Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bi arkadaş var sırf bu işi yapan. başka bi forumdan bulmuştum. adamda müthiş bi arşiv var.en son 6-7 ay önce film almıştım. o zaman 10.000 tane film vardı adamda. şimdi kaç olmuştur bilemiyorum. ayrıca her türlü dizi,belgesel ,anime , eski filmler falan ne ararsan var yani. en son dvd başı 2.5 ytl den almıştım. fiyatın değiştiğini sanmıyorum.çok alırsan indirim de yapar. ilgilenen olursa mail adresini verebilirim.
  • sadece merak ettiğim için sordum dostum satın alamam şu anda, ah şu ekonomik özgürlüğümü bir kazansam neler yapacağım da
  • Ah ne film bağımlıları var. Eskisi gibi izlesem nerdee.

saviola83 o film sayısını 20 bin görmüştüm editledin değilmi ? yoksa ben sıyırdım o sıra diyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

Ah ne film bağımlıları var. Eskisi gibi izlesem nerdee.

saviola83 o film sayısını 20 bin görmüştüm editledin değilmi ? yoksa ben sıyırdım o sıra diyecem

evt editledim. nedense aklımda 20 bin kalmış. sonra bi bakim dedim 10 binmiş. belki de baktığım eski listedir bilmiyorum.arkadaşda yok msn de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 7 Nisan 2008; 23:04:16 >
  • Aylardır hatta yıllardır aradığım, ana haber bültenlerinde ara sıra fon yapılan fakat adını bilmediğim için bulamadığım bir müziği Black Hawk Down filminde paso çaldılar çok heyecanlandım fakat 15 şarkının bulunduğu soundtrack albümünden 10 şarkı dinledim bunlar değildi diğerlerini de bulamadım siz bilirsiniz büyük ihtimalle böyle ud gibi bir alet bazlı hareketli bir müzik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Celtic

Aylardır hatta yıllardır aradığım, ana haber bültenlerinde ara sıra fon yapılan fakat adını bilmediğim için bulamadığım bir müziği Black Hawk Down filminde paso çaldılar çok heyecanlandım fakat 15 şarkının bulunduğu soundtrack albümünden 10 şarkı dinledim bunlar değildi diğerlerini de bulamadım siz bilirsiniz büyük ihtimalle böyle ud gibi bir alet bazlı hareketli bir müzik

bi de burdakilere bak.
    http://www.amazon.com/Black-Hawk-Down-Hans-Zimmer/dp/B00005UWHH/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=music&qid=1207683613&sr=8-1

• quote:

Aylardır hatta yıllardır aradığım, ana haber bültenlerinde ara sıra fon yapılan fakat adını bilmediğim için bulamadığım bir müziği Black Hawk Down filminde paso çaldılar çok heyecanlandım fakat 15 şarkının bulunduğu soundtrack albümünden 10 şarkı dinledim bunlar değildi diğerlerini de bulamadım siz bilirsiniz büyük ihtimalle böyle ud gibi bir alet bazlı hareketli bir müzik

tahminimce şu şarkyı arıyorsun Ashes To Ashes , Hans_Zimmer ustanın elinden çıkma.
  • @ saviola83 zaten o siteye baktım fakat real player yüklemem gerekiyor uğraşamam real playera gıcık oluyorum
    @ X@ndeR o şarkıyı indirdim fakat değil
  • quote:

@ saviola83 zaten o siteye baktım fakat real player yüklemem gerekiyor uğraşamam real playera gıcık oluyorum

real player a gerek yok . şarkı isimlerinin yanıdaki play tuşu simgesine basınca çalıyo hemen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saviola83

quote:

@ saviola83 zaten o siteye baktım fakat real player yüklemem gerekiyor uğraşamam real playera gıcık oluyorum

real player a gerek yok . şarkı isimlerinin yanıdaki play tuşu simgesine basınca çalıyo hemen.

evet dediğin gibiymiş nedense benim aklımda öyle bişi kalmış bu topice bi ben bi sen takılıyoruz galiba
    Ekleme:Salla sampleları toptan indiriyorum albümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 9 Nisan 2008; 20:21:21 >

• evet topic biraz cansız sanki

ne izliyorsunuz bu aralar?
    anime olarak zapotka ' nın önerisiyle Berserk ' e başladım, önceden başka birşey indirmişiz meğer 25 bölümlük bir seriymiş, onu izliyorum.
    The office dizisini takip etmeye başladım. ilk sezonu 6 bölüm onu izledim.
    en son izlediğim film de The Twiligh Samurai

çok mu boş vaktim var acaba

torrent diyip tüyeyim

• yaz da geldi topic hala sessiz

Sinema bölümünde yazmaktan ziyade okumak daha zevkli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitman_ -- 10 Nisan 2008; 16:40:08 >
  • Şarkıyı buldum adı Chant, benim aradığım 1:10'dan sonraki kısım.Diğer şarkılarda güzel
  • quote:

@celtic
    bi arkadaş var sırf bu işi yapan. başka bi forumdan bulmuştum. adamda müthiş bi arşiv var.en son 6-7 ay önce film almıştım. o zaman 10.000 tane film vardı adamda. şimdi kaç olmuştur bilemiyorum. ayrıca her türlü dizi,belgesel ,anime , eski filmler falan ne ararsan var yani. en son dvd başı 2.5 ytl den almıştım. fiyatın değiştiğini sanmıyorum.çok alırsan indirim de yapar. ilgilenen olursa mail adresini verebilirim.

1 DVD'ye 1 film mi yazıyor acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osstation

quote:

@celtic

1 DVD'ye 1 film mi yazıyor acaba?

en az 2 , en fazla 6 film. filmler dvd değil divx.
  • konu yine aşağılara düşmüş . arkadaşlar bişey sorucam ben . bu hafta film siparişi vericem de bir iki tane de dizi almak istiyorum. Böyle Coupling UK , Dharma & Greg veya Marrried with Children gibi iyi bi komedi dizisi tavsiye edebilir misiniz ? ha bi de Türk filmi önerisi istiyorum son dönem çıkanlardan . son dönem derken 2006 - 2008 . Bu arada arkadaşın arşivi 21.000 i aşmış
  • The Office (US)
  • The Bank Job u izleyip begenmeyen var mı? Sinemadan kalktı mı acaba sınavlardan kafayı kaldıramadım güncel hayat sıfıra indi ya
  • saviola83 beğenir misin bilmem ama king of queen ve how i met your mother güzel iki dizidir
  • Ya beyler ben bir film izlemiştim kanal d'de yaklaşık 8 sene kadar önce zenci bir çocuğun başından geçenler anlatılıyordu, bir sürü zenci çocuğu hapishane gibi tutuyorlar bir yerde, tutanlar da zenci, halı dokutuyorlar, bazılarına ceza veriyorlar, kuyu gibi bir yere atıyorlardı.Bu filmi bilen var mıdır??
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.