Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: saviola83

Harddiskimde 15-20 tane film kaldı onları bitirip bi an önce 2007-2008 filmlerine geçmek istiyorum . izle izle bitmiyo bi türlü , o yüzden izleyip izlememekte kararsız kaldığım bazı filmler hakkında görüşlerinizi almak istedim.. aşağıdaki filmlerden, izlenmeye değmez , vakit kaybı diyeceğiniz filmler olursa , direk silicem.

- Memoirs of a Geisha
    - The fisher King
    - Rio Bravo
    - All the king's men
    - Man in the iron mask
    - Vanilla sky
    - Where eagles dare
    - Seven samurai
    - From hell

Yorumlarınızı bekliyorum

from hell ve the man in the iron mask i siliyorum. All the king 's men de düşük puan almış imdb de .izleyen var mı bu filmi ?
  • Memories Of A Geisha aşk temasını iyi işleyen filmlerden biridir hocam. Görüntüler çok iyidir. Ama biraz durağan filmdir. Sabırla izlenmesi gerekir.
    Rio Bravo 'yu izlemedim.
    The Fisher King en sevdiğim filmlerdendir.
    Man In The Iron Mask 'i çok severim. John Malkovich baba için bile izlenir:)
    Vanilla Sky karmaşık kurgusunu çözebilirsen oldukça güzel bir dram.
    Where Eagles Dare 'i izlemedim.
    Seven Samurai Kurosawa babanın Yojimbo ve Rashomon ile birlikte en sevdiğim filmidir.
    From Hell bence çok iyi bir gerilim. Karındeşen Jack'in hikayesini oldukça güzel işlemişler. Ve Johnny Depp filmi götürüyor. Bence silme. İzlenmeye değer hocam.
    All The King's Men durağan ve politik bir film. Eski versiyonu çok sağlamdı. Bu biraz daha basit kaçmış. Kadro sağlam olsa da bir kere izlenip atılacak film. Sen bilirsin diyeyim:)

• Selam millet. İşlerin yoğunluğundan pek gelemedim buraya kusura kalmayın

BrooklynZU
    Göz bozulmasına en yakın benim. Zira gözüm zaten bozuk

Ayrıca
    Anime izleyenlere
    Hauru no ugoku shiro
    Tavsiye ederim. Ama orjinal diliyle izleyin
  • EveT ßencede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

Memories Of A Geisha aşk temasını iyi işleyen filmlerden biridir hocam. Görüntüler çok iyidir. Ama biraz durağan filmdir. Sabırla izlenmesi gerekir.
    Rio Bravo 'yu izlemedim.
    The Fisher King en sevdiğim filmlerdendir.
    Man In The Iron Mask 'i çok severim. John Malkovich baba için bile izlenir:)
    Vanilla Sky karmaşık kurgusunu çözebilirsen oldukça güzel bir dram.
    Where Eagles Dare 'i izlemedim.
    Seven Samurai Kurosawa babanın Yojimbo ve Rashomon ile birlikte en sevdiğim filmidir.
    From Hell bence çok iyi bir gerilim. Karındeşen Jack'in hikayesini oldukça güzel işlemişler. Ve Johnny Depp filmi götürüyor. Bence silme. İzlenmeye değer hocam.
    All The King's Men durağan ve politik bir film. Eski versiyonu çok sağlamdı. Bu biraz daha basit kaçmış. Kadro sağlam olsa da bir kere izlenip atılacak film. Sen bilirsin diyeyim:)

Saol hocam yorumlar için. All the king's men i sildim . Diğerlerini izliycem bakalım.

• Topic sahibini neden çizmişler merak ettim şimdi..
  • 4 GünLük Sadece ßitmiş Zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

Selam millet..

Bugün bir kimya vizesine girdim ama kimin kime girdiği belli değil çok feci geçti..

Bundan dolayımı acaba?

Neyse günaydınlar herkese..

• quote:

Orjinalden alıntı: hitman_

quote:

Selam millet..

Bugün bir kimya vizesine girdim ama kimin kime girdiği belli değil çok feci geçti..

Bundan dolayımı acaba?

Neyse günaydınlar herkese..

Günaydın. Ondna OLabiLir.

