Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bencede no country for old men in alması oscar için üzücü deaprted remake olmasını saymazsak oldukça sağlam bi filmdi onun oscar almasını yadırgamıyorum ama bu filmin alması gercekten absürd oldu hadi altın ayı yada cannes festivalinde filan alsa neyse diycem onlar bu tip filmleri seviyolar ama oscara gitmedi pek oscara aday olabilecek filmlerden biride american gangsterdi bi yandanda seviniyorum gerci sürekli mafya temalı filmlerede verilmez bi ödül zodiac da olabilirdi mesala ama easteern promise ı bile pek beğenmezemde belli başlı bi bütünlüğü vardı en azından filmin oda olablirdi ya neyse artık ingiliz hasta,breavehart,titanik,gladiatör gibi filmler nerde bunlar nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

bencede no country for old men in alması oscar için üzücü deaprted remake olmasını saymazsak oldukça sağlam bi filmdi onun oscar almasını yadırgamıyorum ama bu filmin alması gercekten absürd oldu hadi altın ayı yada cannes festivalinde filan alsa neyse diycem onlar bu tip filmleri seviyolar ama oscara gitmedi pek oscara aday olabilecek filmlerden biride american gangsterdi bi yandanda seviniyorum gerci sürekli mafya temalı filmlerede verilmez bi ödül zodiac da olabilirdi mesala ama easteern promise ı bile pek beğenmezemde belli başlı bi bütünlüğü vardı en azından filmin oda olablirdi ya neyse artık ingiliz hasta,breavehart,titanik,gladiatör gibi filmler nerde bunlar nerde

David Cronenberg'e bir güzellik yapılabilirdi Eastern Promises ile. Ki çok marjinal bir filmdi. Aynı şekilde American Gangster ve Zodiac. The Diving Bell And The Butterfly bile boş döndü. İyice anlamsız hale geldi Oscar. Dediğiniz gibi artık başyapıtlar pek gelmiyor. Çünkü sinemaya değil paraya hizmet eden materyalist akım herşeyin önüne geçti. Sürekli trash ve çerez filmler çıkıyor piyasaya. Ve gişe rekorları kırıyorlar. Şahsen yeni filmleri pek izlemiyorum. Sürekli eskileri izliyorum. Bela Tarr, Abbas Kiarostami, Jim Jarmusch yetiyor bana. He bu arada Transformers 2 ne zaman geliyor(!) ? :)

• ooo maşallah muhabbet koyu..
  • Ben bu akşam Anlat Bakalım'ı izleyecektim ama aklıma Galatasaray'ın tam o saatteki basketbol maçı geldi. Gece 2 deki tekrarları var diye duydum, doğru mudur ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oLoRiN82

Ben bu akşam Anlat Bakalım'ı izleyecektim ama aklıma Galatasaray'ın tam o saatteki basketbol maçı geldi. Gece 2 deki tekrarları var diye duydum, doğru mudur ?

Basket maçlarını bazen o takımın tvsi gece veriyo tekrarını ordanda takip edebilirsin yani.. GS tvyi
  • valla bu akşam liverpoolumun maçı var formamı giyip direk tv nin karşısına seside son ses açıcam ve bir üst turu kutlayacağım FOREVER LİVERPOOL
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Ben bu akşam Anlat Bakalım'ı izleyecektim ama aklıma Galatasaray'ın tam o saatteki basketbol maçı geldi. Gece 2 deki tekrarları var diye duydum, doğru mudur ?

Basket maçlarını bazen o takımın tvsi gece veriyo tekrarını ordanda takip edebilirsin yani.. GS tvyi

Yok filmin tekrarı var mı bu gece ? Canlı olarak basketbol maçını izlemeyi düşünüyorum da

• quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

valla bu akşam liverpoolumun maçı var formamı giyip direk tv nin karşısına seside son ses açıcam ve bir üst turu kutlayacağım FOREVER LİVERPOOL

Inter eleyecektir gibime geliyor, geçen maç Inter 10 kişi kalmadan önce gayet iyi mücadele ediyordu, yine de Liverpool elindeki avantajı korursa turu atlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: midnattsol

quote:

valla bu akşam liverpoolumun maçı var formamı giyip direk tv nin karşısına seside son ses açıcam ve bir üst turu kutlayacağım FOREVER LİVERPOOL

Inter eleyecektir gibime geliyor, geçen maç Inter 10 kişi kalmadan önce gayet iyi mücadele ediyordu, yine de Liverpool elindeki avantajı korursa turu atlar.

Hiç sanmıyorum hocam. 2-0 çok iyi bir skor ve Liverpool ŞL takımıdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

bencede no country for old men in alması oscar için üzücü deaprted remake olmasını saymazsak oldukça sağlam bi filmdi onun oscar almasını yadırgamıyorum ama bu filmin alması gercekten absürd oldu hadi altın ayı yada cannes festivalinde filan alsa neyse diycem onlar bu tip filmleri seviyolar ama oscara gitmedi pek oscara aday olabilecek filmlerden biride american gangsterdi bi yandanda seviniyorum gerci sürekli mafya temalı filmlerede verilmez bi ödül zodiac da olabilirdi mesala ama easteern promise ı bile pek beğenmezemde belli başlı bi bütünlüğü vardı en azından filmin oda olablirdi ya neyse artık ingiliz hasta,breavehart,titanik,gladiatör gibi filmler nerde bunlar nerde

