Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: thall

Bu "Hoşgeldin" banaydı galiba

Hoşbulduk sizleri tanıdığıma(!) (hala kendini fazla tanıtmış olmasanda)Teşekkür ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Aleyküm Selam hocam. Hoşgeldin.

Eklemiş olduğun Nostalghia çok etkiledi içime bir buhran çöktü hala müziğini dinliyorum hayran kaldım.
    Sayfayı kapatmadan sürekli replay yapıp duruyorum.
    Hemen bu filmi de emule'ye ekleyip ilk fırsatta izleyeyim.

Hmm bu arada Bende Beşiktaşlıyımmmm

Saygılar selamlar

Hocam ben İstanbul Kasımpaşa'da oturuyorum. 25 yaşındayım. Sinema ve edebiyat ile çok yakından ilgiliyim. Ayrıca Galatasaraylıyım. Memleket Erzurum:)

Nostalghia konusuna gelirsek. Filmin orjinalinde final sahnesi o müziği barındırmıyordu hatırladığım kadarıyla. O müzik video yapan kişi tarafından entegre edilmiş sanırım videoya. Müziğin orjinali Farid Farjad'ın Robabeh Jan adlı eseridir. Kendisi dünyanın bir numaralı keman virtüözüdür. İran'lıdır. Ayrıca Nostalghia ağır bir filmdir. Öyle kolay hazmedilmez. Klasik bir Tarkovsky imgeselliği taşır. Umarım beğenirsin. Ayrıca aynı müzikle yapılmış bir Braveheart klibi mevcut. İstersen paylaşabilirim burada hocam. Saygılar bizden olsun.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@De-Niro
    La Haine dedin damardan girdin.O filmi çok kişi izlememiştir eminim ama o zamanda bile ilerisi görülmüş ve filmde sergilenmiş.Benim sevdiğim filmler arasındadır.

La Haine arka sokakları bu kadar realist şekilde gösteren ender filmlerden biridir hocam. City Of God sarıya boyanmış şeklidir. İkisini birbirinden ayırt etmem açıkçası. Ama City Of God'daki küçük çocukların performansını görünce ağzım açıkta kaldı. Hele o tabancayla oteli birbirine katan çocuk. Süperdi gerçekten. Ayrıca birkaç yıl önce Paris sokaklarını yakan gençleri görünce aklıma direk La Haine gelmişti:)

İşte o yüzden ileriyi gören film demiştim.Mükemmel filmdi.Yani film eski ama o geçtiğimiz yıllardaki olan olayları çook önceden yansıtan filmdi.City Of God ı da izledim.O da bunun kadar güzeldi.Bu tip filmleri seviyorum.Mesela bir de American History X var.Aynı şekilde o da bence güzel işlenmiş bir filmdi.
    Bu arada yaşlarımız ve tuttuğumuz takımlar aynıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 12 Mart 2008; 21:07:55 >

• quote:

quote:

quote:

@De-Niro
    La Haine dedin damardan girdin.O filmi çok kişi izlememiştir eminim ama o zamanda bile ilerisi görülmüş ve filmde sergilenmiş.Benim sevdiğim filmler arasındadır.

La Haine arka sokakları bu kadar realist şekilde gösteren ender filmlerden biridir hocam. City Of God sarıya boyanmış şeklidir. İkisini birbirinden ayırt etmem açıkçası. Ama City Of God'daki küçük çocukların performansını görünce ağzım açıkta kaldı. Hele o tabancayla oteli birbirine katan çocuk. Süperdi gerçekten. Ayrıca birkaç yıl önce Paris sokaklarını yakan gençleri görünce aklıma direk La Haine gelmişti:)

İşte o yüzden ileriyi gören film demiştim.Mükemmel filmdi.Yani film eski ama o geçtiğimiz yıllardaki olan olayları çook önceden yansıtan filmdi.City Of God ı da izledim.O da bunun kadar güzeldi.Bu tip filmleri seviyorum.Mesela bir de American History X var.Aynı şekilde o da bence güzel işlenmiş bir filmdi.
    Bu arada yaşlarımız ve tuttuğumuz takımlar aynıymış

O zaman izlemediysen şunu da bir izle hocam : This Is England.

• O filmi gördüm ama henüz indirip izlemedim.Hemen listeye ekliyorum.Sağol
  • bir Galatasaray li olarak ben de merhaba diyeyim
    forumda pek yazamasam da takıldığım bölüm Sinema - Müzik - Kitap...
    mühendislik öğrenci güruhundan bir insancıkım...
    orta 3 de lgs ye hazırlanırken sinemaya ilgim başladı diyebilirim..
    lisedeyken de filmleri önceden takip edip çok sevdiğim filmlere çıktığı günün ilk seansına gitme (bu arada okulu asma :) takıntım vardı
    Quentin Tarantino en sevdiğim yönetmen, aktörlerin aktörü Kevin Spacey favori aktörüm, Pulp Fiction da favori filmimdir...
    Stanley Kubrick çok sevdiğim bir yönetmen, 2001: Space Oddysey filmi de çok sevdiğim filmlerdendir..
    ...
    (bu böle gider :)
    şu sıralar çoğunlukla anime izliyorum, genellikle 20 dakika olduğu için yolda orda burda ayak üstü izleyebiliyorum
    konu da hayırlı & uğurlu olsun...

