Hayırlı olsun diyorum. Zapotka hocamın burada olması da beni ayrıca mutlu etti. Kendisi pek muhabbetimiz olmasa da çok sevip saygı duyduğum bir insan. O varken bana söz düşmez diyor ve talha hocama sorusunun cevabı için zapotka'ya başvurmasını öneriyorum:)
Saygılarımla.
Biraz geç farkettim. Kusura bakmayın... Güzel sözler için teşekkür ediyorum. Bilmukabele, De-Niro gibi forumda pek çok kıymetli arkadaşımız yazıyor. Son zamanlarda uzunuzadıya bakamasam da, fırsat buldukça takip ediyorum. Sinemayla aktif olarak ilgilenmiyorum, sadece izleyiciyim. Uzak doğu sinemasını ayrı bir seviyorum. Buna bağlı olarak son zamanlarda animelere de ayrı bir ilgi duymaya başladım. Death Note gibi kışkırtıcı bir serinin benim gibi yeni yeni ilgilenmeye başlayanlarda oldukça etkisi oldu sanırım. Anime forumu var biliyorum ama ayrıca bu bölümde ilgilenenlerden anime önerileri alabiliriz. :)
bende anime izlemeye başladım bi süredir... şu an için Full Metal Alchemist, Scholl Rumble, Death Note izledim, şimdi Cowboy Bebop izliyorum...
Death Note
quote:
Orjinalden alıntı: extra-ordinary
bende anime izlemeye başladım bi süredir... şu an için Full Metal Alchemist, Scholl Rumble, Death Note izledim, şimdi Cowboy Bebop izliyorum...
FMA, Death Note ve Bebop'ı izledim. Hepsi çok keyifliydi ama içlerinde favorim FMA. Şimdiye kadar izlediğim tüm animeler içerisinde ise Berserk. School Rumble ise henüz izlemedim, takip ettiğim kadaırla güzel yorumlar da yapılmış. Bir boşluk yaratmak lazım. :)
quote:
Orjinalden alıntı: zapotka
quote:
bende anime izlemeye başladım bi süredir... şu an için Full Metal Alchemist, School Rumble, Death Note izledim, şimdi Cowboy Bebop izliyorum...
FMA, Death Note ve Bebop'ı izledim. Hepsi çok keyifliydi ama içlerinde favorim FMA. Şimdiye kadar izlediğim tüm animeler içerisinde ise Berserk. School Rumble ise henüz izlemedim, takip ettiğim kadaırla güzel yorumlar da yapılmış. Bir boşluk yaratmak lazım. :)
FMA benim de favorimdir, Berserk ' in bikaç bölümünü indirdim, 200 küsür bölümlü bir manga olduğu için gözüm yemedi şimdilik... Bebop ta devam ediyorum, school rumble güzel başlıyor bitirmek için sabır gerekiyor =) o da izlemeye değer.
Selam millet..
Bugün bir kimya vizesine girdim ama kimin kime girdiği belli değil çok feci geçti..
quote:
quote:
quote:
bende anime izlemeye başladım bi süredir... şu an için Full Metal Alchemist, School Rumble, Death Note izledim, şimdi Cowboy Bebop izliyorum...
FMA benim de favorimdir, Berserk ' in bikaç bölümünü indirdim, 200 küsür bölümlü bir manga olduğu için gözüm yemedi şimdilik... Bebop ta devam ediyorum, school rumble güzel başlıyor bitirmek için sabır gerekiyor =) o da izlemeye değer.
zapotka hocam bi animeler kalmıştı senden çekmediği onlarada bulaştın artık ben anime dizi çok az izledim ama Miyazaki ustamız dururken o ve onun büyülü ve ruhlu animeleri bir başka tam bir Miyazaki hayranıyımdır.Nerde onun yaptığı bir anime varsa izlerim yeni projesinide dört gözle bekliyorum.
Miyazaki'nin animelerine bir türlü ısınamadım bayıyor desem yeridir
eee millet nezaman gidiyoz sinemaya?
@zapotka; Hellsing, Naruto ve Basilisk'i önerebilirim eğer izlemediysen..
quote:
Orjinalden alıntı: .Alp.
