Şimdi Ara

SOHBET KÖŞESİ**Sinema-Müzik-Kitap**(Merak edilenler-Tanışma-Muhabbet) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
905
Cevap
1
Favori
15.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Celtic

yarın sinemaya gidecem Dark Knight haricinde bir film var mı dişe dokunur?

Ben X var muhteşem bir film
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkblaziken

quote:

yarın sinemaya gidecem Dark Knight haricinde bir film var mı dişe dokunur?

Ben X var muhteşem bir film

onu 1-2 ay önce izlemiştim
  • yok mu arttıran?
  • zombi filmlerinden hoslanıyorsan eger su aralar Diary of the Dead var sanırım.yine tam emin degilim.
  • yok hacı ne zombi ne de korku filmlerinden hoşlanmıyorum neyse bi çaresine bakacam artık

• Selamlar herkese millet.. keyfim acayip yerinde buaralar.. aman nazar değmesin

Geçenlerde a walk to remember filmini izledim. biri bana sweet novemberden ne farkı olduğunu anlatabilirmi

dünde no country for old men'e başladım fakat yarıda kaldı bugün tamamlarım. SÜPER FİLM BENCE..
  • Hancock'a gittim, güzeldi eğlenceliydi
  • The Ruins/Lanetli Topraklar'ı izledim iyi bir teen slasher örneği
    edit: biraz da siz yazın yav görmemiş gibi kalmayayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 2 Ağustos 2008; 1:54:32 >
  • Sizce bu filmler hangi sıralama ile izlenmeli??

La Zona
    Lars and the Real Girl
    Saturno Contro
    Day Zero
    Tuya's Marriage
    My Father, Romulus
    Delicatessen
  • Hey gdi eskiden ne konuşulurdu burada şimdi yazan yok. Şuan uzun zamandır izleyeceğim ama bir türlü izleyemediğim There will be blood'un 720p videosunu atıyorum.Niyeyse hiç hayal kırıklığına uğramayacağım bir film gibi geliyor ve diyorum Oscar bu filmin olmalıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Hey gdi eskiden ne konuşulurdu burada şimdi yazan yok. Şuan uzun zamandır izleyeceğim ama bir türlü izleyemediğim There will be blood'un 720p videosunu atıyorum.Niyeyse hiç hayal kırıklığına uğramayacağım bir film gibi geliyor ve diyorum Oscar bu filmin olmalıydı.

Ve bütün bunların hepsini henüz izlemeden söylüyorsun
  • Bir tahmin desek daha iyi No Country o kadar iyi değildi iyiydi tabi ama bu film gerçekten farklı bir yapım.Kapitalizmin doğuşunu belki ilk kapitalistlerden birinin yaşam öyküsü anlatılıyor bir nevi Amerika'nın bu zamanlara bu haliyle nasıl geldiğini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Hey gdi eskiden ne konuşulurdu burada şimdi yazan yok. Şuan uzun zamandır izleyeceğim ama bir türlü izleyemediğim There will be blood'un 720p videosunu atıyorum.Niyeyse hiç hayal kırıklığına uğramayacağım bir film gibi geliyor ve diyorum Oscar bu filmin olmalıydı.

bi ben yazıyodum baktım başka yazan yok post kasıyo gibi görünüyorum bıraktım ben de There Will Be Blood konusunda ise kesinlikle çok iyi bir iş yapmışsın herşeyiyle mükemmel bir film Daniel Day Lewis oyunculuğu aşan bir performans göstermiş My Left Foot'tan sonraki en iyi filmi diyebilirim hele ki son sahnelerde bir konuşuş tarzı var ki hayran olmamak elde değil gözlerine yansıyor o ruh hali, rahip Eli karakteri de oldukça sağlam burada Little Miss Sunshine'ın suskun abisi Paul Dano'nun da hakkını vermek lazım yani bence 10luk bir film

• bende Children of Men i izledim:)dozajı ayarında bilimkurgu.güzeldi hoştu,sevdim

There will be blood u hatırlattıgınız iyi oldu.indirmiştim ama izlemek nasip olmuyodu.no cuontry bilinçaltımdada onun önüne geçmiş demekki:)ama o kadar saglam degildi film.dediğim gibi sadece bardem götürmüş gibi geldi.neyse umarım bu böyle degildir.
  • artık yavaş yavaş çekiliyorum forumdan birgün çıkıp belki bir sene sonra girebilirim tahmin edilebilir ki ÖSS hazırlığı. dersler başladı bugün 8 saat ders işledik bi de sınıftakiler fen lisesinden tmye geçen manyaklar olunca gözüm daha bi korktu
    burak filmi mutlaka izle D.D.Lewis'i görünce Bardem'den şüphe edeceksin
  • quote:

artık yavaş yavaş çekiliyorum forumdan birgün çıkıp belki bir sene sonra girebilirim tahmin edilebilir ki ÖSS hazırlığı. dersler başladı bugün 8 saat ders işledik bi de sınıftakiler fen lisesinden tmye geçen manyaklar olunca gözüm daha bi korktu

Celtic sende mi ÖSS şehitlerinden olacan haa pazarteside bizim dershane başlıyo bu cumarteside sınav var napcam hiç bilmiyorum.

• quote:

quote:

artık yavaş yavaş çekiliyorum forumdan birgün çıkıp belki bir sene sonra girebilirim tahmin edilebilir ki ÖSS hazırlığı. dersler başladı bugün 8 saat ders işledik bi de sınıftakiler fen lisesinden tmye geçen manyaklar olunca gözüm daha bi korktu

Celtic sende mi ÖSS şehitlerinden olacan haa pazarteside bizim dershane başlıyo bu cumarteside sınav var napcam hiç bilmiyorum.

hem de nasıl okulda 7 saat ders işliyoduk hem arada çerez dersler de vardı bugün 8 saat kafam sIkIldI. neyse ben yatıym yarın kalmamam felan

• quote:

quote:

bizimde pazartesi başlıyor maraton
    Öss şehitlerindenim

• Bizimde 6 gün 6 saat olacakmış çok üzülüyom kendime Bi pazar boşum

• dersaneye gidemeyenlerde var.Birde bu açıdan düşünmek gerek.DErsaneye gidebiliyoruz.Bu açıdan şanslıyız
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.