David Cronenberg'e bir güzellik yapılabilirdi Eastern Promises ile. Ki çok marjinal bir filmdi. Aynı şekilde American Gangster ve Zodiac. The Diving Bell And The Butterfly bile boş döndü. İyice anlamsız hale geldi Oscar. Dediğiniz gibi artık başyapıtlar pek gelmiyor. Çünkü sinemaya değil paraya hizmet eden materyalist akım herşeyin önüne geçti. Sürekli trash ve çerez filmler çıkıyor piyasaya. Ve gişe rekorları kırıyorlar. Şahsen yeni filmleri pek izlemiyorum. Sürekli eskileri izliyorum. Bela Tarr, Abbas Kiarostami, Jim Jarmusch yetiyor bana. He bu arada Transformers 2 ne zaman geliyor(!) ? :)

Özellikle The Diving Bell And The Butterfly çekimlerine hayran kalmıştım çekimleri adamın sol gözünden yapmaları harikaydı o gözünü kapatınca ekranın kararması falan çok hoşuma gitmişti

• bence bu oscar ödülleri üzerine çok fazla kafa yormaya gerek yok.çünkü kim akademi üyelerine daha fazla hediye gönderirse kim reklamını daha iyi yaparsa sanki o ödülleri topluyormuş gibi oluyor.

özellikle martin scorsese olayı bile insanı oscar dan soğutmaya yeter bence.
  • quote:

quote:

quote:

Hep Milan'a eleniyorlardı bu sefer Inter'e elenirler gibime geliyor, benim için değişen bir şey yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

bence bu oscar ödülleri üzerine çok fazla kafa yormaya gerek yok.çünkü kim akademi üyelerine daha fazla hediye gönderirse kim reklamını daha iyi yaparsa sanki o ödülleri topluyormuş gibi oluyor.

özellikle martin scorsese olayı bile insanı oscar dan soğutmaya yeter bence.

bu sene bence gayet iyiydi.son birkaç yılda çok fazla reyting kaybetmişti ancak bu yıl bence iyi bir seramoni oldu.özellikle 11 eylül saldırılarından sonra çok hızlı bir şekilde ivme kaybetmeye başlamıştı.

tabiki eskilerin havası yoktu bu senede.ancak yinede geçmiş tarihlerdeki oscar ruhuna yakın bir tören oldu...
  • bi de scorsese'yi asla iyi bir yönetmen olarak görmemişimdir.tabi bende kim oluyorsam ehueheueheu :D:D sevmem ama ben scorsese'yi.babasınıda sevmezdim zaten :P

scorsese bırak bu işleri git muhasebeci falan ol diyim bi de tam olsun :D
  • quote:

quote:

quote:

aynen ölee biz şl ligi takımıyız ve 2-0 ın avantajını mutlaka koruyacağız + gollerde atabiliriz takımıma güveniyorum idda da oran iyiydi liverpoola verdim dedim atın ölümü arpadan olsun kaybedersek sevdiğimiz takımdan kaybedelim dedim ama ben yanılıcam ve bu maçı alıcazz

• quote:

Orjinalden alıntı: -genjuro-

bi de scorsese'yi asla iyi bir yönetmen olarak görmemişimdir.tabi bende kim oluyorsam ehueheueheu :D:D sevmem ama ben scorsese'yi.babasınıda sevmezdim zaten :P

sanırım akademi üyeleride uzun süre senin gibi düşündü

bu arada maç muhabbetine gelince tabi ki liverpool un büyük avantajı var ama inter in turu geçmesini istiyorum.
    ilginç bi not:inter ilk maçı 2 farklı kaybedip turu geçtiğinde (avrupa kupalarında) her zaman kupayı kazanmış (ben demiyorum istatistikler diyor ) yani turu geçerse şl kupası inter in demektir...

• quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

quote:

Orjinalden alıntı: -genjuro-

bi de scorsese'yi asla iyi bir yönetmen olarak görmemişimdir.tabi bende kim oluyorsam ehueheueheu :D:D sevmem ama ben scorsese'yi.babasınıda sevmezdim zaten :P

sanırım akademi üyeleride uzun süre senin gibi düşündü

bu arada maç muhabbetine gelince tabi ki liverpool un büyük avantajı var ama inter in turu geçmesini istiyorum.
    ilginç bi not:inter ilk maçı 2 farklı kaybedip turu geçtiğinde (avrupa kupalarında) her zaman kupayı kazanmış (ben demiyorum istatistikler diyor ) yani turu geçerse şl kupası inter in demektir...

" İstatistikler mini etek gibidir, herşeyi gösterirler ama asıl önemli olanı gizlerler. "

Sir Alex Ferguson - Manchester United Teknik Direktörü

• quote:

"İstatistikler mini etek gibidir, herşeyi gösterirler ama asıl önemli olanı gizlerler. "

Sir Alex Ferguson - Manchester United Teknik Direktörü

doğru söylemiş ferguson

"Hagi sana 40 metreden bir çakar; nereye koyacağını bilemezsin o istatistikleri"

Metin Türel
  • quote:

Filminde var tekrarı..
  • Bu maç Inter'in şüpheniz olmasın.

Gelirsek konuya evet Kelebek ve Dalgıç gerçekten yazık oldu en az bir ödül almalıydı olmadı Yabancı Oscar'ı gidebilirdi.Ama Scorsese konusunda bence Scorsese iyi bir yönetmen hatta baya iyi bir yönetmen filmleri insanı çeker nitelikte sonuçta kaç tane başyapıtın sahibi ama tutupta ThE Departed'la ödül alması beni sinirlendiren.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.