• @extra-ordinary

Hoşgeldiniz..

• Burda bir grup kurup İstanbul için özellikle, DH olarak sinemaya gidilse çok güzel olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

Burda bir grup kurup İstanbul için özellikle, DH olarak sinemaya gidilse çok güzel olurdu.

Valla bak fena fikir değil. Üzerinde düşünebiliriz..
  • Güzel fikir.Gnctrkcll olayından faydalanalım hatta.Hem herkes için uygun olur.Malum sinemalar pahalı.Daha fazla kişi faydalanmış olur bu şekilde.(tabi herkeste turkcell var mı bilemem.Bende yok ama arkadaşlarımda var mesela onlardan faydalanırım )
  • quote:

Güzel fikir.Gnctrkcll olayından faydalanalım hatta.Hem herkes için uygun olur.Malum sinemalar pahalı.Daha fazla kişi faydalanmış olur bu şekilde.(tabi herkeste turkcell var mı bilemem.Bende yok ama arkadaşlarımda var mesela onlardan faydalanırım )

Vizyona yeni giren filmleri izler hakkında görüşler bildiririz.. gnçtrkcll olayıda güzel olur. birçoğumuz istanbulda sanırsam..

Herkes ne der bu fikre?
  • Tabi hangi yakada olduğumuz da önemli.Ben anadolu yakasındayım mesela.
  • quote:

Tabi hangi yakada olduğumuz da önemli.Ben anadolu yakasındayım mesela.

Ben avrupa, Fatih..

Farketmez. Ortak yer ya taksim olur yada kadıköy.. Ama herkesin fikirin almak lazım..

• kıskandım bak şimdi abiler sizi ya uff.ben denizliliyim:)nese artık özel bir günde atlar gelirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 20burak1991

kıskandım bak şimdi abiler sizi ya uff.ben denizliliyim:)nese artık özel bir günde atlar gelirim.

Takma kafana. Senin için Kütahyada buluşuruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

kıskandım bak şimdi abiler sizi ya uff.ben denizliliyim:)nese artık özel bir günde atlar gelirim.

hadi ya.yaparmıyız?:)artık merakla beklediğimiz bir filme yaprız.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

hadi ya.yaparmıyız?:)artık merakla beklediğimiz bir filme yaprız.

De-Niro abine sor bakalım o yaparız derse yaparız senin için abicim..

• Bolu dağıda olabilir orta nokta
  • Güzel fikir arkadaşlar. İştirak edemeyecek olsam da toplanıp bir filme gidebilirsiniz hep beraber. Gelmeyeceğim ama filmi ben seçebilirim sizin için:)

Bu arada sinemaya gitmeyi seven arkadaşlarıma bir uyarı da bulunayım. Sakın ola Javier Bardem ismine kanıpta Love In The Time Of Cholera (Kolera Günlerinde Aşk) filmine gitmeyin. Javier Bardem mükemmel oynuyor kabul. No Country For Old Men'de oynayan psikopat katil bu adam mıymış demekten alıkoyamıyor insan kendisini. Birbirinize zıt iki karakteri bu kadar yakın zaman içinde bu kadar başarılı şekilde oynayabilen aktör sayısı çok azdır. Ama film tamamıyla boş bir film. Paranıza yazık. İndirip bakabilirsiniz merak ederseniz. Gerçi ben çoktan salladım çöplüğe:)
  • quote:

Güzel fikir arkadaşlar. İştirak edemeyecek olsam da toplanıp bir filme gidebilirsiniz hep beraber. Gelmeyeceğim ama filmi ben seçebilirim sizin için:)

Bu arada sinemaya gitmeyi seven arkadaşlarıma bir uyarı da bulunayım. Sakın ola Javier Bardem ismine kanıpta Love In The Time Of Cholera (Kolera Günlerinde Aşk) filmine gitmeyin. Javier Bardem mükemmel oynuyor kabul. No Country For Old Men'de oynayan psikopat katil bu adam mıymış demekten alıkoyamıyor insan kendisini. Birbirinize zıt iki karakteri bu kadar yakın zaman içinde bu kadar başarılı şekilde oynayabilen aktör sayısı çok azdır. Ama film tamamıyla boş bir film. Paranıza yazık. İndirip bakabilirsiniz merak ederseniz. Gerçi ben çoktan salladım çöplüğe:)

Hocam tamam tavsiye et ama öle sanatsal ağır filmler olmasın?

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bolu dağıda olabilir orta nokta

Pier sen ne diyosun bu sinema işine? Biraz daha kalabalık olduktan sonramı gidelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 14 Mart 2008; 14:26:52 >

• Agabeyler ve kardeşler attık bir kuyuya taş. Bence kaynaşma ilerlesin sonra böyle güzel şeyler olur tabiki . Bu bölümü sevdim bu topiğide.

Evet stigmata ne diyordun aga .Sen devam et
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.