Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: darkblaziken

Gone Baby Gone(Kızımı Kurtarın) nasıl bir film seyretmeye değer mi??

Ben çok beğendim o filmi hocam. Çoğu kişi beğenmedi tabiki. İzle derim ama beğenmezsen tepki verirsin bana:)
  • Bu şiir benden size gelsin:)

• Herkese selamlar öncelikle.

quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro
    The Kit Runner'a ise uyuz oldum. İki, üç versiyonunu indirdim. Hepsinde gömülü ingilizce altyazı var. Artık mecburen böyle izleyeceğiz. Onun hakkındada birşeyler karalarız.

Üstad Türkçe altyazıları büyüt İngilizce altyazının üstüne getir, o zaman biraz izlenebilir hale geliyor. Benim başıma da hep uzakdoğu filmlerinde geliyor.

quote:

Evet kardeşim, şizofrendi Ofelia.

Şizofrenmiydi ya. Ben kız hayal kuruyor sanıyordum Ben de birkaç şey söyleyeyim bari. Bence adamın kızı vurduğu sahne abartıydı, vurması gerekmezdi bence, dram yönü ağır bassın diye yapılmış gibi geldi bana.

quote:

Orjinalden alıntı: charmashaoki
    Neyse son zamanlarda izlediğim sarsıcı filmlerden biri Klass'dı. Sanırım Estonya filmi gerçekten güzel çekim tekniklerine ve etkileyici bir senaryoya sahip.

Öneri için teşekkürler, soğuk ülkelerin dram filmleri çok fena oluyor Hayalini de umarım gerçekleştirirsin

• @stigmata_

Teşekkür ederim öncelikle gerçekten herşey bir rüya ile başlıyor umarım güzel biter (:

@osstation

Size de teşekkür ederim. Gerçtekten tahmin ettiğiniz gibi bir film şayet izlerseniz yorumlarınızı görmekten memnun olurum.

Az önce Into The Wild'i izledim bence harika bir film olmuş. Filmin sonunda ağlamadım desem yalan olur çok etkileyiciydi özellikle,
    Mutluluk yalnızca paylaşıldığında gerçektir.
    yazması kalbimi acıttı resmen. Bence izlenmesi gereken bir film herkese iyi akşamlar.
  • quote:

Az önce Into The Wild'i izledim bence harika bir film olmuş. Filmin sonunda ağlamadım desem yalan olur çok etkileyiciydi özellikle,
    yazması kalbimi acıttı resmen. Bence izlenmesi gereken bir film herkese iyi akşamlar.

Hocam bende ilk izlediğimde çok duygulandım. Sean Penn mükemmel bir iş çıkarmış. İnsana herşeyi sorgulatıyor bu film. Film bittikten sonra iki saat düşündüm durdum. Bu kadar etkili ve güçlü bir film. İzlemeyen varsa bir an önce izlesin Into The Wild'ı. Hele o şarkılar ve sözler yok mu? Muazzam...

• @De-Niro

Üstad şiir güzelmiş. Damarımdan vurdun beni gece gece
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

@De-Niro

Eyvalah kardeşim. Nurullah Genç'in en sevdiğim şiirlerinden biridir. Ve İbrahim Emre muazzam yorumlamıştır. Beğenmene sevindim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Üstad Türkçe altyazıları büyüt İngilizce altyazının üstüne getir, o zaman biraz izlenebilir hale geliyor. Benim başıma da hep uzakdoğu filmlerinde geliyor.

