var mı
  • quote:

ben filmi indiriyorum yorumumu da kendim yapacam

demin izledim filmi, 1.5 saat uyumaktansa ortadoğunun insanlarının(yahudi,müslüman,hıristiyan) günlük yaşamlarını, geçim dertlerini belki aile sorunlarını barındıran bir kesit izlemek beni rahatsız etmedi ama yalan söylemeyeyim hiç tadı tuzu olmayan bir filmdi, yavandı. ama boşverin filmi Natalie Portman'a takıldım ben çok güzel bir bayan zaten bunu farketmişler ki habire yüzünü zoomladılar

• valla bitek ben yazıyorum sonrada üst üste yazınca post kasıyo filan dicekler die tırsıyorum.
  • o zaman ben en çok post kasan adamım baksanıza 10 mesajın 5i bana ait
  • Şu staj yüzünden filmlere uzak kaldım...Stajım bitince paso film izlerim artık.
  • eeğe biraz post kasalım baylar ve varsa bayanlar başlık sinema-müzik-kitap çerçevesinde post kasmamıza izin veriyor
    ben derim ki Waking Life'ı izleyin ve dumur olun
  • quote:

eeğe biraz post kasalım baylar ve varsa bayanlar başlık sinema-müzik-kitap çerçevesinde post kasmamıza izin veriyor

Geçmiş olsun kardeşim. Sebep olduysak affola
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

eeğe biraz post kasalım baylar ve varsa bayanlar başlık sinema-müzik-kitap çerçevesinde post kasmamıza izin veriyor

Geçmiş olsun kardeşim. Sebep olduysak affola

yok hocam forumdan başka bir arkadaş yazmıştı, Zeitgeist: The Movie-The Man From Earth-Waking life üçlüsü izlenmeli gibisinden ben de öyle izledim sonra arama yapınca senin açmış olduğun topicle karşılaştım

• quote:

valla geçen gün indirdim ama daha izleyemeden bilgisayar göçtü.5-6 film ve coupling dizisinin 4 sezonu birden uçtu gitti şu anda filmleri tekrar indiriyorum ama coupling'i nasıl indirecem kara kara düşünüyorum.
  • uuğğ kötü olmuş geçmiş olsun
    bişey soracam There Will Be Blood dublajlı izlenir mi?
  • quote:

uuğğ kötü olmuş geçmiş olsun

Kesinlikle hayır. O filmi seyrederken Daniel-Day Lewis'in sesini duyman gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addar -- 28 Temmuz 2008; 13:53:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

quote:

Kesinlikle hayır. O ffilmi seyrederken Daniel-Day Lewis'in sesini duyman gerek.

tamam, şu anda altın torrent olduğu için cezbetti ama neyse
  • quote:

sağol teşekkürler.t@'ya takılıyorsun sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

quote:

sağol teşekkürler.t@'ya takılıyorsun sanırım

şey o @t oldu ama ratiom fena bi durumda her an atılabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 27 Temmuz 2008; 19:21:21 >

• lan lanet olsun bu bombalara, şeytanın vücut bulduğu organizmalara, her şeyiyle kötülüğün kölesi olanlara!!!
    tam odamda her şeyden habersiz çok etkileyici bir film izleyip DH'de de öneriyim bu filmi düşüncesiyle oturma odasına girmiştim ki televizyonda canlı yayınlar, son dakikalar, şok, 13, ölü, bombalama, hain, saldırı, kopmuş, uzuvlar, ve gözlerdeki korku! güzel bir pazar gününün ardından hayatla bağı kesilen o insanlar , bir bebek, bir çocuk,,,,
    filmin adı The Savages
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.