Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Senle de bir türlü uyuşmadı frekansımız kardeşim. Kitap söyledik olmadı. Film söyledik olmadı. Bundan sonra selamdan öteye geçmesin muhabbetimiz:))

Hocam sorma yaa.. ama inanıyorum bir alanda başarıcaz bu işi..

Tuttuğunuz takımlar bile uyuşmuyor. En iyisi tasavvuf üzerine konuşun. Veya haliç

• quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Senle de bir türlü uyuşmadı frekansımız kardeşim. Kitap söyledik olmadı. Film söyledik olmadı. Bundan sonra selamdan öteye geçmesin muhabbetimiz:))

Hocam sorma yaa.. ama inanıyorum bir alanda başarıcaz bu işi..

Tuttuğunuz takımlar bile uyuşmuyor. En iyisi tasavvuf üzerine konuşun. Veya haliç

Mazallah ordada uyuşmayız filan.. Yok yok illa ortak bi alan bulcaz De-Niroyla.

• Tasavvuf veya Haliç de buluşursunuz.
  • Haklısın pier, başka ortak nokta bulamayacağız gibi:)
    Tasavvuf demişken, tasavvuf-sinema ilişkisini irdeleyen şu kısa filmi izlemenizi isterim:)

• Merhaba arkadaşlar;

Gerçekten güzel bi başlık olmuş. 2004den beri DH üyesiyim. Ağırlıklı olarak Otomobil ve LPG Dönüşümü konularında gezinirim. Oralardan sıkıldıkça kendimi buralara atıyorum.

Bende bi sinema tutkunuyum. 500gb Extarnal Diskim neredeyse dolmak üzere.

Halen Torrent'ten ve Emule'den sömürmeye devam ediyorum Bu gidişle bi 500gb daha alıcam galiba.
    Dizi olarak LOST izliyorum.

İsyanbul'da ikamet etmekteyim, Kamuda memurum... Herkese selamlar
  • Aleyküm Selam hocam. Hoşgeldin.
  • Şahsen en sevdiğim yönetmen olan Andrei Tarkovsky'nin Nostalghia(Nostalji) filminin final sahnesini paylaşmak istiyorum sizinle. Gerçekten oldukça hüzünlü. Hele o müthiş replik asla ve asla unutulmuyor.

Deli bir adam size
    Kendinizden utanmanızı söylüyorsa
    Ne biçim bir dünyadır burası!

• baba senin yazdığın filmlerden CİTY OF GOD ı bulmuştum alıcaktım ama güzel değil dediler ama sen böle koyduysan araştıracağım bir kez daha

bu arada bende en çok burda takılıyorum sakarya ünisinde okuyorum makina bölümünde fanatik derecesinde galatasary ve liverpoolluyum nba ve tenis ilgi alanlarımdandır uydu konusunda da iyiyimdir prison break vazgeçilmezim bu forumu seviyorum yaa özellikle sinema ve uydu bölümlerini stigmataya tekrar teşekküler böle güzel konu açtığı için
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

baba senin yazdığın filmlerden CİTY OF GOD ı bulmuştum alıcaktım ama güzel değil dediler ama sen böle koyduysan araştıracağım bir kez daha

City Of God'a güzel değil diyen adamı Pele çarpar:)

Brezilya Sineması'nın baş tacıdır.

La Haine filmi ile benzerlik taşır.
  • Merhabalar öncelikle.. Forumda en çok takıldığım yer , Sinema-Müzik-Kitap .. Sonra Futbol , Pc Oyunları , Konu Dışı(ara sıra) takılırım. Hemen kısaca kendimi tanıtayım.17 yaşında , Lise 3 öğrencisiyim.Sinema ile çok ilgiliyimdir.Filmler hakkında yapılan yorumları okumaktan , haz alırım.Sinema gündemini elimden geldiği kadar takip etmeye çalışırım.Galatasaray'lıyım.Bunların dışında hobilerim ; müzik dinlemek , masa tenisi oynamak , kitap okumak .. Müzikte tür farketmez , Masa Tenisinde rakip farketmez :) , Kitap olarakta Roman ağırlıklı konusu iyi olan(bana göre) kitapları okumayı tercih ederim.Birazda forumun bu bölümünden bahsedeyim.Özellikle De-Niro hocamın yorumlarını okumayı severim.Sinema-Müzik-Kitap bölümünde De-Niro hocam gibi sinema kültürüne ulaşmış , bilgili kişilerden bir şeyler öğrenmeye çalışırım.Tv/Dizi olarak da Lost izliyorum.Lost Fan Clubta ise en çok OzgurOz hocamın yorumlarını ve teorilerini severim.Zaten kendine özel sitesi var.Her bölümde gözden kaçan sahneleri ve yorumlarını , görüşlerini oraya yazıyor.