Hocam hiç uğraşmadım. Direk bs player'da alta aldım türkçe altyazıyı. İngilizce altyazıyı görmezden gelerek izledim, alışınca güzel oluyor:)

Film 2 saat falan sürüyor. Son yarım saati kaldı. Ve gerçekten harika şekilde ilerliyor. Eğer kalan yarım saatte aynı şekilde devam ederse ve final kötü olmazsa sanırım bir başyapıtla karşı karşıyayız. The Kit Runner için bunu söyleyebilirim. Film hakkında yorumumu son yarım saatini izledikten sonra yapacağım. Bakalım ne olacak.
  • quote:

quote:

Hocam bende ilk izlediğimde çok duygulandım. Sean Penn mükemmel bir iş çıkarmış. İnsana herşeyi sorgulatıyor bu film. Film bittikten sonra iki saat düşündüm durdum. Bu kadar etkili ve güçlü bir film. İzlemeyen varsa bir an önce izlesin Into The Wild'ı. Hele o şarkılar ve sözler yok mu? Muazzam...

Evet gerçekten şarkılar ve sözler filmi inanılmaz derecede güzel tamamlıyor her yöne güzel göndermeler vardı Sean Penn'i alkışlıyorum.

Bu arada sabah sabah kalkıp geçenlerde izlemek istediğim fakat bir türlü fırsat bulamadığım Wristcutters A Love Story filmini izledim hani o kadar sıcak ve sevimli bir film ki maalesef anlatım kalıpları ile anlatmak yetersiz kalır. Bu film içimi ısıttı şöyle bi yaklaşık 2 saat beni alıp götürdü harika bir film. Kesinlikle herkese tavsiye ederim zaten inanılmaz özgün bir senaryosu var filmin. Romantizmi ve aşkı başka bi boyuttan yakalıyorsunuz bunun yanında yüzünüzden tebessüm hiç eksik olmuyor.

• quote:

quote:

@De-Niro

Eyvalah kardeşim. Nurullah Genç'in en sevdiğim şiirlerinden biridir. Ve İbrahim Emre muazzam yorumlamıştır. Beğenmene sevindim.

Nurullah Genç'in birde yağmur şiiri var. Bilirsin zaten..

• quote:

Bilmem mi? Yazılmış en güzel naatlardandır. Üstelik hemşehrimdir kendisi, Erzurumlu.
  • quote:

quote:

Bilmem mi? Yazılmış en güzel naatlardandır. Üstelik hemşehrimdir kendisi, Erzurumlu.

Ozaman bilmeyenlerede armağanımız olsun üstadım

Nurullah Genç - Yağmur - 1 (Okuyan: İbrahim Sadri)

Nurullah Genç - Yağmur - 2 (Okuyan: İbrahim Sadri)

• Arkadaşlar siz güncel olarak sinemayı takip ediyorsunuz..

Yakınlarda vizyona giricek güzel bi aşk filmi var mı

Aşk filmi derken kız arkadaşımla beraber izleyebiliceğim türde çünkü bazı aşk filmlerinda aşk yapma olayını abartıyolar biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltRider -- 6 Nisan 2008; 17:29:16 >
  • Demin Atonement/Kefaret'i izledim tek kelimeyle muhteşem bir filmdi hele sonları mükemmeldi.Yer yer ağlayacak gibi oldum. @.Fatih:Sultan:Mehmed. izlemeni öneririm lakin kız arkadaşınla izleyebilir misin bilmem çünkü aşk yapma sahnesi var fakat açık sahne yok bu kadar söyleyebilirim ama mutlaka izle
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Fatih:Sultan:Mehmed.

Arkadaşlar siz güncel olarak sinemayı takip ediyorsunuz..

Yakınlarda vizyona giricek güzel bi aşk filmi var mı

Aşk filmi derken kız arkadaşımla beraber izleyebiliceğim türde çünkü bazı aşk filmlerinda aşk yapma olayını abartıyolar biraz

Tavsiye edebileceğim film My Blueberry Nights sanırım hala gösterimde ben bilgisayarda izledim onun için emin değilim. Yönetmeni Wong Kar Wai aşkın tarifini harika yapabilen birisi ayrıca müziklerde Norah Jones var büyülü bir masal gibi... Etkileyici ve güzel bir filmdir umarım hala gösterimdedir ve izleyebilirsiniz. İyi akşamlar.

