Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: De-Niro

Selamun aleyküm.

Topik biraz yetim gibi kaldı sanki. Canlandırmak lazım.

Extra-ordinary, hayırlı olsun yeni nickin hocam. Yakışmış.

Aleykümselam.. Hocam hiç uğradığınız yokki yetim kalır tabi. Vizyon filimlerinden başlayabiliriz muhabbete mesela
  • anestezi saglam diyorlar..?
  • Vizyon filmlerden birkaçını izledim.

Romulus My Father kahve tadında bir film. Eric Bana ve Franka Potente'nin oyunculuğu dışında pek birşey yok. Oldukça sıradan bir dram. İzlemek birşey kazandırmaz, izlememek birşey kaybettirmez. Tam bu filme uyan bir yorum oldu inanki:)

The Counterfeiters harika bir film. En iyi yabancı film Oscar'ını aldı zaten. Kesinlikle izleyin. Özellikle Karl Markovics'in oyunculuğuna dikkat edin. Bazı sahnelerde ağız şeklini Marlon Brando'ya benzettim:)

In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, tam bir Uwe Ball klasiği. Bu adamın yaptığı filmleri basuru olanlar izlemeli sadece. Alone In The Dark, Bloodrayne gibi kaliteli oyunları sinemaya en aptal şekilde uyarlayarak isimlerini kirletmiştir sadece. Bu da onlardan biridir. Jason Statham sadece yan cepleri biraz daha şişsin diye oynamıştır. Uzak durun kısacası.

In The Valley Of Elah var elimde. Ama henüz izlemedim. İzleyince yazarım birşeyler.

The Kit Runner'a ise uyuz oldum. İki, üç versiyonunu indirdim. Hepsinde gömülü ingilizce altyazı var. Artık mecburen böyle izleyeceğiz. Onun hakkındada birşeyler karalarız.

The Bank Job'u izlemedim+sömürmedim:)

Umarım yeterli bir yorum olmuştur kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi De-Niro -- 30 Mart 2008; 4:48:42 >

• Geçen Dogville i seyrettim Nicole Kidman senaryo kamera kullanımı tiyatro havasındaki mekan seçimi muhteşem di özellikle sonu bir harika seyredin seyrettirin
  • sorum var Pan'ın Labirentiyle ilgili:

başroldeki kız şizofren miydi?bence öyle
  • ohoo yalnız bırakmışınız burayı

• Sahipsiz kalmış ortam yaa.. Celtic nerdesin kardeşim bi sen varsın zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

sorum var Pan'ın Labirentiyle ilgili:

Evet kardeşim, şizofrendi Ofelia.
  • bunu spoiler yapınca ne oluyoki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

bunu spoiler yapınca ne oluyoki?

O da doğru ya:) Aslında başka şeyler yazacaktım ama kısa kestim. Spoiler olarak kaldı bu yüzden. Pardon:)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

bunu spoiler yapınca ne oluyoki?

O da doğru ya:) Aslında başka şeyler yazacaktım ama kısa kestim. Spoiler olarak kaldı bu yüzden. Pardon:)

Yok hocam estafirullah. Bende bilmediğim için sordum. Hep görüyorum şu spoileri ama ne işe yarıyor bilmiyorum hala
  • Bir işe yaradığı yok stigmata__

Sırf halk arasında fısıltılı konuşmak için çıkmış, dedikoduya mahal veren bir icat spoiler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

sorum var Pan'ın Labirentiyle ilgili:

Evet kardeşim, şizofrendi Ofelia.

sağol geçen arkadaşlarla konuşurken böyle bir soru ortaya çıkmıştı bi sorayım dedim
    @stigmata_ kardeş sağol da ben de pek giremiyorum foruma bu aralar kardeşim rehin aldı flaş oyunlar nedeniyle
    4 küsür yaşında henüz, bu yeni nesil korkutucu doğrusu

• İyi akşamlar arkadaşlar
  • Herkese merhaba bende forumda sinema bölümünü ilgilye takip edenlerdenim. Bir üniversite öğrencisiyim diyerek kendimi tanıttıktan sonra idealimin yönetmenlik olduğunu da söyleyeyim (: gerçi bölümüm buna uygun değil ama bu bir ideal işte, bir rüya...
    Neyse son zamanlarda izlediğim sarsıcı filmlerden biri Klass'dı. Sanırım Estonya filmi gerçekten güzel çekim tekniklerine ve etkileyici bir senaryoya sahip. Filmi bulamayanlara pm yolu ile yardımcı da olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: charmashaoki

Herkese merhaba bende forumda sinema bölümünü ilgilye takip edenlerdenim. Bir üniversite öğrencisiyim diyerek kendimi tanıttıktan sonra idealimin yönetmenlik olduğunu da söyleyeyim (: gerçi bölümüm buna uygun değil ama bu bir ideal işte, bir rüya...
    Neyse son zamanlarda izlediğim sarsıcı filmlerden biri Klass'dı. Sanırım Estonya filmi gerçekten güzel çekim tekniklerine ve etkileyici bir senaryoya sahip. Filmi bulamayanlara pm yolu ile yardımcı da olabilirim.

Hocam herşey bir rüyayla başlar. Hoşgeldin..

@celtic

valla senin ufaklık biraz daha büyüsün abi bana laptop al demezse neyim :)

@.Fatih:Saultan:Mehmed.

Sende hoşgeldin.. İlk kez gördümde seni ondan hoşgeldin diyorum :)

@Pier

Olum hiçbişey halk arasındaki dedikoduyu engelleyemez. Daha öle bir icad yapılmadı, yapılamazda

• @stigmata_ Hoşbulduk

Ya görmüşsündür beni de unutmuşsundur sonradan

1-2 ay kadar önce gece gündüz bu bölümdeydim

Çok iyi düşünmüşsün ama bu konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed.

@stigmata_ Hoşbulduk

Ya görmüşsündür beni de unutmuşsundur sonradan

1-2 ay kadar önce gece gündüz bu bölümdeydim

Çok iyi düşünmüşsün ama bu konuyu

• Gone Baby Gone(Kızımı Kurtarın) nasıl bir film seyretmeye değer mi??
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.