Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm Arkadaşlar.. bende sinema bölümüne çok takılırm

19 yaşındayım ..Öss'ye hazırlanıyorum..Sinema ve Televizyon Bölümüne gideceğim..

Burda bilgiler ediniyorum hazırlık yapıyorum bir nevi

Fenerliyim..
  • bende burayı seviyorum yaa çok güzel bölüm bu konununda açılması güzel olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Orjinalden alıntı: Arukard

Peki sohbet edelim bari nedense sinema-Tv/Dizi-Kitap bölümü fazla aktif olmuor

Bence buranın atifliği daha güzel. Genelde az oluyo ama akıcı bir yoğunluk var yani paylaşım ve yorum çok oluyo. bende o noktada seviyorum burayı. Ayrıca yetişkin insanların çok olması ortamı daha bir gzel hale getiriyor tabi..

Herkes hoşgeldi buarada..

Ben yetişkin değilim Beni almıcanız mı aranıza?

• Güzel bir başlık olmuş, bölüm durgunken burda vakit geçirilebilir, forumda zaten sinema bölümü ve gereksiz mesajlar bölümünde az çok faalim burda da genelde okurluk yapıyorum ki sinema sanatını çok iyi bilenler ve eserlerini sıkı takip edenler mevcut burda onların yorumlarını almak yararlı oluyor. Bu sene öss'den istediğim puanı çıkarabilirsem kendimi sinema ve Glatasaray'a adayacağım.
  • quote:

quote:

quote:

Bence buranın atifliği daha güzel. Genelde az oluyo ama akıcı bir yoğunluk var yani paylaşım ve yorum çok oluyo. bende o noktada seviyorum burayı. Ayrıca yetişkin insanların çok olması ortamı daha bir gzel hale getiriyor tabi..

Yetişkinlik vücut boyu yada yaşa bağlı olmayan bir durumdur. Fikirlere bakılması daha doğru olur. Sende kendini bu noktada bir yetişikin olarak görüyorsan hoşgeldin sefa getirdin..

• Adam gibi mesaj attığım tek bölüm burası ben Galatasaraylıyım Lise 3'e gidiyorum Samsun'dayım böyle işte
  • stigmata_ fikir güzel. Hayırlı olsun bölüm için.

Bir adımda benden olsun. Bende üniversiteli değilim ama nickim öyle diyor. (gitmedim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: UniLéE

stigmata_ fikir güzel. Hayırlı olsun bölüm için.

Bir adımda benden olsun. Bende üniversiteli değilim ama nickim öyle diyor. (gitmedim)

saol kardeşim

Memnun oldum..

Celtic
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yetişkinlik vücut boyu yada yaşa bağlı olmayan bir durumdur. Fikirlere bakılması daha doğru olur. Sende kendini bu noktada bir yetişikin olarak görüyorsan hoşgeldin sefa getirdin..

Saol kendimi iyi hissettirdigin için tabiki kendımı fikirlerimle yetişkin olarak goruorum ben.

• Bu sıralar daha bir keyifli söyleniyor. Ben de Beşiktaşlıyım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zapotka

Bu sıralar daha bir keyifli söyleniyor. Ben de Beşiktaşlıyım.

Müdavimlerden zapotkada hoşgelmiş.

Umarım yöneticiler bu topiğe karşı çıkmaz..
  • Merhabalar..Bende Galatasaray'lıyım..Elimden geldiği kadar bütün filmleri takip etmeye çalışırım..
  • Benim fikrimi çalmışsınız

Süper isimler var.En çok beğendim yorumlar @tàlhà geliyor.
  • Yav iyiki açmışım be

Arkadaşlar böle nerde okuduğumuzu yada ili filanda yazalımki buranın ahalisi daha bir kaynamasını arttıralım. Yakında sinema etkinliği filanda yaparıs. Her hafta birine gider film seyrederiz.
  • İstanbul/Bakırköy

Prestige Sinema tercihimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 10 Mart 2008; 20:33:14 >
  • Bende yaklaşık olarak 1.5 yıldır burda takılıyorum 17 yaşındayım
  • Bir başlıkta da belirtildiği üzere bu akşam TNT'de 12 maymun var izleyememiştim bir türlü, çok isabet oldu.
  • Bende abimin film arşivinden izledigim filmlerle film bilgimin çok gelişmiş oldugunu sanırdım. Bu bölümü görünceye kadar. Özellikle De Niro ve Zapotka inanılmaz bi sinema kültürüne sahipler.
  • Herkes hoşgeldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.