• @charmashaoki , My Blueberry Nights'ı ben ne zamandır bekliyordum ama Türkiye'de sadece birkaç ilde gösterime girmiş Beyazperde.com'dan öğrendiğim kadarıyla. Çok kısa bir süre gösterimde kalıp kaldırıldı sanırım. Ben de indirip izledim. Açıkçası pek beğenmedim. Daha güzel filmler vardır mutlaka.

@ .Fatih:Sultan:Mehmed., şu an vizyonda pek güzel bir aşk filmi yok. İstersen tavsiyelerde bulunayım, sen indir ''Aşk yapma abartılmasın'' demişsin ama neredeyse bütün aşk filmleri böyle Ama daha masumlarını seçelim

Söz ve Müzik sanırım senin kriterlerine uyan bir film.

• Evet aslında Wai söz konusu olunca daha güzel bir film bende bekliyordum ama gösterimde olması konusunda en son aklımda kalan bu film olduğu için sınırlarım dardı biraz yani tavsiye verilebilecek tek bu vardı sanırım ki zaten bu da gösterimden kalkmış. Daha güzel filmler var tabi ki eğer imkanınız var ise geçen de bahsettiğim Wristcutters A Love Story filmini izlemenizi öneririm çok çok harika bir aşk filmi değil ama izlerken insanın içini sımsıcacık yapan tamamen özgün bir konuya sahip sonunda da güzel bi tebessüm bırakıyor insanın suratında.
  • en sonunda elimdeki filmleri bitirdim. bugün bi liste yapıp 100-150 tane film sipariş vericem. yine emin olmadıklarımı burda size sorarım. bu arada izlediğim filmlere verdiğim notlar aşağıda . görüldüğü üzere notum biraz kıt

- Memoirs of a Geisha - 6.9/10
    - The fisher King - 6.8/10
    - Rio Bravo - 6.5/10
    - Man in the iron mask -sildim
    - Vanilla sky - 6/10 (ben bu filmin ispanyol versiyonunu izlemiştim. o çok çok daha güzeldi. )
    - Where eagles dare - 6/10 -izlerken uyumuşum
    - Seven samurai 7/10 -çekildiği yıl izleseydim çok daha yüksek verirdim
    - From hell 5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 7 Nisan 2008; 9:01:29 >

• imdb ye göre 21 filmi Türkiye' de 25 Nisan' da vizyona giriyormuş, bir kevin spacey mania olarak merakla bekliyorum
    oyuncular : Kevin Spacey, Kate Bosworth, Laurence Fishburne, Jim Sturgess.
    senaryo “Bringing Down the House ” kitabından uyarlama.
    yönetmen koltuğunda hiç biyerden tanımadığımız Robert Luketic var
    Las Vegas' a blackjack oynamaya giden birkaç MIT öğrencisinin öyküsü anlatılıyor.
    Filmin sloganı : "FIVE STUDENTS WHO CHANGED THE GAME FOREVER "

Filmin sitesi / IMDB linki

• quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

en sonunda elimdeki filmleri bitirdim. bugün bi liste yapıp 100-150 tane film sipariş vericem. yine emin olmadıklarımı burda size sorarım. bu arada izlediğim filmlere verdiğim notlar aşağıda . görüldüğü üzere notum biraz kıt

- Memoirs of a Geisha - 6.9/10
    - The fisher King - 6.8/10
    - Rio Bravo - 6.5/10
    - Man in the iron mask -sildim
    - Vanilla sky - 6/10 (ben bu filmin ispanyol versiyonunu izlemiştim. o çok çok daha güzeldi. )
    - Where eagles dare - 6/10 -izlerken uyumuşum
    - Seven samurai 7/10 -çekildiği yıl izleseydim çok daha yüksek verirdim
    - From hell 5/10

nereden sipariş veriyorsun?ne kadar tutuyor?
    Edit: sayfa başıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 7 Nisan 2008; 17:26:13 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.