Bu arada konu 3 sayfa olmuş.Konuyu yeni gördüm yoksa daha önce görsem erken tanıtırdım kendimi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 12 Mart 2008; 17:33:15 >

• quote:

quote:

baba senin yazdığın filmlerden CİTY OF GOD ı bulmuştum alıcaktım ama güzel değil dediler ama sen böle koyduysan araştıracağım bir kez daha

City of God bana göre sinema tarihinin yapıtaşlarından biridir seyretmeyen çok şey kaybeder

Zaten imdb de ilk 20de diye biliyorum mutlaka seyredin

• quote:

oo baba sen böle diyorsan yarın film elimde tekrar

ve elime ŞARK VAATLERİ filmi geçti divx alt yazılı film hakkında ne diyorsunuz ? baba sen ne diyosun?
  • quote:

ve elime ŞARK VAATLERİ filmi geçti divx alt yazılı film hakkında ne diyorsunuz ? baba sen ne diyosun?

Muazzam bir David Cronenberg filmi Şark Vaatleri. Özellikle Viggo Mortensen döktürüyor filmde. Bir insan ancak bu kadar karizmatik olabilir:) Müzikleri, vurucu sahneleri, oyunculukları, karanlık havası. Neyini anlatayım ki. İzle ve gör. Hamam ve berber sahnesine dikkat:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De-Niro -- 12 Mart 2008; 19:11:38 >
  • quote:

quote:

oo baba sen böle diyorsan yarın film elimde tekrar

Sauna sahnesine dikkat seyredince yuuhh diyceksin

• oo iyice meraklandım şimdi güzel yorumlar geliyor iyikide almışım
  • Bu "Hoşgeldin" banaydı galiba

Hoşbulduk sizleri tanıdığıma(!) (hala kendini fazla tanıtmış olmasanda)Teşekkür ederim.
    quote:

Aleyküm Selam hocam. Hoşgeldin.

Eklemiş olduğun Nostalghia çok etkiledi içime bir buhran çöktü hala müziğini dinliyorum hayran kaldım.
    Sayfayı kapatmadan sürekli replay yapıp duruyorum.
    Hemen bu filmi de emule'ye ekleyip ilk fırsatta izleyeyim.

Hmm bu arada Bende Beşiktaşlıyımmmm

Saygılar selamlar

• Topigi 4 gündür görüyorumda yazmak fırsat olmadı ben de buralara takılırım fırsat buldukça
    22 yaşındayım, üniversitedeyim elektronik ve haberleşme mühendisligi okuyorum, Fenerbahçeliyim.

Filmleri ayırt etmeden o anki ruh hâlime göre izlerim abimleyken aksiyon ve komedi filmleri izlerim, yalnızken daha sakin filmlere yönelirim.

Dizilerden Prison Break, My Name is Earl, Lost ve How I Met Your Mother ı takip ediyorum.

Son zamanlarda animelerle de ilgileniyorum Death Note, Samurai 7 gibi animeleri izledim.

Şimdilik bu kadar, memnun oldum.
  • @De-Niro
    La Haine dedin damardan girdin.O filmi çok kişi izlememiştir eminim ama o zamanda bile ilerisi görülmüş ve filmde sergilenmiş.Benim sevdiğim filmler arasındadır.
  • quote:

ve elime ŞARK VAATLERİ filmi geçti divx alt yazılı film hakkında ne diyorsunuz ?

sağlam film şok edici sahneler var
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@De-Niro
    La Haine dedin damardan girdin.O filmi çok kişi izlememiştir eminim ama o zamanda bile ilerisi görülmüş ve filmde sergilenmiş.Benim sevdiğim filmler arasındadır.

La Haine arka sokakları bu kadar realist şekilde gösteren ender filmlerden biridir hocam. City Of God sarıya boyanmış şeklidir. İkisini birbirinden ayırt etmem açıkçası. Ama City Of God'daki küçük çocukların performansını görünce ağzım açıkta kaldı. Hele o tabancayla oteli birbirine katan çocuk. Süperdi gerçekten. Ayrıca birkaç yıl önce Paris sokaklarını yakan gençleri görünce aklıma direk La Haine gelmişti:)
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.