• Burası nedense oldukça durgun. Hareketlendirelim o halde. Bakın mesela dünyanın bence bir numaralı yönetmeni Andrei Tarkosvky, Mühürlenmiş Zaman kitabında ne demiş:

"Eğer genel bir izleyici kitlesine ulaşmak istiyorsanız, Star Wars ve Superman gibi, sanatla hiç ilgisi olmayan filmler yapmalısınız. Bununla halkın aptal olduğunu söylemek istemiyorum, ama onları memnun etmek için de kesinlikle böyle bir ıstıraba katlanamam. Sinema, insanlığa hiçbir şey öğretemez. Çünkü insanlık, hiçbir şey öğrenemeyeceğini, son dört bin yılda yeteri kadar ispatlamıştır."
  • quote:

Harddiskimde 15-20 tane film kaldı onları bitirip bi an önce 2007-2008 filmlerine geçmek istiyorum . izle izle bitmiyo bi türlü , o yüzden izleyip izlememekte kararsız kaldığım bazı filmler hakkında görüşlerinizi almak istedim.. aşağıdaki filmlerden, izlenmeye değmez , vakit kaybı diyeceğiniz filmler olursa , direk silicem.

- Memoirs of a Geisha
    - The fisher King
    - Rio Bravo
    - All the king's men
    - Man in the iron mask
    - Vanilla sky
    - Where eagles dare
    - Seven samurai
    - From hell

Yorumlarınızı bekliyorum

içlerinde en sevdiğim fisher king onu mutlaka izle
  • quote:

Burası nedense oldukça durgun. Hareketlendirelim o halde. Bakın mesela dünyanın bence bir numaralı yönetmeni Andrei Tarkosvky, Mühürlenmiş Zaman kitabında ne demiş:

"Eğer genel bir izleyici kitlesine ulaşmak istiyorsanız, Star Wars ve Superman gibi, sanatla hiç ilgisi olmayan filmler yapmalısınız. Bununla halkın aptal olduğunu söylemek istemiyorum, ama onları memnun etmek için de kesinlikle böyle bir ıstıraba katlanamam. Sinema, insanlığa hiçbir şey öğretemez. Çünkü insanlık, hiçbir şey öğrenemeyeceğini, son dört bin yılda yeteri kadar ispatlamıştır."

Süper demiş valla.. Saol De-Niro

• quote:

Burası nedense oldukça durgun. Hareketlendirelim o halde. Bakın mesela dünyanın bence bir numaralı yönetmeni Andrei Tarkosvky, Mühürlenmiş Zaman kitabında ne demiş:

Çok doğru söylemiş..
  • Tatilden yeni geldim bi hoşgeldin yokmu?

@hitman_

Sebep o değildi.. Ama cezamda sebepsiz değildi. Haklılardı yani yönetim olarak..

Adamın birini forumda tehdit etmişler "senin pc ne girerim" die bende "girişmeye çok meraklısın yarın birgün sanada girerler ozaman ah vah dersin" dedim.. Sebep bu.. Ama kötü bi manada söylemedimki..
  • quote:

çok güzel demiş adam son derece haklı

• quote:

Tatilden yeni geldim bi hoşgeldin yokmu?

@hitman_

Sebep o değildi.. Ama cezamda sebepsiz değildi. Haklılardı yani yönetim olarak..

Adamın birini forumda tehdit etmişler "senin pc ne girerim" die bende "girişmeye çok meraklısın yarın birgün sanada girerler ozaman ah vah dersin" dedim.. Sebep bu.. Ama kötü bi manada söylemedimki..

Hoşgelmişsin Böyle girişimcilikte risk olur. Banda yersin ayvada.

• @stigmata hoşgeldin
  • Eee saviola83 hocam. İzledin mi o filmleri? Yorumlarını merak ediyorum açıkçası. Beğenmeyip bize patlama sakın:)
  • quote:

Eee saviola83 hocam. İzledin mi o filmleri? Yorumlarını merak ediyorum açıkçası. Beğenmeyip bize patlama sakın:)

yok canım ,sizin yorumlarınıza güveniyorum. ama onları sona bıraktım. amadeus,aviator,big blue , empire of the sun , for a few dollars ve the wind that shakes barley i izledikten sonra izliycem. haftada 5-6 film izleyebiliyorum. ama az kaldı nisan ın ilk haftası bitircem inşallah.
  • quote:

quote:

Eee saviola83 hocam. İzledin mi o filmleri? Yorumlarını merak ediyorum açıkçası. Beğenmeyip bize patlama sakın:)

yok canım ,sizin yorumlarınıza güveniyorum. ama onları sona bıraktım. amadeus,aviator,big blue , empire of the sun, for a few dollarsve the wind that shakes barley i izledikten sonra izliycem. haftada 5-6 film izleyebiliyorum. ama az kaldı nisan ın ilk haftası bitircem inşallah.

ikiside 10 üzerinden 10 vermiştim mükemmel filmlerdi çok beğeniceksin + aviator konusunda ise okadar oscar almış ama bana göre sıradan bir film olmuş birde sen izle bakalım ne dieyceksin

son not: inş for a few dollars lee van clif in oynadığı olandır en sevdiğim western filmleriden biri

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.