Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kartalda buluşursak olur stigmata Hem çok güzel sinemalar var burd.Cinekartal falan Şaka bir yana güne ve duruma göre değişebilir. Hele bi kesinleşsinde
  • @Piêr Dé Sans
    Maltepe'deyim.
  • Neresindesin buruklin?
  • İdealtepe
  • uzak değilmiş
  • eee millet AWAKE( anestezi ) hakkında ne diyorsunuz divx ini bulduğum halde sinemaya gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xswordfishx

eee millet AWAKE( anestezi ) hakkında ne diyorsunuz divx ini bulduğum halde sinemaya gitmeyi düşünüyorum

Bence orta düzey bir film seyretsende olur seyretmesende
  • sinemaya gitmeye değmez bence evde seyredilebilir ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Kartalda buluşursak olur stigmata Hem çok güzel sinemalar var burd.Cinekartal falan Şaka bir yana güne ve duruma göre değişebilir. Hele bi kesinleşsinde

Hocam bana uyar. Maltepe, Taksim, Kartal, Beşiktaş, Kütahya, Eskişehir..

Hepsine gitmişliğim var

• quote:

Orjinalden alıntı: cicinho

sinemaya gitmeye değmez bence evde seyredilebilir ama

çok övdüler filmi sinemada izleyin dediler mutlaka ama bakalım belkide evde izlerim
  • Ben Kadıköy'de oturuyorum ama Samsun Kadıköy
  • Merhaba arkadaslar, konuyu biraz farkli bir yone tasiyim... osmanliyi veya kurtulus savasini anlatan bir film yapilacak diye soylentiler yillardir donup durur ama bir turlu yapamadilar..
    Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?? Yapilsa yonetmen kim olmali oyuncular kim olmali?
    ben kurtulus savasinin yapilmasindan yanayim ama dusman ingiliz fransiz yunan olunca yapmak biraz zor olur... Basrolde ise son 007 Danial Craig olabilir.. hem andiriyor hemde bir roportajini okumustum adam Ataturk hastasi ve teklif gelirse gururla oynarim diyordu..

Yorumlar??
  • quote:

eee millet AWAKE( anestezi ) hakkında ne diyorsunuz divx ini bulduğum halde sinemaya gitmeyi düşünüyorum

Çok iyi bir film değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: fromelf

Merhaba arkadaslar, konuyu biraz farkli bir yone tasiyim... osmanliyi veya kurtulus savasini anlatan bir film yapilacak diye soylentiler yillardir donup durur ama bir turlu yapamadilar..
    Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?? Yapilsa yonetmen kim olmali oyuncular kim olmali?
    ben kurtulus savasinin yapilmasindan yanayim ama dusman ingiliz fransiz yunan olunca yapmak biraz zor olur... Basrolde ise son 007 Danial Craig olabilir.. hem andiriyor hemde bir roportajini okumustum adam Ataturk hastasi ve teklif gelirse gururla oynarim diyordu..

Yorumlar??

Büyük yazmasaydın daha iyi olurdu..

Böyle bir film Avrupa tarafından çekilmesi zor ama çekilirsede gişe rekorları kıracağından eminin. Oyuncular konusunda bişey diyemicem çünkü okadar kaliteli aktörler varki Osmanlı hükümdarına hangi biri yakışır seçemicem..

• eee millet keyifler nasıl hafta sonunuz nasıl gidiyorr
  • quote:

eee millet keyifler nasıl hafta sonunuz nasıl gidiyorr

valla iyi diyelim iyi olsun.herzamanki gibi bilgisayar karşısında gözlerime eziyet ediyorum
  • Aynen ya. Pc'de göz köreltmektense kitap okuyarak ağrıtmayı düşünüyorum.

Sanat tarihi hakkında bir kitap almam lazım zaten.
  • 11 senedir pc ye bakıyorum.Sanırım aranızda göz bozulmasına en yakın benim.Şu kitap okuma konusunda çok tembelim.Otursam okuyorum ama oturamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fromelf

Merhaba arkadaslar, konuyu biraz farkli bir yone tasiyim... osmanliyi veya kurtulus savasini anlatan bir film yapilacak diye soylentiler yillardir donup durur ama bir turlu yapamadilar..

Yorumlar??

zannedersem Peter Jackson ' un hayalinde Çanakkale savaşıyla ilgili bir proje olduğunu okumuştum.
    belki de kendisi de Yeni Zelanda ' lı olduğundan Anzakları temsil etmek istemiştir.
    Savaş filmi çekilecekse bunun için bütçe türk sinemasindan çıkmaz..para kazandırcak popüler konularda filmler yapiliyor zaten..

• Bence 120'nin yaşadığı kırıklığa izlemedim ama gişede o kadar başarılı olamadı ldu amabu kadar tarihi bir film çervilse diyen milletimiz Recep İvedik'e geçitteremedi maalesef 420.000'de kaldı tabi tanıtım önemli burada ama suskun efsane olabilirdi film.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.