Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birçok bölümün kendine has sohbet bölümü vardır. Burdada olmasındada bir sakınca yoktur umarım. Ufakta olsa buarada sohbet etmek ve tanışmak güzel olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 11 Mart 2008; 1:24:38 >

• güzel topic

herkese merhabalar
  • Fena olmaz hani haire yorum eleştriden sıkıldım. Burda beni tanıyan vardır tanımaya vardır.Uzun zamandır buradayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Fena olmaz hani haire yorum eleştriden sıkıldım. Burda beni tanıyan vardır tanımaya vardır.Uzun zamandır buradayım.

Evet bazen görüyorum seni. Ben genelde okurum burda çok sıkılmadıkça yorum yazmam.

Üni öğrenciyim. İmza herşeyi anlatıyo zaten..
  • Bütün sinema severlerin katılımıyla konu daha güzel olacaktır.

Evet ne konuşalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 9 Mart 2008; 21:23:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

Bütün sinema severlerin katılımıyla konu daha güzel olacaktır.

Evet ne konuşalım?

Birisi konu açsın, sohbete katılalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

quote:

Bütün sinema severlerin katılımıyla konu daha güzel olacaktır.

Evet ne konuşalım?

Birisi konu açsın, sohbete katılalım.

eee İşiniz, gücünüz, meşgaleniz nedir?

Burdan başlayalım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil Severler Sohbet Konusu.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üniversite bitti.Mayısa kadar buralardayım sonra askerim.Bu zaman zarfında 2 uğraşım var sinema ve futbol bu arada Beşiktaşlıyım.

Zaten ne konuşulacaksa bu başlık altına konuşalım başka bir taneye gerek yok.@tàlhà daha çok sinema bölümünden biliyorum.@stigmata_ sende Beşiktaşlısın sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 9 Mart 2008; 21:58:09 >
  • quote:

Üniversite bitti.Mayısa kadar buralardayım sonra askerim.Bu zaman zarfında 2 uğraşım var sinema ve futbol bu arada Beşiktaşlıyım.

Zaten ne konuşulacaksa bu başlık altına konuşalım başka bir taneye gerek yok.@tàlhà daha çok sinema bölümünden biliyorum.@stigmata_ sende Beşiktaşlısın sanırım.

Evet bende beşiktaşlıyım..

hadi bakalım. darısı bizimde mezuniyete..

• Üniversiteye yeni başladım.. Yaş 20.. Galatasaraylıyım.. Manero gibi uğraşlarım futbol, sinema bir de basketbol.. Ayrıca oyunlarla da ilgiliyim.
  • quote:

Üniversiteye yeni başladım.. Yaş 20.. Galatasaraylıyım.. Manero gibi uğraşlarım futbol, sinema bir de basketbol.. Ayrıca oyunlarla da ilgiliyim.

Senide futbol bölümünde görüyorum bazen..

Mesela deminki arada - uğur muhabbeti..
  • Sinema Müzik ve Kitap dısında her turlu seyden bahsettiniz

Lise Orencisiyim Lise 2'de okuyorum. Yakısıklıyım formumdayım uzun boylu sayılırım. Hobilerim; İnternet Bilgisayar Kitap okumak Film izlemek Müzik dinlemek. Yarısmacı Arkadaslara Basarılar DİLERİM!!

• quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Üniversiteye yeni başladım.. Yaş 20.. Galatasaraylıyım.. Manero gibi uğraşlarım futbol, sinema bir de basketbol.. Ayrıca oyunlarla da ilgiliyim.

Basketbol, sinema-müzik-kitap, WoW, Spor oyunları bölümünde de yazıyorum.

Konunun iyice dışına çıktık

• Yarışma ortamı olmuş resmen.. Mesela sonunu anlıyamadığımız sonradan meseleyi çaktığınız(bir nevi vodka etkisi diyelim) filmler nelerdir.?

Benim ki Citizen Kane..İzlemeyenler vardır diye neresini anlayamadığımı spoilere attım..

Mesela sondaki yanan şeyin adamın çocukluktan kalan kızağı olduğunu anlayamamıştım tabi onu anlmayınca kızağın neleri temsil ettiğini de anlayamamıştım

Bu arada bende Elektronik Mühendisi'yim..Bu sene mezun oldum yazın bitiminde askere gidecem gibi gözüküyor..Darısı tüm müh. adayı arkadaşlara..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 9 Mart 2008; 22:32:47 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Basketbol, sinema-müzik-kitap, WoW, Spor oyunları bölümünde de yazıyorum.

Konunun iyice dışına çıktık

Evet

Ya ben çok film seyretmiyorum ama izliceğim filmide önce burda eleştirilerine bakıyorum.. Güzel oluyo böyle..

• merhaba arkadaşlar.bende genelde sinema bölümüne takılıyorum.dediğiniz gibi burda da sohbet bölümü açılması güzel olmuş.
  • Peki sohbet edelim bari nedense sinema-Tv/Dizi-Kitap bölümü fazla aktif olmuor
  • Merhabalar herkese, iyi olmuş bu konu.

Burası DH'nin en sevdiğim bölümlerinden. 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Sinema-Müzik-Kitap, üçüyle de ilgileniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 10 Mart 2008; 0:06:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Peki sohbet edelim bari nedense sinema-Tv/Dizi-Kitap bölümü fazla aktif olmuor

Bence buranın atifliği daha güzel. Genelde az oluyo ama akıcı bir yoğunluk var yani paylaşım ve yorum çok oluyo. bende o noktada seviyorum burayı. Ayrıca yetişkin insanların çok olması ortamı daha bir gzel hale getiriyor tabi..

Herkes hoşgeldi buarada..
  • Ben de Beşiktaşlıyım şansa bak. Sinema ayrı biryer genellikle siyasi tartışmalardan uzak tarafsız yönüyle en çok dikkat çeken bölüm. Kolay kolay taraflı mesaj yazılmaz buralarda. Demirbaşlar zapotka,De-Niro ikiside görünürde yok ama.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.