sinema bölümü çok yoğun bir bölüm değil bence. o nedenle bu tip alt kategorilere ayrılması söz konusu olmaz.üst konu olayına gelince, üst konu olabilecek konu yok.olursa yararlı,faydalı,bilgilendirici o zaman üst konu olabilir.yönetim böyle bir konu görememiş olacak ki üst konu yapmıyor başlıkları :)
tabiki sinema bölümünün alt kategorilere ayrılmasını ve yoğun bir uğrak yeri olmasını bende isterim.sonuçta sinema bizim gibilerin vazgeçilmezi ancak azınlıktayız :)
Ben sanmıyorum yçneticilerin üst konu bulamadığına. gereksiz birçok üst konu var sayfada..
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Ama bende çok gereksiz UYARI konuları olduklarını görüyorum üstt mesala bu anlamda 5 tane uyarı niteliğinde üst onu var. bunları yani yasak olan şeyleri tek başına UYARI isimli bir topicde toplayıp tek üst konu halinde durabilir..
11 tane üst konu var ve gitgide artıyor
evt . sinema -müzik -kitap diye girince 11 tane üst konu. ben sadece sinemaya tıkladığım için 2 tane çıkıyo. ondan bana az geldi.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: -genjuro-
sinema bölümü çok yoğun bir bölüm değil bence. o nedenle bu tip alt kategorilere ayrılması söz konusu olmaz.üst konu olayına gelince, üst konu olabilecek konu yok.olursa yararlı,faydalı,bilgilendirici o zaman üst konu olabilir.yönetim böyle bir konu görememiş olacak ki üst konu yapmıyor başlıkları :)
tabiki sinema bölümünün alt kategorilere ayrılmasını ve yoğun bir uğrak yeri olmasını bende isterim.sonuçta sinema bizim gibilerin vazgeçilmezi ancak azınlıktayız :)
Ben sanmıyorum yçneticilerin üst konu bulamadığına. gereksiz birçok üst konu var sayfada..
mesela ne yapılabilir şu anda üst konu ? gereksiz üst konuların kaldırılması daha normal.gereksizlere, gereksiz bir kaç tane daha üst konu eklenmesi hiçbir fayda sağlamayacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: saviola83
mesela bence darkblaziken in "türlerine göre film önerileri" konusu , üst konu olmalı .
bu yapılabilir
quote:
Orjinalden alıntı: Celtic
quote:
mesela bence darkblaziken in "türlerine göre film önerileri" konusu , üst konu olmalı .
bu yapılabilir
Öncelikle forumda mevcut gereksiz başlıklar temizlenmeli. Sonrasına yapılır birtakım atraksiyonlar...
Ha şu da var; genelde forum insanı başlıkları yanlış yere açmayı sever. Korku bölümünde açılmış bir ''Heidi'' (bkz: haydi) başlığı görürseniz şaşırmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: Brutalite
Öncelikle forumda mevcut gereksiz başlıklar temizlenmeli. Sonrasına yapılır birtakım atraksiyonlar...
Ha şu da var; genelde forum insanı başlıkları yanlış yere açmayı sever. Korku bölümünde açılmış bir ''Heidi'' (bkz: haydi) başlığı görürseniz şaşırmayın.
Korku başlıklı bir bölümmü var?
quote:
Öncelikle forumda mevcut gereksiz başlıklar temizlenmeli.
evet ya bi ton evanasıcene topici türedi son birkaç gündür
quote:
quote:
Hocam bunlar iyi topiklerde üst konu kıvamına gelmesi bence sakıncalı öyle kalsalar daha iyi fazla üst konu olunca iyi olmuyor sadelik her zaman iyidir.
quote:
quote:
Korku başlıklı bir bölümmü var?
Şuan için yok. Açıldığı taktirde yaşanabilecek salata durumlardan sadece birine değindim.
quote:
quote:
quote:
bu yapılabilir
Bencede yapılsın epey uğraştım
saviola83 ün buraya koyduğu bir kaç filmlik bi liste vardı..o listede görüp de izlediğim Rio Bravo var ben çok beğendim. Western klasiklerden birisi. Beğendiğim filmler sıralamasına üst sıralardan daldı
Kitap bitince burdan bedava vericem...
@confused yeni nick hayırlı olsun imzadan tanıdım ama
@Celtic teşekkürler, ilk kaydolurken istediğim nicki alamamıştım...değişiklik iyidir dedim, Dazed and Confused çok sevdiğim filmlerden birisi, ordan geliyor
ben de istediğim e-mail adresini alamamıştım dhye ilk üyeliğimde, değiştirmek isterken şifre falan sıfırlandı elime yüzüme bulaştırdım hesap yalan oldu ben de bunu açtım fason bi mail adresiyle şimdi de korkuyorum değiştirmeye
uzun zamandır buraya msj atmıyordum.nasıl gidiyor arkadaşlar?son zamanlarda dikkatinizi çeken kıyıda köşede kalmış tavsiye edebileceğiniz filmler var mı?
bu arada hazır msj atmışken sorayı sizde de forumun bazı butonlarında sorun var mı?
istediğiniz sorudan başlayabilir kırmızı kalem kullanabilirsiniz....
Selamun aleyküm.
Topik biraz yetim gibi kaldı sanki. Canlandırmak lazım.
Extra-ordinary, hayırlı olsun yeni nickin hocam. Yakışmış.