Teşekkürler, Hellsing'i izlemiştim, Basilik'i MTV'den takip ediyorum. Naruto uzun bir seri başlayıp başlamamakta şimdilik kararsızım. Üstelik muadili Bleach'i takip ediyorum. Bakalım, şimdilk yeni olarak anime filmleri izlemeye çalışıyorum.
quote:
quote:
Teşekkürler, Hellsing'i izlemiştim, Basilik'i MTV'den takip ediyorum. Naruto uzun bir seri başlayıp başlamamakta şimdilik kararsızım. Üstelik muadili Bleach'i takip ediyorum. Bakalım, şimdilk yeni olarak anime filmleri izlemeye çalışıyorum.
Naruto'ya inat ettim başlayacağım diye.Ya 200'den fazla 5 sezonunu bulmuştum 20 gb falan tırstım.İleriki günlerde belki.
quote:
Orjinalden alıntı: tàlhà
quote:
quote:
Naruto'ya inat ettim başlayacağım diye.Ya 200'den fazla 5 sezonunu bulmuştum 20 gb falan tırstım.İleriki günlerde belki.
yazın yapılacaklar listesine ekledim ben bu arada adaş olduğumuzu söylemiş miydim?
Naruto'ya zaten insan ilk bakışta başlayıp başlamama konusunda tereddüt ediyor..Dile kolay 220 bölüm..İndir izle, indir izle..Bitene kadar...
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
quote:
Orjinalden alıntı: tàlhà
quote:
quote:
yazın yapılacaklar listesine ekledim ben bu arada adaş olduğumuzu söylemiş miydim?
Harddiskimde 15-20 tane film kaldı onları bitirip bi an önce 2007-2008 filmlerine geçmek istiyorum . izle izle bitmiyo bi türlü , o yüzden izleyip izlememekte kararsız kaldığım bazı filmler hakkında görüşlerinizi almak istedim.. aşağıdaki filmlerden, izlenmeye değmez , vakit kaybı diyeceğiniz filmler olursa , direk silicem.
- Memoirs of a Geisha - The fisher King - Rio Bravo - All the king's men - Man in the iron mask - Vanilla sky - Where eagles dare - Seven samurai - From hell
Yorumlarınızı bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: saviola83
Harddiskimde 15-20 tane film kaldı onları bitirip bi an önce 2007-2008 filmlerine geçmek istiyorum . izle izle bitmiyo bi türlü , o yüzden izleyip izlememekte kararsız kaldığım bazı filmler hakkında görüşlerinizi almak istedim.. aşağıdaki filmlerden, izlenmeye değmez , vakit kaybı diyeceğiniz filmler olursa , direk silicem.
- Memoirs of a Geisha - The fisher King - Rio Bravo - All the king's men - Man in the iron mask - Vanilla sky - Where eagles dare - Seven samurai - From hell
Yorumlarınızı bekliyorum
seven samurai from hell zaman kaybı bunları sil ama... diğerlerini özellikle Vanilla sky ve Memoirs of a Geisha mutlaka izle
naSı yani *
quote:
Orjinalden alıntı: xswordfishx
quote:
Orjinalden alıntı: saviola83
Yorumlarınızı bekliyorum
seven samurai from hell zaman kaybı bunları sil ama... diğerlerini özellikle Vanilla sky ve Memoirs of a Geisha mutlaka izle
Seven Samurai Akira Kurosawa'nın filmi olan mı? hacı, izlemiş olmak için izlenir o film
Seven Samurai : Akira Kurusowanin klasiklerinden biri izlenmesi gerek bence...
Memoirs of a Geisha : sinemada izlemiştim, güzel kızlar var, ken watanabe var, duygusallık var, eski türk filmlerine benziyo uzakdoğu kültürünü anlatıyo ,geyşalarla ilgili öğrenmek istediklerini bulabilirsin
Vanilla Sky : Bunu lisede sinemada izlemiştim, mementoyu andırıyodu ,kurgu değişikti... filmi anlamak güçtü, silmeden izlenmesi gerekir diye düşünüyorum.
The Man in The iron Mask : silmeden bi bak, bakmasan pek bişey kaybetmezsin ama oyuncuların hatırına izlenebilecek film
diğerlerini bende izlemedim ,where eagles dare olarak sadece iron maiden ' in şarkısını biliyorum, filmi bende indirmeyi düşünüyodum, istersen izle sen yorum yap =)